Amir behöver hjälp med en bil


INVANDRING. Amir som vi skrev om igår behöver hjälp. – Pettersson undrar dock hur han och de andra har råd? Jobbar de inte?

Själv kan jag tänka mig att ställa upp med några kronor i ekonomisk hjälp den dag de beslutar sig för att åka hem. 

Demonstrationen har fått tillstånd, men afghanerna har inte ens rätt att uppehålla sig i riket och omfattas inte av demonstrationsrätten enligt utlänningslagen. 

Vilket är budskapet de ska framföra till ambassaden?

Lite kul är att afghanska ambassaden har stängt på fredagar så vi får hoppas att Amir & Co promenerar förgäves, annars kan de fortsätta till residens i Saltsjö-Duvnäs där Afghanistans regering köpt en skaplig vill för 42 miljoner som de betalt med biståndspengar.


18 responses to “Amir behöver hjälp med en bil

 • mitsubishi attrage

  Tack författaren. Jag hittade den här informationen på google. Detta är information jag behöver hjärta, bra artikel. Jag ska presentera mina vänner.

  Gilla

 • age

  Behöver vi afganer?
  Hur många patent är registrerade i Afganistan?

  Gilla

 • Albert

  Att demonstrera mot att de inte vill åka hem utanför den Afghanska ambassaden verkar ju ganska puckat. Särskilt om den är stängd också.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja speciellt dina sista ord…Tala om idioter som tycks ha assimilerats (levt sig in i det ”svenska styret”) i Absurdistan.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Nu kunde ju snuten eller försvaret presentera lämpliga fordon och köra dem hela vägen till Afghanistans regering.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De sja marschera mot afghanska regeringen. Betyder det att de är på väg hem. Kan knappast vara så att regeringen är samlad i la Suede?

  Gilla

 • Utanför Afghanistans ambassad på eftermiddagen i dag. Visst påminner det om andra tider… | Petterssons gör skillnad!

  […] INVANDRING. Upprorisk stämning utanför Afghanistans ambassad – som för tankarna till andra tider. -Pettersson tycker det är småkul. Det hjälper inte hur mycket de stackars ”barnen” skriker. Ambassaden är stängd på fredagar, så vi får hoppas ”barnen” får protestera mot det dom inte är nöjda med förgäves efter deras vandring som vi skrev om tidigare idag.  […]

  Gilla

 • Guran

  Har dom gått genom hela Europa för att komma till Sverige så klarar dom säkert den här söndagspromenaden utan vatten eller annat bistånd.
  Passa på att fixa hemresan på ambassaden 🙂

  Gilla

 • JEX

  Då får väl Afghanska-ambassaden plocka in dom på området och se till att deras skäggebarn kommer hem till sitt hemland.

  Gilla

 • EW

  De går just nu i Karlavägens allé mot Karlaplan. Kan rapportera att det inte är många i tåget och ingen verkar ta nån notis. Tror folk är trötta på de bortskämda afghanerna. Såg ingen polis i alla fall så tillstånd har de säkert inte-

  Gilla

  • Joy

   De får lite motion iallafall och sitter inte och jäser längre. Jag säger det igen, sjuka svenskar ska jobba och vara aktiva annars får de inte något att leva på alls. Men de här bara sitter när de har ett land att bygga upp och ta hand om. Men det är vi som ska betala spektaklet.

   Sverige är så rubbat att orden tryter!

   Gilla

   • Joy

    Sitt eget land Afghanistan alltså! Så ingen misstolkar och tror att jag anser att vi måste ta hit folk för att klara oss!

    Gilla

  • Fredde

   Vänta bara tills vi får läsa om detta i PK-media, då kommer de lägga in en gammal bild med många berikare och skriva ett snyftreportage om ”barnen” som kämpar för sitt liv…

   Gilla

 • angelicaplacet

  Så afghanska regeringen sitt på Lidingö och styr Afghanistan?

  Gilla

  • Bosse

   Inte konstigt att landet ser ut som det gör.Dom ser ju inte vad dom gör när dom styr från Stockholm.Dom kanske styr med drönare.Ja siste idioten är inte född än i Afghanistan hör man!!!

   Gilla

 • Mm

  Vem fn är Amir, ännu en brottsling som landsförrädarna i 7 klövern släppt in i landet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: