Kvinnliga stridsförband på frontlinjen mot IS på Sinai-halvön

Den israeliska försvarsmakten (IDF) kan bekräfta att Hamas hjälper IS på Sinai-halvön med pengar, kommunikationer, träning och organisation. IS använder tunnlarna som går under gränsen för att ta sig till Gaza där de får träna tillsammans med Hamas och även kan få medicinsk hjälp.

Israel_löjtnant_ADA

IS närvaro på Sinai-halvön blir större samtidigt som terroristerna blir mer avancerade, mer organiserade och bättre tränade. De är idag utrustade med pansarvärnsrobotar, bombbälten, granater och improviserade sprängmedel (på engelska IED). IS-ledaren Abu Bakr Al-Baghdadi hotar Israel öppet och säger att ”vi kommer närmre för varje dag. Tro inte att vi glömt er”. IDF förbereder sig för dessa hot som man tar på största allvar. På gränsen mellan Israel och Egypten har man därför permanent stationerat Caracal-bataljonen.

Caracal-bataljonen bildades 2004 och blev då den första israeliska bataljon som integrerade kvinnor som stridande soldater. Bataljonen är specialtränad för att hantera infiltrationer, bomber vid gränsen, skottlossning och smuggling.

Löjtnant Ada, befäl vid gränsen, säger att: ”Efter att det ryska planet blev nedskjutet insåg vi hur påtagligt hotet har blivit. Mina soldater vet att vi är här för att stå emot terrorism. Jag är inte rädd för att möta terroristerna om det behövs. IS-terrorister är livrädda för att bli slagna av en kvinna.”

IDF.se

-Pettersson inser enkelt varför inte 1,5 miljarder muslimer klarar av 15 miljoner judar…

11 thoughts on “Kvinnliga stridsförband på frontlinjen mot IS på Sinai-halvön

  1. Hmhmhm det är väl aldrig biståndet som finansierar galenskapen!

    Sverige bekämpar inte terrorism! Sverige bejakar och finansierar IS kalifatet indirekt genom sitt miljardstöd till Palestina!

    Hahahahoaaaaahoha för svagsinta och svagbegåvade politiker, resten av kraftuttrycken får ni läsare sätta in själva!

  2. Köpte militärkläder till frugan. Svårt med så små storlekar. Det är som en halv karl. Tror nog att töserna skall stanna hemma medans vi män gör skitgörat.

  3. HEDER åt Israels arme som försvarar sitt territorium mot araber/muslimer som tar varje chans att mörda och slakta oskyldiga judar med koranen som ideologisk grund, en hatfull sekt är muslimerna med målet att upprätta en muslimsk diktatur.
    Hur kan någon vettigt människa stödja dessa mördarsekter/muslimer/araber som aldrig har upprättat ett civiliserat jämlikt samhälle och hur skulle de kunna det med en satanslära från år 600 som grund?!
    LIDER MED DE FAMILJER SOM IBLAND FÖRLORAR SINA BARN, SÖNER ELLER DÖTTRAR I DENNA BLODIGA KONFLIKT!
    Sveriges regering borde verkligen INTE ta parti för araberna/muslimerna och att erkänna Palestina var ett brott mot varje hederlig människa på vår planet! När de överger sin koranen/sharia och börjar med att uppträda civiliserat går de att förhandla med, aldrig innan de övergett Satans-ideologin islam!

  4. Vi svenskar ska skämmas för att vi har en regering av Miljöpartister och Socialdemokrater som SOLIDARISERAR sig med araberna/muslimerna som ingenting annat gör än mördar och förstör med koranen som ideologisk grund.
    87:an borde skämmas, fyrfalt skämmas över vad de valt för ledarskap för Sverige!

  5. Hoppas att de här damerna är mer skottvilliga än vad, ex.vis deras kvinnliga kollegor vid den svenska polisen är.
    I grund och botten är det ju samma problem de har att tampas med.

  6. Glöm aldrig att Margot Wallström sponsrar Hamas och indirekt IS.
    Nu kämpar hon för sin egen del för att Sverige skall få en plats i FN säkerhetsråd. Glöm allt skitsnack om att hon gör det för att skapa dialog.
    Hela hennes karriär består enbart av egoistiska motiv, och folk ser inte detta. Lovar en massa bidrag för att fattiga länder skall rösta på henne.
    Pensionärer och vara barns pengar hon ger bort.

  7. Tittar och lyssnar man på dessa patriottössar blir man förtrollad, deras entusiasm är utan make. De älskar sitt land villkorlöst.
    Tänk bara på Margot Wallström, Rossanna Dinamarca, Hillevi Larsson, Mona Sahlin m.fl. – vilka kossor kåta på palestinier, så störda att de inte lärt sig mer än skolengelska – precis som deras husbonde, den illiterata svetsaren vars kunskapsnivå når inte högre än grässstrået.

    • Mini N. Denna Margot Wallström, f.d. sjukvårdsbiträde är alldeles för LAT för att öppna en bok eller lära sig något om islam och konflikten Israel-Palestina….Hon var inbjuden till Arabförbundet på grund av att Socialdemokraterna av någon sjuk anledning vurmar för araber men hon begrep INTE hur dessa tänker….Hon blev nekad att tala där den obildade kossan!
      Svetsaren står på en ännu lägre nivå, han inbillar sig att han är en stor statsman och att Sverige är en SUPERSTORMAKT = att ta emot jordens mänskliga avfall….Denna svetsare Stefan Löven är en IDIOT….Tragiskt för vårt land Sverige!
      Hur fan ska detta gå om man ser 10-20 år framåt, TRAGISKT men då är etniska svenska en minoritet i sitt eget land!

KommenteraAvbryt svar