Invandrargäng överföll och misshandlade väktare i Göteborg

INVANDRARVÅLD. Ett maskerat invandrargäng har överfallit ordningsvakter i Bergsjön i Göteborg. En vakt blev slagen med tillhyggen i huvudet och har förts till sjukhus med okända skador.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt, men är på plats och söker efter gärningsmännen.

15 thoughts on “Invandrargäng överföll och misshandlade väktare i Göteborg

 1. Utgår från att väktaren som brukligt numera i dagens trygga mångkulturella Sverige får skylla sig själv eftersom han/hon naturligtvis provocerat detta stackars missförstådda ligistgäng, denna händelse blir inte en stor riksnyhet vilket det naturligvis blivit om däremot väktare hade råkat ge någon i detta ynkliga gäng som vänstern alltid vurmar för ett litet blåmärke !
  Är 2017 stor skillnad mellan det fina etablissemanget, stackars terrorister, övrigs brottslingar och nyinflyttade och oss det s.k vanliga ärliga folket som katten släpat in.

 2. Lösningen är väldigt enkel. Varje väktare bör ha med sig en hagelgevär laddad med ca 4mm stora hagel. De flesta som blir skjutna från längre avstånd än 30 meter kommer att överleva, men tappar all lust till att kasta stenar och skrika glåpord.
  Sedan inom sjukvården skannar man av folk som söker vård för skottskador och hittas det 4mm hagel i någon så utvisas personen från landet.

  • Hagelgevär ?
   Det går inte, alla vet vad som händer om en ligist råkar illa ut i brottsliingarnas paradis Sverige.

   • Att någon stenkastande flyktingbaaaarn skulle råka få lite hagel i sig uppfattar jag inte som ett problem.

  • Tufft att sitta bakom en skärm hemma och snacka skit om folk i ett av dom mest utsatta yrkesgrupperna i Sverige som dessutom saknar beväpning för att skydda sig och som får jobba med livet som insats dag ut och dag in i ett grovt kriminellt land som Sverige utan att ha vare sig regering eller polis bakom sig.
   Jag tror inte du hade klarat av en enda dag i det yrket …Troll!.

  • Kärringar ? Ja, kvinnliga väktare finns som likt sina manliga kolleger får ta emot både det ena och det andra från ligister med ett respektlöst grottbeteende och de gör ett bra jobb, ett jobb som inte alla vill ha eller klarar av att kalla denna yrkesgrupp för kärringar är inte schysst de och poliser gör nytta och ska istället uppskattas, man önskar de inte behövdes men så ser tyvärr inte dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige ut som vissa verklighetsfrämmande lovordar och vurmar för i alla lägen.

 3. Jag hoppas bara att dessa väktare inte är nationalsocialister eller andra nationellt sinnade. Kanske är de t.o.m något så vidrigt som tillhörande 8-klövern dvs ZOGialdemoner? Då får de ju bara vad de röstat för och vad de förtjänar.

  • Vilken armé? Sedan 2010 tror jag det var, har värnplikten varit avskaffad! Fattar inte ni som klagar här att det är vi själva som måste göra jobbet och inte inbilla oss att “någon annan” skall göra jobbet. Eller vill ni bli dödade?
   – Så varför får vi inte våra kvittera ut våra vapen Försvarsministern?

   • Hoppsan. Ibland blir texten konstig då ord inte försvinner då man gör vissa förändringar. Kan ju bero på att min gamla PC med gammalt tangentbord inte noterar det?.

   • Ingen arme’ då kan ju någon stackars missförstådd svensk brottsling bli skadskjuten eller gud förbjude dödad !
    Tänk bara vilket ältande och vilka krigsrubriker det skulle bli i massmedia.

Kommentera