Föräldrar som inte uppfostrar sina barn till danskar ska förlora sitt uppehållstillstånd

INVANDRING. Med gällande regler är det barn utan danskt medborgarskap som riskerar sitt uppehållstillstånd om de skickas på resa till hemlandet för ”omskolning”. Majoriteten i det danska Folketinget, socialdemokraterna, socialistiskt Folkeparti och Danmarks Folkeparti, vill nu ändra lagen så att ansvaret ligger på föräldrarna. 

”Det är föräldrarnas ansvar att se till att de barn som är permanent bofasta här blir välintegrerade och anpassade i det danska samhället”, säger Martin Henriksen, utrikes- och integrationsminister i DF.

Martin Henriksen, säger att när föräldrar skickar sina barn till hemlandet har de bestämt att de inte behöver bli danska och då måste föräldrarna vara likadana.

De tre parterna har majoritet i Folketinget och uppmanar regeringen att lägga fram en proposition i denna parlamentariska församling med förslaget.

 

Läs mer på DR.dk…

-Pettersson ser att danskarna ännu en gång har tänkt till. Här handlar det om barn och ungdomar som blivit för västerländska enligt föräldrarna som då skickar hem dem dit de flytt ifrån på omskolning och rehabilitering. Då vill danska myndigheter med all rätt skicka hem föräldrarna också.

Tyvärr är det inte aktuellt i Sverige för här har ingen några krav på att bli assimilerad och vi betalar bidrag till dem som vill hem på semester…

10 thoughts on “Föräldrar som inte uppfostrar sina barn till danskar ska förlora sitt uppehållstillstånd

  1. En sund och följdriktig inställning som i allt söker säkra det fria, jämlika och demokratiskt sinnade samhällets fortlevnad – vilket påvisar en i det närmaste diametral motsats till vad den svenska och utpräglat sadistiska regimen åstadkommit.
    Andreas.

  2. Ser ut som en bra ide, men det är knappast någon lösning. Det är att inte släppa in några MENA -individer, Alls!

  3. Fråga 1 Är danskar så mycket mer intelligenta än svenskar ??? Fråga 2 Varför har danska sossar så mycket mer förstånd än svenska sossar ??? Svar 1/ mer än 100% !!! 2/ är ej drabbade av hjärntvättning !!!

    • Enklast uttryckt danskar har alltid som jag vet kallat ”en spade, en spade”.
      Tillbringade mycket tid hos släktingar i Danmark, en annan och mycket trevligare, skojigare och skönare tid än i Sverige.
      Dessutom underbart god mat !

  4. Danmark börjar verkligen bli en kandidat till en tillflyktsort/land när det smäller ordentligt här i detta sjuka land…för det gör det förr eller senare.

    • Undrar om vi kan fly undan våld och fattigdom i vårt land. Precis som de gör från andra länder, för då får våra politiker lyckoskälvan, de är så goda och humanitära. Jag undrar om något land ens bryr sig om oss svenskar, om vi inte kommer med fickorna fulla av pengar och försörjer oss själva. Märkligt att vissa folkslag har rätt till andras länder.

Kommentera