Femåriga flickor bär hijab som skoluniform

ISLAM. Tusentals statliga grundskolor tillåter flickor så unga som fem att bära den muslimska ”religiösa” huvudduken hijab som en del av den godkända skoluniformen.

 

The Times. Tyvärr står det mesta bakom betalvägg.

-Pettersson menar att hijaben är en symbol för islams ideologi och makt och måste stoppas. I Europa och i Sverige, det har inte ett dugg med religionsfrihet att göra. Det är ett steg i islams maktutövande.

TIDIGARE 2016-08-28. Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

ISLAM. Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

  • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
  • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Behövs fler bevis?

6 thoughts on “Femåriga flickor bär hijab som skoluniform

  1. På 80-talet i Frankrike, så satte mussebrudar på sig huvuddukar av en enda anledning , för att visa för de franska flickorna……………………….. att vi mussar är bättre än ni är kristna flickor !

  2. Otroligt när människor som levt i ett av världens mest utvecklade länder inte ser att vi stegvis går mot en total diktatur, som Islam är? Dessa
    vänster programmerade idioter som fjäskar för diktaturerna är icke seriösa. Att fjanta omkring i Sverige är inte samma sak som att leva
    under en diktatur, det finns hundratals miljoner i Europa som
    plågats under den verkligt kommunistiska diktaturerna som kan berätta hur verkligheten är, vi kan också se hur länderna förändras positivt när man blir av med detta ok!

    Dessutom tror jag att när väl Islam nått sitt mål, så kommer dessa nyttiga idioter att röna samma öden som dom som inte vill rätta in sig i riktning mot medeltiden, dock kan dessa kommunistyngel möjligen få lov att fungera som slavar under den nya diktaturens herrar.

    Dom små vänsterdamerna som nu propagerar för att Alla Afghaner ska få stanna tror nog att det är fördelaktigt att fjäska för dessa, dom kommer nog att bli varse om,annat!

  3. Det värsta är ju att politiker och feminister säger att det är ett frivilligt val av kvinnor att bära hijab. Men då undra ju vän av ordningen, hur kan en flicka å 5 -7 år ta ett sådant beslut? Eller det senaste då majblommekommitén köper in burkinis till flickor så de kan bada tillsammans med övriga klasskamrater. Hur kan en ung flicka i skol ålern ta ett sådant beslut? Islam är en religion/kultur spm förtrycker kvinnor från spädbarnålder fram till den dagen då de dör

    • Det är fortfarande varmt på Svarta havets kust. På stranden ligger och badar brudarna topless och med stringbikini på !!! På stadens gator, i parker, i affärer – överallt, när det är sommar och varmt, går kvinnor och tjejer iklädda tunna, lätta, korta, urringade, färgglada blusar, kjolar och jättemånga går omkring i minimala shorts !!! Inga muslimer får komma och diktera hur rumänskorna ska klä sig. Basta!

KommenteraAvbryt svar