När ska terroristerna utvisas?

Adam Cwejman ställer frågan i en ledartext på GP, men inleder med dessa klarsynta ord.

”Terrorismen i Västeuropa det senaste året kan ofta härledas till personer som aldrig förvärvat rätten att befinna sig i Europa”

Adam Cwejman, som tidigare var ordförande för dåvarande Folkpartiets ungdomsförbund, har skrivit många läsvärda krönikor. Om han lämnade politiken för att hans åsikter var för obekväma för partiet, eller om han ledsnade, lär vi aldrig få veta. Personligen tror jag han vore en bättre lösning för nuvarande Liberalerna och för Sverige än både Björklund och Ohlson.

Cwejman tar upp en rad exempel på terrordåd i Europa, samtliga utförda av muslimer och merparten av dessa är individer som inte haft eller har rätt att vistas i de länder där de utfört sina gärningar.

Han påpekar också en annan viktig sak. I EU:s östeuropeiska medlemsstater sker inga terrorattentat av den dignitet vi sett i väst. Detta beror, enligt Cwejman, på att dessa grupper inte finns i de länderna. I dessa länder sitter det regeringar som har vett att skydda sitt land och sin befolkning från muslimsk extremism och har inget behov av att visa upp sig som ”humanitära stormakter”.

”En migrationspolitik som inte förmår verkställa utvisningsbeslut och som låter människor försvinna i en skuggvärld är samma politik som möjliggör terrorism i Europa”

Ja du Adam, försök få vår regering att inse detta självklara. Av den vante med 80 000 utlovade utvisningar har regeringen inte ens förmått att skapa en tummetott.

GP

6 thoughts on “När ska terroristerna utvisas?

  1. Visegradländerna kommer aldrig lyda EU och släppa in migranter från dysfunktionella kulturer. De har nämligen erfarenhet att styras av andra diktatoriska makter (Sovjetunionen) under många år. Låt visegradländerna bli ett exempel för Sverige och andra länder att stoppa den muslimska expansionen.

  2. Om Löfven, Merkel och Makron ska tvinga Visegradländerna att ta in en massa muslimer så är det definitiva början till ett EU sammanbrott.
    Det var inte Nigel Fahrage som fick till Brexit utan det var Löfven och Merkel med hotet att översvämma hela Europa med muslimer enligt en fördelningsnyckel.

  3. Att östra delen av EU inte har några terrorattentat är klart något som gnager på Löfven och Merkel. Det ”sovande folket” kan ju plötsligt vakna upp och fråga sig varför det händer här men inte där. Alltså gäller det att skyndsamt pracka på dessa länder en hög muslimer varav en del potentiella terrorister. Eller som Löfven säger: ”Alla måste ta sitt ansvar”.

  4. ”Terroristerna”!

    Muslimerna har krav från koranen att betrakta oss som fiender.
    D.v.s. vi måste utvisa alla fiender, muslimer!
    Alla muslimer är muslimer!

  5. Och nu spär twitter-vänstern på… ISRAELER MÖRDAR PALESTINENSER I SVERIGE

    Det palestinska Fatah-partiet anklagar i arabiska medier den israeliska säkerhetstjänsten för att ligga bakom dödsskjutningen på en ung man i Limmared.

    Polisen avfärdar uppgifterna som rykten, men säger samtidigt att Säpo har informerats om ärendet.

    – Det har vi dementerat. Vi ser inte några kopplingar i nuläget till något sådant, säger Lena Matthjis, polisområdeschef i Älvsborg.

    Polisen jobbar i stället utifrån att mordet kan vara en del av en kriminell uppgörelse med grund i knarkaffärer.

KommenteraAvbryt svar