Syrier, släppt i Sverige med 97.000 i skadestånd omhäktad i Danmark

ISLAM. Al Zvebi Moyed, en 30-årig syrisk man, som fick 97.000 kronor av svenska skattebetalare för att han suttit ”oskyldigt frihetsberövad” i Sverige har omhäktats i Köpenhamn. Mannen, som är bosatt i Malmö, i misstänks för att ha planerat att begå terrordåd i Danmark.

Mannen är asylsökande i Sverige och friades i april förra året för ett brandattentat mot en shiamuslimsk lokal i Malmö. Han greps i Danmark den 21 december.

Enligt dansk polis ska han ha planerat terrordåd i Köpenhamn tillsammans med en 21-årig landsman. Planerna gick i stöpet när 21-åringen greps i november 2016 när han försökte resa in i Danmark från Tyskland. 21-åringen dömdes i somras i Tyskland till fängelse sex år och sex månader för terrorplanerna.

-Pettersson minns rubrikerna och undrar vem som har rätt? Trump eller svenska hatmedier?

TIDIGARE 2017-12-22. Syrier, släppt i Sverige, gripen för terrorplaner i Danmark

ISLAM. En 30-årig man som varit bosatt i Sverige har gripits av Köpenhamnspolisen, misstänkt för förberedelse till terrordåd. Det rapporterar danska Ekstrabladet.

Mannen ska ha haft knivar och bomber och planerat ett dåd i Köpenhamn mot slumpmässigt utvalda människor.

Han är känd som IS-sympatisör av svensk säkerhetspolis sedan tidigare och stämplad som farlig för Sveriges säkerhet.

Al Zvebi Moyed fick även 97.000 kronor i skadestånd av den svenska staten för tiden han suttit frihetsberövad innan åtalet i Sverige.

Brottet i Danmark ska ha förberetts tillsammans med en person som sedan tidigare är dömd till sex års fängelse för att ha planerat ett bombdåd i Köpenhamn. Mannen dömdes i Tyskland tidigare i år.

Tidigare om sunni-muslimen Al Zvebi Moyed på bloggen…

5 thoughts on “Syrier, släppt i Sverige med 97.000 i skadestånd omhäktad i Danmark

  1. Definitivt pågår en uttalat kriminell misshushållning med skattemedel, där allmänfarliga och subversiva samhällsparasiter belönas med generöst tilltagna vederlag för att utöva olika former av terror och krigshandlingar varhelst de drar fram, medan normalhyggliga skattebetalare på olika sätt bestraffas och klassificeras som sekunda och negligerbara medborgare utan verkligt människovärde.

    Vilka skandalöst sinnessjuka signaler detta sänder runt om i världen, är alla antiglobalister mycket medvetna om, medan resten av befolkningen väljer att framhärda inom den alternativa verklighet de konstruerat och där inga kalla fakta som strider emot det oheliga och människofientliga värdegrundsevangeliet förmår penetrera deras moraliskt defekta hjärnor.
    Andreas.

  2. Man blir inte förvånad längre !!! När man läser om svenskar som har blivit dömda för främlings fientliga uttalanden så förstår man hur det står till i detta skit land . Hur många rättegångar har det varit mot invandrare som har uttalat grova främlings fientliga kommentarer mot svenskar ??? Stor djävla skandal !!!

  3. Det är ett hån mot människor som har farit illa under sin barndom och/eller ungdom i samhällets regi och blivit nekad ersättning av statens ersättningsnämnd. 54% av de som sökte fick avslag

KommenteraAvbryt svar