Roddarna

INVANDRINGEN. Hela det politiska etablissemanget tiger så det knakar om det som utspelades i Sverige fram till då Hitlers krigslycka vände i och med Stalingrads fall i januari 1943. Då rodde skaror av fascister och nazister – s k ”roddare” snabbt över de ”grumliga vattnen” och anslöt sig till ”rumsrena” partier.

– Pettersson vet att åren har gått men idag är vi i en liknande situation. De som har varit med om att godkänna dagens massinvandring av kravmaskiner och antidemokrater, kommer att bli många, de kommer att bli en hel armada och de kommer att svära på att de var emot invandringen av asylsökande hela tiden.

Så det är dags att börja med en lista på nutidens roddare, personer som ror över grumliga vatten, givetvis kommer de aldrig att erkänna att vi på de alternativa medierna och ett parti i riksdagen har haft rätt hela tiden men idag börjar vi på Petterssons med en lista som kommer att bli ofantlig lång med tiden.

Den förste roddaren på listan blir:

Statsminister Stefan Löfven (S) för några månader sedan sade han att det finns inga gränser för hur många asylsökande vi kan ta emot. Idag säger han att 10 000 i veckan är orimligt det begriper väl alla.

För något år sedan kallade han Sverigedemokraterna för fascister för att de ville begränsa invandringen. Idag säger statsministern att Sverige har varit naiva.

Expressens Anna Dahlberg är inte så dålig på att ro. Inför valet 2010 skrev damen “Rösta nej till hatet” idag skriver hon att Löfven måste ta ansvar för landet. Den så kallade journalisten har medvetet skrivit artiklar för massinvandring, nu skyller hon på andra.

Aftonbladets Lena Mellin undrar hur det kunde bli så här, “Liv och hälsa och viktiga samhällsfunktioner står på spel i spåren av flyktingkatastrofen och det kommer att bli värre” skriver hon i hattidningen. Mellin har tydligen glömt att hon tidigare kallat det osmakligt att vara invandringskritisk.

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin missar aldrig en chans att berätta för andra eller föra kampanjer för hur bra mångkulturen är, i den senaste kampanjen ”Det här är mitt land” ger han till och med bort landet som han inte äger, Sverige. Själv är han däremot noga med att hålla redaktionen etnisk vit. Helin är i det fallet betydligt värre en SD som har många invandrare i sina led.

Justitie- och Migrationsminister Morgan Johansson (S) sa för ett par veckor sedan att Sverigedemokraterna snackade skit om Sverige när de påstår att vi inte har jobb, bostäder eller ekonomi för att ta emot alla asylsökande. Nu säger han själv samma sak utan att rodna, han ror utav bara fan.

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra har sturskt sagt att hon inte sätter sig i en regering som är beroende av Sverigedemokraterna och hon vill absolut inte ha något samarbete med SD men i fråga efter fråga härmar hon Sverigedemokraternas politik och vill ha färre asylsökande, gränskontroller, att Dublinförordningen strikt ska tillämpas osv. Damen borde satsa på OS i rodd.

Den 21/11 2015 stod Åsa Romson i egenskap av vice statsminister och språkrör för Miljöpartiet och sade att invandringen måste minska, att permanenta uppehållstillstånd ska göras om till tillfälliga, att det skulle bli svårare att anhöriginvandra m.m. Tidigare har damen sagt att invandringen borde släppas helt fri för vi missar fördelarna som invandringen ger.

Då sade Romson: Utifrån ett bredare samhällsperspektiv är migrationen alltid lönsam för mottagarlandet.

Idag poängterar Åsa Romson att det är rätt beslut att strama upp mottagandet även om det svider i hjärtat.

Den fristående Expressenskribenten Sakine Madon pekade i februari 2013 ut skribenter på alternativa media som islamofober. I juli 2015 låter det helt annorlunda, då är naiviteten om islam enastående hos politiker, journalister och tjänstemän.

Vi kommer aldrig att försvåra för människor att komma till Sverige, sade Maria Ferm, Gustav Fridolin och Åsa Romson i artikel från DN den 30 maj 2014, den 24 november 2015 sitter Miljöpartiet i en regering som gör alt för att begränsa invandringen.

PM Nilsson skrev i Expressen 2007 att Sverigedemokraterna var ett uppblåst spöke och att de flesta med egna ögon ser att svensk ekonomi har vidgats av invandringen och att äldrevården skulle få stänga igen om de senaste 30 årens flyktingmottagande aldrig skulle ha inträffat.

Nu skriver herr Nilsson i Dagens Industri att orsaken till att Sverige så länge drivit en ohållbar migrationspolitik är i hög grad rädslan för att bekräfta SD:s världsbild och att orsaken till att SD växt är att Sverigedemokraterna väljares oro inte togs på allvar!!!

Aftonbladets Anders Lindberg påstod i maj 2015 att organiserat tiggeri var som historien om råttan i pizzan, alltså en vandringssägen utan verklighetsförankring. I december 2015 låter det annorlunda, nu vill herr Lindberg skydda tiggarna från den organiserade kriminaliteten som inte finns men som Sverigedemokraterna velat stoppa länge.

Lokaltidningen Södermanlands Nyheter som numera är en länstidning styrt från Eskilstuna tillhör också roddarnas skara. I juni 2015 skrev de om en studie av tiggarna som slog hål på myterna att tiggeriet var organiserat och kriminellt, trots att de fått bilder och tips från under tecknat med flera om motsatsen. I december 2015 skriver SN om att tiggeriet är organiserat och att tiggarna utnyttjas av kriminella.

Ni minns Moderaternas partiledare och statsminister Fredrik Reinfledt som innan valet 2014 sade att vi måste “öppna våra hjärtan” för invandringen. Nu låter det annat, nu har hela partiet börjat rott och erkänner att de varit naiva. 

Tomas Tobé, partisekreterare i Moderaterna sade i maj 2015 att M varken passivt eller aktivt skulle samarbeta med SD eftersom det inte finns opinion för det och för att det är ett uttalat syfte att isolera SD. I december 2015 erkänner samme man att han börjat rott genom att säga att det var ett misstag att isolera SD och att invandringspolitiken alliansen bedrivit varit felaktig.

I september 2015 startade chefredaktör Peter Wolodarski och DN en stort uppslagen artikelanklagade DN i fredags regeringen för att inte ha agerat tillräckligt ett “kändisupprop för flyktingsolidaritet” och kampanjade för att asylinvandringen till Sverige skulle öka ytterligare. I december kritiserar DN regeringen för att ha reagerat saktfärdigt i asylfrågan. 

”Medier och politiker har misskött den här frågan under decennier”, säger Lasse Granestrand, frilansjournalist efter 31 år på DN, vid debatten, enligt TT och fick stöd av flera samhällsjournalister, t ex Pontus Mattsson, politisk reporter på SVT: ”Det blir svårare när det bara är ett parti som tycker en sak och alla andra tycker precis lika”

”Problemet bottnar i värderingar, där de ”internationalistiska. Vi har varit usla på att skildra migrationen så som det är, nämligen att det är en målkonflikt mellan att satsa mer på skolan eller äldrevården eller att vara Europas mest generösa land för migration” journalisterna ofta skiljer sig från väljare och lyssnare”, menade Jörgen Huitfeldt, programledare i SR. Höglandsnytt 26/1 2016.Höglandsnytt 26/1 2016.

Aftonbladet ledarskribent Karin Pettersson medger att det faktiskt finns en gräns för antalet invandrare Sverige klarar. Att inte medge detta har varit “en svaghet i argumentationen på denna ledarsida”, konstaterar Pettersson i AB 26/1. Det som för bara några månader sedan utmålades som en historisk strid mot fascismen och rasism har av Aftonbladet förvandlats till ett försvar av välfärdsstaten och för en starkt begränsad invandring. Minns när Karin Pettersson skrev vi kan ha välfärd och invandring, människor ska ha laglig rätt att komma till Sverige. Nu har hon kraft i armarna och orkar ro.

Tjerstin Thorsén på Sydsvenskan/HD har rott från att den 2/2 2016 skrivit “Nu får det vara nog…Och hotet kommer inte från alla som flytt hit. Det kommer från våra egna, som just genom att de vill bevara det vi haft – eller drömmen om något de tror vi haft – är beredda att rasera det”…till att den 1/3 2016kvinnor i invandrartäta förorter trakasseras av självutnämnda väktarråd som kräver att de ska klä sig på ett sätt som dessa män anser religiöst korrekt…Religion hade väl varit okej om den handlat om att förkovra sig själv. Men när den innebär krav på andra som inte bett om det måste vi sätta stopp….

”Vi måste tala om islam. Vi måste hantera att majoriteten av de terrordåd som drabbar oss, våra värderingar, vår frihet, ja hela vårt sätt att leva, hämtar både argument och drivkraft ur islam”, skriver Ann Heberlein i en gästkrönika på GP:s ledarsida. Heberlein har tidigare  kallat dem som kritiserat islam för människor utan moral och koncentrationslägervakter och varit med om att SVT blivit fällda för bristande opartiskhet. Ann Heberlein anser också att vänsterextremt våld är lite finare än annat våld. 

Sveriges Radio anklagade år 2005 Migrationsverket för att göra barn till vuxna och idag anklagar samma statsradio verket för att göra vuxna till barn.

Mikael Sandström, statsminister Fredrik Reinfeldts närmaste man under åtta år (2006-2014) vänder kappan efter vinden i december 2016 och erkänner att alliansens migrationspolitik var oduglig. Herr Sandström protesterade dock inte med ett ord förrän det blev tillåtet att kritisera invandringen. Han verkar vara en viljelös man som bara kan segla i medvind. Hans pudel är därför inte särskilt trovärdig.

Myglaren och den illegale invandraren, numera civilminister Ardalan Shekarabi (S) föreslår förbud mot tiggeri i augusti 2016, i en helomvändning både för regeringen och Shekarabi själv. När en moderat 2003 motionerade i riksdagen om tiggeriförbud, fick han hård kritik av dåvarande SSU-ordföranden Ardalan Shekarabi. Moderaten även SSU:s kalkonpris ”Malmös mest verklighetsfrånvända”.

I december 2016 ror en riktigt tung roddare över till den rätta sidan. Det är förre finansministern Anders Borg (M) som ångrar migrationsuppgörelsen som alliansregeringen drev igenom med Miljöpartiet. Det finns gränser för vad ett litet land som Sverige klarar säger han. Borg var finansminister åren 2006-2014 och en av dem som bär huvudansvaret, och Sverige var precis lika stort då som nu.

Det är den 15 december 2016 när LO:toppen kommer ut som riktiga roddare, för mindre än ett år sedan var Karl-Petter och de andra för öppna gränser men nu har de öppnat ögonen och vill strama åt men någon ursäkt till alla dem som såg långt tidigare ger de naturligtvis inte.

Här har vi Aftonbladets Lena Mellin igen. Damen har på ett år gått från att var emot till för ett begränsade av tiggeriet.

Jag vill att ni hjälper mig fylla på med vad personerna sagt tidigare och vad de säger idag, gärna med länkar…mejla till stensatter@gmail.com Kommentarerna är inget bra sätt att nå mig, jag har ingen möjlighet att läsa alla…

62 thoughts on “Roddarna

  1. Det mest häpnadsväckande är att den person som bär huvudansvaret inte på något vis visar ånger eller eftertanke detta är otroligt utan står gladeligen efteråt och talar om för svenska folket att han gjorde detta onda för att straffa en del av befolkningen den “befolkningen” är i dagens läge förmodligen någonstans mellan 25-35% plus de som fortfarande är rädda för att få epitet kastade efter sig cirka 20%. Fredrik Reinfeldt måste härmed räknas som den största nationella faran och bör dömas därefter, ett steg bakom ligger Carl Bildt och får heller inte glömmas bort då fru rättvisa ska utdela domarna för de som försökt sälja ut sitt eget land.

Kommentera