Stäng

11 reaktioner på “Berikning i Storbritannien

 1. Läst många kommentarer från britter som anser Sverige vara förlorat.
  Ser inte mycket ljusare ut för Storbritannien. Många britter säger att de har förlorat sin huvudstad London. Uttalande jag läst från Londons Borgmästare Khan visar att de har rätt. Fast britterna är envisa och vana att slåss och jag tror innan klockan har stannat så slåss britterna för sitt land till sista blodsdroppen.
  Våra politiker borde tvingas att bo bland vanligt folk och inte i sina polisskyddade områden. Politiker vet ju inget om verkligheten längre.
  Tittar ut i mitt eget område och 50% av alla hus som sålts sista året, har sålts till utlänningar. Dessutom så verkar det bo väldigt många människor i de nysålda husen. Reagerade när en granne fått ovälkommet sällskap mycket nära och då restes en flaggstång, svenska flaggan vajar numera.
  Kanske flaggan borde vaja på halvstång året om.

  1. Sverige är mycket värre ute än Storbritannien! Dom är endast berikade i dom större städerna, till skillnad mot Sverigeistan som är ockuperat och berikat in i minsta byhåla!

   Det enda land som kan ge Sverige en match är Tyskland!

  1. Bhoman! Men vi andra då som inte röstat ”fel”? Kan vi glida runt i någon egen fil, eller vad menar du? Jag tycker att även vi har ansvar för utvecklingen genom alltför lama protester. Så många är inte vänsterfolket utan med en rejäl uppslutning av motståndare till förd politik så hade jag och övriga i alla fall visat att vi inte accepterar de vansinniga besluten som tagits. Kanske hade vi nått något resultat, kanske inte. Men vi hade i alla fall gjort någonting!

 2. Tyvärr så kommer dessa energiska ’berikare’ att göra Europa enormt mycket fattigare redan inom några år!

 3. Ännu ett bevis för att det inte går att ta hit människoliknande varelser från 600-talet och tro att det ska gå att anpassa dom. KASTA UT DOM DIREKT!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: