Stäng

Socialdemokraterna är emot bra skolor

VALET 2018. Den socialdemokratiske civilministern Ardalan Shekarabi är bekymrad över vinster i välfärden för att Engelska skolan har hittat ett sätt att med färre lärare utbilda fler elever och till ett bättre resultat och tjäna några kronor på det. 

 

I ett normalt land med enorm lärarbrist och usla betyg hade regeringen undrat vad Engelska skolan gör och sedan rekommenderat de kommunala skolorna ta efter, men inte i socialdemokratins Sverige.

47 av Sveriges 50 sämsta skolor är kommunala därför vill regeringen förbjuda de privata

Varsågod Fridolin, Shekarabi och alla utbildningsansvariga. Bara att kopiera gratis

Engelska skolan gör succé bland föräldrar och elever samt vinst åt ägarna. Reglerna är tydliga med bestraffningar och belöningar – och mamma och pappa får veta allt men det gillar inte socialdemokraterna…

-Pettersson tycker lärartätheten är ointressant och att elevernas resultat är det viktiga och där är Engelska skolan överlägsen så det problem jag ser är inte vinsterna utan den kommunala skolans katastrofresultat. Och kom ihåg, att Engelska skolan är ingen elitskola utan finns även i problemområden.

Shekarabis Twitter

 

 

16 reaktioner på “Socialdemokraterna är emot bra skolor

 1. Många av kommentarerna har tydligen skrivits av Knallhattar. Jag talar inte om S idag, utan det S som byggde upp den välfärd vi alla tar förgivet. Som gjorde att alla kunde få (åtminnståne) 6 års folkskola. Sossarna tog bort studentexamen så alla barn skulle kunna gå i ett gymnasium för att få en yrkesutbildning. När jag klev in på högstadiet så fanns det tre utbildningar för de som tröttnat på skolan att välja mellan inför Åk9. Det var hemtekninsk, verksadstekning och handels. Niorna kunde då gå ut med en yrkesutbildning. För man kan aldrig ta ifrån sossarna att dom införde välfärden i Sverige.

 2. Socialdemokraterna var en gång ett parti somkämpade för att alla, fattig eller rik, skulle få möjlighet att studera och bli en kugge iu det svenska Industriella utveckling från jordbruksland till till ett land som drev på utvecklingen. Men något hände efter vägen och skolan förlorade precis allt den en gång stod för. Jag brukar säga att eleverna i dagens skola saknar respekt för auktoriteter. Dwet var något som vi aldre fick med oss från hemet. Idag försöker föräldrar vara kompisar med sina barn. Hur ska en tonåring lära sig respekt när föräldrarna leker tonåringar med bakvänd keps och trasiga byxor. Allt var inte bra då på den tiden. Men vi var 30 elever i årskurs ett och vi hade bara en lärare. Nu var min fröken väldigt snäll, men det fanns andra som inte var det. Jag fick kvarsittning en lördag och fick gå till en annan skola som hade lektioner efter lunch på lördagar. När läraren kom bugade jag mig och sa godag. Men jag bugade inte tillräcköligt så han tog tag i min nacke och tvingade ner mig. Under lektionen gick allt bra och jag gick fram för att få mina uppgifter rättade och lade fingrarna på katedern, PANG jag fick en smäll av pekpinnen så mina fingrar svälde upp. Tog jag skada, nej, jag såg till att inte dra på mig fler kvarsittningar. Det här blev långt, men jag vill bara poängtera att respekten för läraren saknas
  både från föräldrar och elever.
  Hur det gick? Jo, jag har två kandidat examina, filosofi och teologi

  1. Peter Kostin :
   Sossarna vill ha folk som de kan tycka synd om, den svenska medelklassen gick det ju inte att tycka synd , de skötte både sig själva och sina barn.
   Staten vill ha alla skattemedel som de sedan kan efter sina onda tankar / planer dela ut till de som inte är ett hot mot nomenklaturan ……utan bara röster / röstboskap !
   Ondskan härskar i Sverige.

   1. I Sverige kan de inflyttade bli svenska medborgare efter endast 16 månader i landet , jämför med USA 12 år.

   2. Därför bygger man nu ett nytt proletariat och då kan man känna sig god då man försörjer en ny underklass som bor i ghetton med bristande kunskaper. Då känner man sig god.

 3. Svensk avundsjuka från regeringen, ingen får driva bättre skolor än staten och ABSOLUT inte tjäna pengar på de, för de gör ju inte staten.

  1. De kan helt enkelt ha mindre antal lärare då lärarna kan undervisa större grupper då eleverna håller käften och inte stör. Lärare i de normala skolorna får ägna tiden till ordningsfrågor, det är en oacceptabel arbetsmiljö för de som till äventyrs vill lära sig något. Drt finns tydligt redovisat med kall statistik för den intresserade.

  2. Men tjäna miljoner som asyl baron om man är sosse, köra runt och visa upp sina lyxåk, den senaste en Rolls Roys det går bra i Norra Europas mest skenheliga parti, för asyl baronernas
   skattepengar är väl antagligen manna som från himmeln
   ramlat ner. Ja att här finns dumsnälla människor som röstat
   fram det partiet är illa, men tror trots det att väldigt många har
   vaknat ur sin slummer och ger det partiet nobben i fortsättningen.

   Den som gör det är SOSSEN Jan Emanuel, undrar hur många läroböcker man hade fått för den dryga miljon detta lyxåk kostat???

 4. Finns det nån skola som har studiero och ordning så ska ett antal kaosblattar planteras in så oordningen är återställd.

  1. En kamrat sa för flera år sedan innan det riktiga kaoset bröt ut att i en klass kan man ha max tre-fem elever med utländsk härkomst utan att undervisningen blir lidande. Det var då jugoslavernas barn sattes i skolan, nu blir det ännu svårare då de dessutom har utomvästlig bakgrund med en dystopisk religion som förbjuder modern inlärning. Utvecklingsläran är förkastlig då det gamla testamentet gäller och sedan Koranen. De har samma inställning som superkristna samfund i USA där evolutionen är djävulens redskap. Då den ena ytterligheten möter den andra och samförstånd inträffar enligt gammal filosofi.

 5. Om något fungerar så måste det raseras av feminiztregeringen annars så avslöjas ju våra idiotpolitiker som de oduglingar de är….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: