Våldtäkterna beror på för få fritidsgårdar och inget att göra

BROTTSLIGHET. Det är Hanna Höie som säger som i rubriken. – Pettersson ställer sig dock frågande till damens slutsats. Det finns många småsamhällen där det är lite och göra och där det aldrig funnits en fritidsgård. Varför inte berätta sanningen Hanna? 

https://twitter.com/massplague/status/942852284320485377

Av Hanna Höie på Arbetaren…

Hanna Höie skriver också på Feministiskt Perspektiv…

…och Fria.nu.

25 thoughts on “Våldtäkterna beror på för få fritidsgårdar och inget att göra

  1. Varför går inte Hanna H. och leker med sina älskade våldtäktsmän? Hon har ju underlivet och som glödande feminist borde hon ge sin kropp till stackars sysslolösa skäggbarns förfogande. Kan de inte leka på fritidsgård då kan de leka med henne!

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vi hade inga fritidsgårdar och det behövdes inte heller. Vem skulle ha besökt dem, många av oss var med i någon ungdomsklubb. Det var inte så noga vilken men vi fick lära oss hur det går till, att argumentera för din sak att rösta fram bästa förslaget, att få begära votering om det syntes behövligt och att respektera demokratins grunder.
    På vintern fanns sjöar med eller utan snö, var det snö så skottade vi fram en fri yta för bandy eller ishockeyspel.
    Skidor åkte de flesta också, vi vallade våra egna laggar en del blev riktigt bra utan någon tränare.
    Vad tror ni Sixten Jernberg hade sagt om han erbjudits tränare?
    Sommaren inga som helst problem, då fanns allt utom bidrag och någon som arrangerade, de fick vi själva göra.
    Den curlade ungdom som nu växer upp tycker jag uppriktigt synd om.

  3. Uppenbarligen vill inte Hanna riskera att förlora sina sängvärmare. Verkar f.ö. så pass pervers, att hon säkert bär med sig hemliga våta drömmar….

  4. Den horribelt härjande hydran vid namn Hanna Höije förevisar en ideologisk desorientering av en sådan kaliber att den till och med i dessa sinnessvaga kretsar borde framstå som fanatisk i dess obstinata vägran att hantera den faktiska verkligheten.

    Ovan sagda katastrofkomediant på den kulturmarxistiska arenan är så pass vettlös till sin framtoning att det torde vara tveksamt om ens en gruppvåldtäkt med henne själv som offer, begången av de flockjagande rovdjur hon med näbbar och klor håller bakom sin arbetsskygga rygg, skulle förmå henne att revidera sin gravt förvirrade ståndpunkt.

    Å andra sidan kanske det arma globalistspöket endast vistas utomhus under dygnets ljusa timmar då alla ser hur hon ser ut, varför hon därmed rimligtvis borde gå fredad…

    Andreas, djupt äcklad över det svenska tillståndet.

  5. Sverige känns, som en mörk kommunistisk håla av socialt handikappade rättshaverister. De vill gärna uppmuntra kvinnor att gå ensamma ute på stan,så att man inte säger fel och uppmuntrar fördomarna. Förnekarna är nog samhällets största fiende.

  6. Vilken trovärdig skolad kommunist och rödstrumpa, hon och en bakbunden stammande dialogpolis släpper man fram i PK-massmedia för ge sin syn på våldtäkterna !
    Så förbannat pinsamt men vad annat att vänta i dagens Sverige där sanningen är den värsta fienden och total censur snart råder.

  7. Åter en helt frånvarande expert som lever av,att uppfinna lögner och undanflykter mot MENA-populationen.
    Någon som sett,att sanningen kring de importerade underutvecklade från Långtbortistan skulle ha misstänkts i absurdsk PK-press ?
    Nog borde väl någon av alla de välbetalda skribenter som gärna visar upp sig i media,gissat rätt vid något unikt tillfälle ! 🙁

  8. Varje normalt funtad människa vet att fritidsgårdar har inget med våldtäkt att göra.Hur det står till med dom som tror på det, min fantasi räcker inte till att klura ut det. Svårt fall sa doktorn och grät.

  9. Vilket stolskott! Snacka om att stå vid ”hörnflaggan”. Släpp ”hörnflaggan” och ”kom in i matchen”!
    Sverige är förlorat!
    Batikhäxan har absolut INTE svenska värderingar! Skeppa ut henne med ”baarnen”!

  10. I Kalmar krävde ”baarnen” i området där just ett köpcentrum brunnit ner efter anlagd brand, att kommunen skulle se till att baarnen hade fritidsanläggningar.

    ”Annars kanske det brinner igen”

    Det är konstigt, jag har inget minne av att genuina svenskar någonsin krävt och hotat på det sättet.

  11. Vad är detta?

    ”Alla frias i Fittja-fallet

    Samtliga åtalade frias från
    anklagelserna om den uppmärksammade
    gruppvåldtäkten i Fittja. ”

    Det blir bara värre och värre!
    Men, fan ta Svensson om han kör 116 km/h på motorvägen….

KommenteraAvbryt svar