Muslimsk invandring förbättrar värderingar


I en liten märklig ledartext i lokaltidningen menar ledarskribenten att muslimsk invandring till Sverige förbättrar värderingarna.

”Att människor har rätt att fly krig och förtryck är det centrala, att det leder till bättre värderingar är en positiv bieffekt”

Ledarskribenten har rätt i att vi i Västvärlden har ett bättre förhållande till demokrati, jämställdhet och sexualitet, än i de muslimska länderna. Att den stora muslimska invandringen till Sverige och övriga Europa skulle ändra muslimers värderingar inom dessa områden är mer tveksamt.

Separata badtider, sexuella trakasserier, krav på arbetsgivare att ge upp klädkoder är bara något som vi i Sverige tvingas uppleva nästan dagligen. Inte bara vi i Sverige förresten…

I Norge

I Storbritannien

…och givetvis i Sverige.

Islam varken vill eller tänker integrera sig i Sverige.

Lokaltidningens ledarsida har nog inte gjort hemläxan. Att det finns muslimer som förstår att Sverige inte är Mellanöstern eller Afrikas horn vet vi, men majoriteten är inte det minsta villiga att acceptera sitt nya lands lagar, regler och värderingar. Många får inte heller…

SN (unvis)

 


3 responses to “Muslimsk invandring förbättrar värderingar

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  För att låta sig vilseledas av det värdegrundsnonsens som på fullt allvar hävdar att muslimsk invandring, och då i synnerhet de senaste årens massiva migrantvolymer, skulle tillföra det svenska samhället några fördelar annat än för asylprofitörer, nationsfiender och koranförslavade infiltratörer, förutsätter att man är mantalsskriven på en annan planet än jorden, drabbats av syn- och hörselförlust samt förbannats med extremt låga IQ-värden.

  Vederbörande ledarskribents dumdristiga tilltag i egenskap av proglobalismens nyttiga propagandist, desavoueras med ett välmotiverat improbatur, ackompanjerat av ett rungande vet skäms och vidimerat medelst en välriktad spark mot det pressekvilibristiska akterpartiet.
  Andreas.

  Gilla

 • centurion

  Is this the end, the only end, my friend…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: