Kvinnor våldtogs under dödshot – idag kom domen mot araberna, fängelse och utvisning


INVANDRARVÅLD. I dag kom domen mot de arabiska män som åtalats för inblandning i mycket grova våldtäkter i Malmö. 

Domen i dag gäller ett fall då en kvinna i 20-årsåldern blev inlåst i en källare, misshandlad under tortyrliknande förhållanden och våldtagen upprepade gånger. Kvinnan fritogs först dagen efter av polisens insatsstyrka. En 16-åring och en 25-åring har åtalats för människorov, grov våldtäkt och försök till utpressning.

Båda männen har nekat och hävdat att kvinnan hade sexuellt umgänge frivilligt.

Fallet är en del i en större utredning av flera grova våldtäkter mot kvinnor som 16-åringen och personer i hans umgängeskrets misstänks för, skriver Aftonbladet. Kammaråklagare Kristina Amilon har yrkat på långa fängelsestraff och utvisning.

-Pettersson noterar med viss tillfredsställelse att att 16-åringen har visat sig vara 18 år och att det rör sig om lille- och storebror Al Ali.

Bröderna, en 16-åring som är minst 18 och en 25-åring, döms för människorov, grov våldtäkt och försök till utpressning till sju år och tre månader respektive tre år och tre månaders fängelse. De ska också utvisas.

Lägg märke till att den ljugande lillebroder bara döms till trå år och tre månader trots att minimistraffet för grov våldtäkt är 4 år!

Jag tycker vi bjuder på fängelsestraffet och skickar hem dem direkt, överklaga kan de göra hemma…

 • Storebror Mohammad Al Ali, född 1992, medborgare i Syrien
 • Lillebror Ali Al-Ali, född c:a 2001, medborgare i Syrien
 • Nämns ej av media, Adam Hamlaoui, född 1994, svensk medborgare dömdes till 4 år och 6 månaders fängelse för grov våldtäkt.

Malmö TR Dom B 1908-17

Pressmeddelande

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2017-09-24. 16-årig och 25-årig arab ”riskerar” utvisning för grov våldtäkt

INVANDRARVÅLD. I måndags ställdes en 16-åring inför rätta misstänkt för en brutal våldtäkt mot en kvinna i 20-årsåldern. Han ska, tillsammans med 25-årig släkting, ha kidnappat henne och sedan hållit henne inspärrad i en källare där hon blev våldtagen upprepade gånger. – Jag yrkar på utvisning av de båda, säger Kristina Amilon, åklagare.

Fallet är en del av en härva av flera grova våldtäkter mot kvinnor som 16-åringen och personer i hans umgängeskrets misstänks för.

Under måndagen ställs han och hans släkting inför rätta för att den 28 april i år har kidnappat en kvinna under pistolhot. De ska ha tvingat ned henne i en källare, tvingat henne att klä av sig och sedan sprutat kallt vatten på henne. De ska sedan ha utfört flera grova våldtäkter mot henne.

Dessutom menar åklagaren att andra gärningsmän också anslöt och förgrep sig på kvinnan. Dessa har man dock inte kunnat ställa till svars.

Först dagen efter fritogs kvinnan av polisens insatsstyrka. I samband med att kvinnan hölls av männen ska 16-åringen och hans släkting ha kontaktat hennes vän och begärt 20 000 kronor för att inte skada kvinnan.
När rättegången inleddes förklarade rådman Karin Mårtensson Telde att offret inte gått att nå. Det var meningen att hon skulle höras under måndagsförmiddagen men den 20-åriga kvinnan ska befinna sig utomlands.

Åtalet ingår i en stor utredning av en rad våldtäkter mot kvinnor i Malmö. Det gäller bland annat ett fall där 16-åringen och en 23-årig bekant åtalas för att ha trängt sig in i en lägenhet hos en sovande kvinna. Där ska de ha tagit stryptag på henne och våldtagit henne.

16-åringen har varit i klammeri med rättvisan tidigare. 2015, då han var 14 år, var han inblandad i ett rån och en kidnappning av en taxichaufför. Han och en 15-åring och en 16-åring rånade en taxichaufför. De hotade honom med kniv och körde sedan omkring med honom i bagageutrymmet innan han dumpades. De två äldre tonåringarna dömdes till ungdomsvård medan 14-åringen inte åtalades på grund av låg ålder. Han omhändertogs enligt LVU.

-Pettersson noterar att unge herr Mohammed Ali kom från Syrien 2014 och han började omgående bete sig kriminellt så jag undrar om inte Aftonbladet missuppfattat ordet ”riskerar”? Araberna har förtjänat utvisning för länge sedan.

Aftonbladet borde byta ut ”riskerar” mot förtjänar och verka för att utvisning ska vara obligatoriskt vid grövre brott.


23 responses to “Kvinnor våldtogs under dödshot – idag kom domen mot araberna, fängelse och utvisning

 • eugenecork

  bästa straffet är utvisning snabbt som ögat…fängelse
  i Sverige är inget straff…rena uppmuntran för kräk

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Först några år av en skön vistelse på något av Kriminalvårdens hotell eller vilohem och notan står skattebetalarna för sedan och efter ett löjeväckande avtjänat s.k straff en dyr utvisning i ett chartrat flygplan !
  Har man jobbat i snart 35 år och forfortfarande jobbar som fångvaktare inom dagens lekstuga innanför murarna så vet man hur patetisk och löjeväckande Kriminalvården numera är och blivit på senare år.
  Brottslingarna bara hånskrattar åt dagens svenska ynkliga rättsväsende !

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Får hoppas att det finns nån eller några svenskar där som visar dom vägen till de 72 oskulderna.

   Fråga: kan man börja lite på rättssamhället ? Finns det lag och ordning även för kulturberikare ?

   Gilla

 • Bhoman

  Dom kommer INTE utvisas !
  Straffet kommer att förkortas rejält !
  Jag vet .

  Gilla

 • Galten

  Saxat från SDS.
  ” När bröderna väl släpps från sina fängelsestraff ska de utvisas till Syrien, där de ursprungligen kommer ifrån. Om det fortfarande råder inbördeskrig i Syrien då, bör det dock prövas om utvisningsbeslutet kan verkställas, enligt tingsrätten.”

  Gilla

 • starway3

  Glöm inte batikhäxorna

  Gilla

 • Jhonsson

  Men i Sverige blir folket bara tryggare och tryggare påstår hycklaren och tillika statsministern Stefan Löfven.
  Och vår oduglige rikspolischef Dan Eliasson håller med.

  Gilla

 • Carl edström

  Dödsstraff tycker jag.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ikväll kommer Fi, Feministregeringen, 7-klövern , AFA o EXPO demonstrera mot denna rasistiska dom och kräva att dom istället får bostad, bidrag o jobb på förskola i Örebro, välkomna, Drar lirar Internationalen, ” vi uppmanar att alla kvinnor bär burka för att inte kränka våra muslimska bröder”!

  Gilla

 • Monica

  Är det p g a inavel som större delen av arabiska män har psykopatiska drag och är avsaknad av sociala och civiliserade spärrar.

  Gilla

  • Vill tro på Sverige.

   Kan så vara, eller… de gillar ju getter….då vet man inte vem som är mamman…..bääää.

   Gilla

 • William

  Fortfarande en kula i skallen

  Gilla

 • Gus

  Malmö, stackars stad, sjunker djupare och djupare för var timme .

  Gilla

 • Ulli

  Hoppas på livstids utvisning. Ytterst sällan någon grov brottsling utvisas, ID okänd, hemland vägrar etc.
  Dessutom har många snabbt och kravlöst gjorts till svenska medborgare.

  Gilla

 • Tony

  I den flängda Svenska Median pixlar man trynet på utländska
  brottslingar, allt medan Svenska dito får schavotera med bild
  ofta närbild.

  Gilla

 • Gus

  Det är våra valda politiker som ansvarar för vår allmänna säkerhet ! Rösta på SD 2018 !!

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Sedan väntar de svåraste, att verkligen få ut med ur landet.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Som byfånen säger, vi tjänar på invandringen.vad rätt han har.Mera jobb till polisen,domstolar,mera vakter,sjukvården,begravningsentrepenörer, osv.Bara positivt med invandringen.Nya affärsmöjligheter, nya intäkter för kommunerna husera flycktingar, ensamma barnen som drar sitt strå till stacken.Tack för att ni valde Sverige. Vet inte om jag föredrar det gamla vanliga Sverige trots allt.Mvh Adolf

  Gilla

 • Guran

  Som sagts så många gånger tidigare, Invandringen berikar.
  Enligt pk-maffian så är det säkert synd m araberna, dom utövar ju bara sin kultur. Nu är det vi skattebetalare som ska bekosta den här kulturberikningen, totalt tio år i fängelse är nog inte helt gratis. Jag hade hellre lagt min skattepengar på våra fattiga pensionärer……

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: