45 utländska terrorister häktade hittills i år i Malaysia


”Terrorister” är som vanligt en omskrivning för att dölja den obehagliga sanningen, att det är mordlystna muhammedaner som avses.  Totalt 45 utländska utövare av den ”fredliga och humana” har kvarhållits i flera tillslag i år.

Nio av de som fängslades var från Abu Sayyaf-gruppen, Filipinerna, tre från Fetullah Turki, en från en albansk terrorcell i samröre med den islamiska staten (IS) och en annan från Jamaatul Mujahideen Bangladesh.

”De återstående 31 var från flera länder och de var inblandade i IS, däribland tre från Irak. ”De fängslades i flera olika operationer mellan januari och 6 oktober.

 12 av de anhållna har deporterats till sina ursprungsland för att åtgärder från myndigheterna i sina respektive hemländer skall vidtagas.

TheStar


One response to “45 utländska terrorister häktade hittills i år i Malaysia

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: