Har SVT kopplingar till Muslimska brödraskapet?

Någon som har en bil att låna ut till brorsssan???

10 thoughts on “Har SVT kopplingar till Muslimska brödraskapet?

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Självklart har MB nätverk agenter överallt där de kan generera inflytande och för dem positiv propaganda, samt förståss där det går att trixa till sig pengar. Dessa agenter verkar främst genom s k ”nyttiga idioter”, d v s individer som har en äkta övertygelse i något avseende där MB kan utnyttja företeelsen. De nyttiga idioterna förstår aldrig att de manipuleras för andra bakomliggande syften till deras hjärtefråga.

    Man kan ana att en hel del politiker i Sverige och högre tjänstemän inom statlig förvaltning numera är under inflytande av någon inflytelseagent och därmed nyttig idiot. Nu är det inte enbart MB, som jobbar via nätverk och inflytelseagenter, utan även företag och utländska underrättelsetjänster (typ CIA mfl resp FSB).

    MB specialitét är att besluta sig för att leda en bestämd individ fram mot de högsta posterna i en regering eller en myndighet. Därvid kommer inflytelseagenterna inom konkurrerande eller sidoordnade organisationer att pumpa sina celler av nyttiga idioter på information, vilken sedan den utvalde MB-medlemmen utnyttjar och kan visa sig ”duktig”. Därvid stiga snabbare inom sin organisations hierarki. Skall man gissa, så var det på det sättet MEHMET KAPLAN nådde köttgrytorna, och fick tillfälle att fixa 300 pansarfordon åt ISIS, utlämnadet av hemliga info från Trafikverket, Forifikationsverket resp gud vet vad Regeringen fortfarande mörkar.

  2. Jag förvånades storligen när helena benaouda numera hummasten fick hur mycket tid som helst i svensk TV, gå in och läs om henne fiskrenserskan från finland…….
    en mycket dubiös person med förvirrade tankar.

  3. I dessa tider, vem lånar ut sin bil åt en muhammedan? Försäkringen gäller inte och du kommer för evinnerliga tider att hatas av dina medmänniskor.

  4. Varför kan han INTE hyra hos en bilfirma?
    Är han registrerad som misstänkt? – De är mycket vaksamma nu efter att hyrbilar använts i terrorattentat.

    Eller ska han ha bilen till något ”olagligt”.

    • Just förmodligen till nåhot som inte tål dagsljus, då är det enklare att smälta in med en bil som är rggad på en privatperson än en hyrbil.

KommenteraAvbryt svar