En kvinna skickade fyra terrorister direkt till helvetet

ISLAM. För en knappa vecka sedan, straxt efter attentatet på La Rambla i Barcelona så rammade fem terrorister en polisbil i staden Cambrils 10 mil söder om Barcelona. En polisen blev skadad och terrorbilen landade på taket.

Den andra polisen sköt ihjäl fyra av fem terrorister. De var påverkade av droger och hade bombbälten som visade sig vara atrapper. De hade också andra vapen, pistoler och yxa.

Det tråkiga för terroristerna var att polisen var en kvinna! Så det blev direkttransport till helvetet för det är en stor skam för Allahs krigare att bli dödade av en kvinna.

-Pettersson gillar skadeglädje i detta fall. I stället för att komma till en himmel full av oskulder så blev det helvetet för jihadisterna, bra…

Läs mera…

Fram för mer kvinnor som poliser och soldater…

Det är härligt att se att det finns kvinnor som slåss för sin framtid medan det sitter unga ljugande män på trappan vid Medborgarplatsen och runt om i vårt land  som gnäller på dåligt wifi och usel mat…

19 thoughts on “En kvinna skickade fyra terrorister direkt till helvetet

    • Tillägg, De män som deltar tillsammans med kvinnor att försvara sitt land kallas soldater. De ensamkommande män i vapenför ålder som flytt för sina liv kallas desertöter.

  1. För inte så länge sedan kunde vi se en film på nätter om svenska kvinnliga poliser. De var fem av den och de skulle ta hand om en asylsökande, som vandaliserade parkerade bilar. Han viftade med lätthet bort de fem poliserna och gick sin väg.
    Hur skulle det varit om de givit idioten ett par skott i benen?
    Men då hade de väl underkastats en utredning hela gänget och vandalen hade naturligtvis tilldömts stora skadestånd.
    Det går inte att få ordning i vårt land med flumpoliser, som ovanpå allt har en pajas som chef.

  2. Det finns många starka kvinnor som ser som sitt kall att skydda andra från terroristdåd.
    Och sedan finns det kvinnor som ser som sitt kall att hålla vuxna män i handen.

KommenteraAvbryt svar