Oinbjuden afghan skolkar från den skola vi betalar åt honom


INVANDRING. Amir Nabizadeh tillhör de unga ljugande män som säger att dom demonstrerar på Norra Bantorget, de kallar det själva strejk fast de inte har något arbete att strejka från. Amir Nabizadeh har varit med på bloggen då och då. Läs HÄR. 

Nåväl, trots att han är i Sverige som oinbjuden gäst och kostar Sveriges skattebetalare stora pengar struntar han i den utbildning vi betalar åt honom och tänker skolka från skolan i morgon.


8 responses to “Oinbjuden afghan skolkar från den skola vi betalar åt honom

 • Kenth Andersson

  Sverige är enligt uppgift från visst håll ett av världens absolut rikaste länder med outömmliga resurser så nog kan vi väl försörja alla stackare som inte vill gå i skolan eller jobba utan istället måste demonstrera för sina rättigheter som alla bara måste ha i dagens Sverige men där ingen avkrävs på skyldigheter.

  Gilla

 • Amir behöver hjälp med en bil | Petterssons gör skillnad!

  […] Amir som vi skrev om igår behöver hjälp. – Pettersson undrar dock hur han och de andra har råd? Jobbar de […]

  Gilla

 • jgarn

  Olagliga demonstrationer är bara olagliga om det är svenskar som demonstrerar. Olagliga demonstrationer blir genast lagliga om det är illegala invällare med utvisningsbeslut som demonstrerar.

  Gilla

 • Tony

  Utan hjälp av kommunistdräggen som sitter klistrade där och inbillar dem att dom kan skita i alla lagar, så hade han inte varit så kaxig.

  Förresten vem förser kommunistdräggen med livuppehället, behöver
  kommunister inte jobba ? Har dom livstids lön eller livstidsbidrag från
  samhället, för det är märkligt att dom alltid kan komma loss till otillåtna demonstrationer och all annan jävelskap dom producerar?

  Gilla

  • maar

   När det gäller den olagliga demonstrationen/sittstrejken på Afghantorget så finansieras den av de skänkta pengar som sättes in på ett privatkonto som innehas av Futhemes K. bror. Hur kommer det sig att en person som vistas illegalt i Sverige har ett privatkonto hos en av Sveriges banker ?

   Gilla

 • Det går jättebra nu säger Löven och vill fira!

  Statsminister Stefan Löven stödjer strejken av högutbildade läkare, ingenjörer, raketforskare från Afghanistan, Iran, Irak. En av de högutbildade knivhögg en polisman i nacken, en ljugande analfabet från Afghanistan!

  Gilla

 • Mimi N.

  Denne Nabi-Babbi tänker dela statsministerposten med Futemeh i en snar framtid. Det är inte uteslutet …..

  Gilla

  • lillamy

   Börjar ju bli en imponerande meritlista av respektlöshet för lagen, skattebetalarna, utbildning och för all form för förnuft, så ja, de passar ju in i regeringen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: