Väktare förbjuds jobba på torg i Göteborg – för farligt


INVANDRARVÅLD. För en tid sedan överföll och misshandlade ett invandrargäng en ordningsvakt svårt på Rymdtorget i Bergsjön, Göteborg. Det var så grovt så till och med polisen blev förbannade och sa att de kommer att jaga gängen. 

Efter den grova misshandeln på torget i Bergsjön gick ett skyddsombud in och utfärdade ett arbetsstopp. Nu går Arbetsmiljöverket på skyddsombudets sida och förbjuder vaktbolaget att utföra arbete på torget, med hot om 100.000 kronor i vite.

Söndagkvällen den 24:e september blev två ordningsvakter attackerade av ett tiotal personer på Rymdtorget i Bergsjön i Göteborg.

Ordningsvakterna hade hjälpt den lokala matbutiken att stänga och följde personalen till sina bilar när de blev attackerade av flera stenkastande, maskerade gärningsmän.

– Rymdtorget har varit ett problemområde en längre tid, där våra ordningsvakter har blivit utsatta för hot och våld, berättar Ulf Jarnefjord, regionalt skyddsombud på Transportförbundet.

Gänget jagade bort en av ordningsvakterna och misshandlade den andre, bland annat med en batong. Ordningsvakten fick föras till sjukhus med huvudskador och under natten kunde polisen gripa och anhålla en man i 20-årsåldern för inblandning i händelsen.

Samma dag som misshandeln ägde rum gick skyddsombudet för vaktbolaget in och stoppade allt vaktarbete på Rymdtorget.

Skyddsombudet angav att ”bevakningspersonal i arbetet riskerar att utsättas och utsätts för hot om våld, grov misshandel, våldsamt upplopp riktat mot bevakningspersonal. Stoppet läggs på grund av risk för hot och våld, och fara för eget liv.”

– Denna händelse var väl droppen som fick bägaren att rinna över. Ordningsvakten kunde ha blivit dödad. Vår bedömning är att det här är inte ett uppdrag för ordningsvakter och väktare utan det här är ett arbete för polisen, säger Ulf Jarnefjord.

Ordningsvakten ska ha blivit så grovt misshandlad att han fick flera jack i huvudet och händerna krossade när han försökte skydda sig, enligt uppgifter till SVT Nyheter Väst.

-Pettersson noterar att som vanligt nämner inte SVT elefanten i rummet, invandringen och då kommer det aldrig att bli någon lösning ur mycket än etablissemanget talar om socioekonomiska effekter.

Det handlar inte bara om att blåljuspersonal attackeras. Det är allvarligt nog, men det handlar också om personal på bibliotek, skolor och i affärer. Vanliga människor som inte kan vara trygga på jobbet eller på vägen till och från sina arbeten. De måste skyddas av vakter men inte ens väktarna går säkra, de måste skyddas av polisen och vem ska skydda polisen när vi inte har någon militär…

Vad händer när biblioteken, skolorna och affärerna och de andra lokalerna stänger för att personalen inte törs eller kan ta sig till sina arbeten.

Det är dags att krossa gängen.

Stefan och Morgan, ta i med hårdhandskarna. Tillsätt en utredning, för ni kommer aldrig att erkänna och ta tag i de verkliga problemen…


21 responses to “Väktare förbjuds jobba på torg i Göteborg – för farligt

 • Mimi N.

  Det snöar i fjällen, kallt i övriga landet, Simona Halep är number one, klick på tumme-ned …. Fun time !
  Fiddle Riddle Diddle Diddle Fiddle Riddle Diddle Diddle Fiddle Riddle Diddle Diddle Fiddle Riddle Diddle Diddle Fiddle Riddle Diddle Diddle Fiddle Riddle Diddle Diddle. Nice !

  Gilla

 • Jhonsson

  Och vår hycklande statsminister Löfven påstår att vi svenskar bara blir tryggare och tryggare!

  Gilla

 • Mm

  Det är bara humanistiska godhetsmaffian som inte fattar att det är krig. Kriget mellan primitiva primater och de som utvecklats i väst är i full gång. Det blir värre, invällarna har levt här och haft det bra. De kommer inte lämna ifrån sig någonting frivilligt. De är beredda att dö för sin iman och tro.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Varför har man inte jagat denna importerade pöbelhop tidigare?
  Varför finns ingen lagstiftning, som ger möjlighet till omedelbar utvisning av denna sortens individer? Varför ingen lagstiftning, som gör det möljigt att återkalla svenskt medborgarskap, som dessa ligister uppenbarligen inte gjort sig förtjänta av?

  Liked by 1 person

 • per22

  Sanningen är antagligen att polisen inte törs gå in i dessa no go zoner.
  Men slå ner en trumslagare och en kvinnlig fotograf i NMR det törs dom.

  Gilla

  • per22

   Transportarbetarförbundet är ett av de värsta facken att utesluta medlemmar som sympatiserar med det enda parti (SD) som motsätter sig den sjuka massinvandringen. Ulf Jarnefjord, regionalt skyddsombud vill tydligen att dess medlemmar utsätts för våld, eftersom han inte tar avstånd från massinvandringen.

   Liked by 1 person

  • Hans Nilsson

   Stora delar av den Svenska poliskåren är ett skämt. Jag förstår att patrasket i landet beter sig som de gör för de vet att påföljderna blir minimala om ens någon.

   Gilla

 • OPete

  Mia ! Ingen kommentar ??? Du/ni har förstört detta land oavsett vad du än försöker bortförklara . Jag ber och hoppas att majoriteten av svenska invånare vaknar från hjärntvättningen från våra styrande och pk-elit 2018 om ni vill att våra nästa generationer ska ha ett fritt land att växa upp i !!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Svenska modellen” skapar ”utmaningar”………..

  Gilla

 • Väktare förbjuds jobba på torg i Göteborg – för farligt — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Väktare förbjuds jobba på torg i Göteborg – för farligt — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Janne

  I det påtvingade mångkulturens Sverige tarvas numera väktare för att vakta andra väktare som i sin tur skyddar polisen som desperat och fruktlöst vaktar ambulanser, brandkår, sjukhus och andra offentliga lokaler.
  Kaos råder i hela landet.
  Vi går inte säker någonstans, inte ens i våra egna hem!
  Sverige blir mer och mer motbjudande för varje dag som går.
  Janne

  Gilla

 • Falköga

  Jag hoppas att vi slipper medborgargarden och inbördeskrig. Men om så skulle bli fallet så ligger ansvaret på Reinfeldt och Löfven som genom utnämning av svaga ministrar och generaldirektörer samt sin egen feghet att tala klartext har skapat anarki i landet.

  Gilla

 • Dan

  Konstigt att politikerna behöver livvakter när Sverige är så tryggt?
  Känns som att man inte tror på sina egna lögner!

  Gilla

  • Mimi N.

   Visst ska politikerna ha livvakter ! Politikernas stofthyddor är dyrbara, lika som svarta snoppar enligt en våldtäktsneger – ett till gemensamt drag hos dem. Dan den Fule Eliasson skulle aldrig kräkas på någon av Sveriges skönaste ägodelar.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  När får polis som är värt sitt namn?Som bekämpar brottslighet och kriminalitet.Ser fram emot sharia poliser som kanske sköter bättre sitt uppdrag,det skriver jag med viss ironi ,naturligtvis vill jag att Sverige förblir ett kristet land trots att våra folkvalda har lämnat över landet till muslimer.Mvh Adolf

  Gilla

 • Dan

  Skicka ut Löven och hans medlöpare. De som är ansvariga för kaoset bör också lösa det. Håller Med Paolo Roberto, de som är satta att lösa problemen ska fan i mig lösa dem också!
  De höga skatterna till trots så utarmas samhällets välfärd och trygghet. Har svårt att förstå att så många röstberättigade visar strutsmentalitet när det gäller problem skapade av immigrationen.
  Men mycket beror väl på att stora grupper kan alienera sig från problemen p.g.a. att klassamhället lever kvar, starkare än nånsin. Att problemen i Nacka har fått så stor uppmärksamhet beror till stor del på att det sker i de besuttnas kvarter. Samma sak sker bl.a. i Sundbyberg, Hallonbergen packas ihop för att hysa migranter medans villakvarteren har fått statusen K-märkt.
  Konstiga sammanträffanden sker dagligen i Sverige, men alla dessa beslut sker alltid i favör för de besuttna kvarteren.

  Gilla

 • centurion

  Stefan, stå inte och flina, din jävla sopa ! Men som vanligt, så skiter du i den s.k. arbetarklassen. Själv har du ju liv-vakter . AVGÅ NU !!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • gamgubben

  Trygghet vad är det i Absurdistan, och för vilka? Svenskarna ska bara hålla käften och leverera skatter till vårt nya Sverige synes vara PK-gängets motto.
  Hur mycket tål svenskarna innan måttet är rågat? Förhoppningsvis säger väljarna ja till en ny ordning 2018. Ett hopp, även om det är litet, finns att några partier biter huvudet av skammen och säger att de har haft fel och börjar samarbeta med SD.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: