Staden som lagen övergivit för att journalisterna skyddat de kriminella invandrare

MEDIA. PM Nilsson skrev i Expressen 2007 att Sverigedemokraterna var ett uppblåst spöke och att de flesta med egna ögon ser att svensk ekonomi har vidgats av invandringen och att äldrevården skulle få stänga igen om de senaste 30 årens flyktingmottagande aldrig skulle ha inträffat.

Idag låter herr Nilsson lite annorlunda, han skriver om Ronneby i Dagens Industri – staden som drabbats extra hårt av mångfaldsgalenskapen: en palestinsk maffia som med hot driver in avgifter för sin ”beskyddarverksamhet”, gäng från Mellanöstern, afghaner och araber, som regelbundet drabbar samman, skadegörelse, droger, svartaffärer och alla försök till att stärka säkerheten för Ronnebys invånare och få tillbaka ordningsmakten slås tillbaka som svartmålning, populism och rasism…

-Pettersson ser dock inte PM Nilsson med ett ord erkänna att han och hans kollegor i så många år haft fel och Sverigedemokraterna har haft rädd, men låt oss inte vara långsinta. Välkommen i roddarnas skara herr Nilsson…

För övrigt tycker jag synd om journalistkåren. Det är synd att 99 procent oduglingar ska förstöra för alla duktiga…

9 thoughts on “Staden som lagen övergivit för att journalisterna skyddat de kriminella invandrare

 1. Ja, de journalister, som gillar sanningen är kanske inte så eftertraktade av många medier längre. Många sanningar i dag gör människor på alltför dåligt humör och medier tycks ha fått en annan roll i samhället än de var menade för en gång i tiden. Invandringen är den största ödesfrågan av alla och överbelastar snart hela Sveriges totala verksamhet i kommuner och stat. Det märks bl.a. på ständiga höjningar av redan skyhöga skatter och samtidigt försämrad service. Vad tidningar håller på med är att tävla i att överträffa varandra i oansvarigt propagandastöd för en förödande invandring, som länge hållit på att söndra Sverige. Riksdagen har ett stort ansvar i sin urskiljningslösa invandringspolitik, som nu drivs med tvång mot invånarna i kommunerna med växande bostadsområden av kriminalitet och minskade samhällsresurser. Vad f*n får vi för våra skattepengar idag?

 2. När kommer den mytomspunna globala uppvärmningen till oss?!

  I Gällivare är det ca 40 grader, minus alltså!
  På Arlanda kunde man idag se horder av svenska klimatflyktingar som flyr kylan mot varmare breddgrader.
  Allt medan Miljöpartiet och dess allierade sosseregering fortsätter skrämma folket med sk klimathotet och är fräcka nog att skylla skulden för det på ‘människan’, dvs på oss och på vårt användande av moderna färdmedel som bil, flyg mm!
  När glaciären som täckte Sverige en gång i tiden smälte, hur många bilar och flygplan fanns det då?
  Skulle miljöpartister bli gladare om vi gick mot kallare tider och Sverige blev återigen täckt av is?
  Miljöpartister förstår uppenbarligen inte skillnaden mellan väder och klimat och inte heller skillnaden på lokal respektive global.
  ‘Miljöpartist’ borde förklaras som mentalt sjukdomstillstånd och miljöpartister borde få vård på hospital. De ska inte få syssla med politik och absolut inte få styra landet. De utgör stor fara både för samhället och för sig själva.

  • Att inte miljöpartister och klimataktivister är i Ångermanland och skottar snö.Det “varma vädret” har ju gjort att det fallit 2 m snö där dom senaste dagarna.Och -40 grader uppe i Lappland.Det är dags att plocka fram badbyxorna och paraplydrinken.

  • Det är dags att människan vaknar och inser det FAKTUM att världen går mot en ny ISTID.
   För att ändra på klimatet så finns det bara en väg att gå och det är att möblera om i universum och jag tror inte att det går att flytta på solen.

Kommentera