Islam har inget med islam att göra


ISLAM. Kom ihåg, att Fahad Qureshis ovilja ta avstånd från avrättning av homosexuella inte har något med islam att göra. Han är bara ledare för Islamnet i Norge och det har inget med islam att göra. Det skulle vara intressant att se SVT:s programledare pressa muslimer någon gång, men det är nog en dröm. 


10 responses to “Islam har inget med islam att göra

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Norden och i synnerhet Sverige har ställt sig till barbariets fulla förfogande och generas icke över att tilldela mänsklighetens främsta fiender vad som närmast kan liknas vid tolkningsmonopol, då all kritik värd namnet eliminerats och i den mån den förekommer får anses impotent och uddlös.

  Det pretentiösa koketterande inför de religiöst och ideologiskt desorienterade infiltratörerna vi med skräckblandad avsky bevittnar, saknar historiskt motstycke å våra breddgrader, och de statskonstnärliga och agendajournalistiska charader som uppförs är endast värda vårt fulla förakt.
  Andreas.

  Gilla

 • ruben

  Ja man kanske kan säga att alla muslimer är inte terrorister eller mordbenägna, trots Islams mordlystna budskap. Däremot kan jag nog aldrig vara säker på att en muslim aldrig blir det någon gång. Islam påbjuder totalism och tvång, som skadar fria samhällen. Därför har Islam aldrig i en demokrati att göra.

  Gilla

 • Mm

  Hur dj-a lång tid skall det ta innan etniska svenskar, norrmän, danskar, finnar OBS finnar inte finländare fattar att vi blir våldtagna av dessa barbarer och som invällarna med kränkthet och sårade känslor över att bli missuppfattade med sin våldsreligion tar över våra länder där normal hänsyn gäller när man är gäst. Vår kristna religion skall den bara försvinna, för att vi har ynkryggar till politruker, tjänstemän som inte vågar gå emot dessa okultiverade barbarer som trängt eller nu promenerar in i Sverige. Arma svenskar som har barn o barnbarn som kanske kommer att klara av att återställa en del av vår frihet som en del i Sverige lämnar/lämnat över till dessa parasiter och rövare, se alla kriminella tilltag som våra bakbundna poliser tvingas att åse utan befogenhet att ingripa när de trotsar vår lagstiftning. Man vet snart inte var man skall börja rensa. Rösta SD så har du åtminstone gjort något för Sverige

  Gilla

 • ossie

  Islam = primitiv ondska.

  Gilla

 • Bosse

  Vilken skillnad på debattklimatet i två grannländer.Och som har samma folkslag.Man vill bara flytta så fort som möjligt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Alla våra grannländer uppvisar stabilitet i sitt möte med dessa för oss irrelevanta herrar med människoförnedrande agenda.

  Men de svenska politikerna kan inte samtala. Detta utnyttjas för egen vinnings skull av opportunister som herren ovan t ex.

  Dessa herrar som vill vara så outsägligt fina och exklusiva är genom alla tider helt beroende av att trycka ned och utnyttja andra för sin överlevnad. De utnyttjar andra av den enkla anledningen att de klarar inte av livet på egen hand eftersom deras destruktivitet skapar destruktiva samhällen.

  Svensk politik behöver rekrytera ett persongalleri som kan samtala. Och då uppvisa ett självklart avståndstagande från att tillåta dessa herrar att för egen vinnings skull utnyttja andra människor. Dags att dessa herrar blir vuxna och klarar sig själva.

  Deras egen prestation ska ifrågasättas. De hänvisar till kvinnor, gud och alla andra. Allt för att undvika pudelns kärna. En pudel har mycket päls och det fluff den visar gör att den ser större ut än den är. En rakad pudel visar hur relativt liten dess kärna är.

  De presterar inte och skyller det på gud och alla människor och djuren och allt de kan hitta på.

  Gilla

 • nosferatu

  Tänk att det finns riktiga programledare? I andra länder förvisso, men ändå.

  Gilla

 • Mimi N.

  Det kryllar av sådana äckel över hela Europa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: