Riktiga kvinnor

Filmen nedan visar Iran-kurdiska kvinnor som anslutit sig till Peshmerga i kampen mot IS.

Se den och betänk att i Sverige sitter vältränade män och beklagar sig över maten, boendet och de låga bidragen.

9 thoughts on “Riktiga kvinnor

  1. […] INVANDRING. Bergsturken Özz Nûjen hade igår en krönika i Expressen, där beskriver han hur tuff han är, hotar en dam med stryk och får betalt av Expressen för att skriva om det. Dessutom berättar han att han ringer sin mamma varje dag och det verkar lite märkligt. 41-årige Özz bor ju hemma hos mamma, i varje fall är han skriven hos mamman, så han borde träffa henne nästan varje dag. Det vore skillnad om han var hemma i Kurdistan och kämpade för sitt land, men det har bergsturken överlämnat till kvinnorna… […]

    • Nu är ju dessa kurdiska kvinnor inga araber,eller ens muslimer….Därför är de ”stridande” islamisterna livrädda,för att angripas av deras bataljoner….Enl. medeltidsmännens tro/ideologi kommer dessa ”hjältar” aldrig till sitt paradis,om de dödas av amazoner ! Kanske därför Ali/Mohammed och Hassan lägger benen på rygg,redan när man på avstånd ser dessa närma sig?

  2. Kan man ha något annat än förakt och avsky för de miserabla lycksökarna som sitter och gnäller långt ifrån stridens hetta.
    De här tjejerna är det verkligen ”stake” i.

  3. Män från MÖ har väl rent historiskt sett aldrig ansetts som modiga. Kvinnorna däremot för oftast bära det tyngsta lasset, så det är väl en naturlig utveckling.
    Undrar nu om Gud ändrar förhållandet mellan antal män kontra kvinnor som föds? Det ska bli intressant att följa upp.

KommenteraAvbryt svar