Bananrepubliken Sverige är ett faktum

INVANDRING. Polisen: Id-kontroller av “barnen” på Medborgarplatsen är inte prioriterat för det är många politiker på plats. Exakt här upphörde de sista resterna av Sverige som rättsstat och vi blev en bananrepublik. Polisen saknar politisk vilja för id-kontroller av illegala invandrare. Lagen gäller inte längre. 

En som dock får godkänt är Migrationsverket generaldirektör Mikael Ribbenviks svarsmejl till demonstranterna på Medborgarplatsen som begärt att få träffa honom vilket han nekar dem: “Jag har all förståelse för att frågan berör. Skillnaden mellan att vara ung i Afghanistan och att vara ung i Sverige är enorm. Sådant berör, särskilt när man lärt känna personen som fått ett avslagsbeslut. Men asylrätten tar inte om hand den typen av skillnader utan är avsedd att ge människor skydd utifrån de kriterier som finns i vår lagstiftning”.

Tydligt och klart, kan tyckas. Det är inget asylskäl att levnadsstandarden för unga är betydligt högre i Sverige än i Afghanistan.

Några som inte vet att en bild säger mer än tusen ord är redaktionen på SvD…

Räcker inte det så har vi några baaarn till här:

 

Vi kanske inte ska glömma…

81 procent av ”barnen” som undersöks är över 18 år

87 procent av dömda för åldringsbrott är utländska medborgare

87 % av Sveriges framtid får underkänt

 

…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

99,9 procent av jordens fattiga kan inte ta sig till Sverige

SVT:s partisympatier ett demokratiskt problem

Så sammanfattningsvis är det inte för få poliser, för få lärare, för få sjukskötersker, brist på skolor och bostäder. Det är för många asylinvandrare…

Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

Refuserad insändare till Lokaltidningen: 12 nya Nyköping

 

56 thoughts on “Bananrepubliken Sverige är ett faktum

  • Låt dem sitta där, när höststormarna och vintern kommer lär dom nog längta till Afghanistan.

 1. Finns bara ett svar varför politiker gör så mot folket i landet som de ska representera !!!
  Narcissism och makthunger …………

 2. Här ännu ett brott som en svensk kvinna troligen fått blivit utsatt av !!!
  Hon verkar inte än vara funnen, stackars anhöriga !
  När är polisen på plats och kan hjälpa kvinnor som är utsatta för allehanda förbrytelser ??
  Se denna länk och fundera på när de slår till igen mot en TJEJ/KVINNA !!

  http://www.friatider.se/flicka-v-ldtogs-n-r-hon-klev-av-bussen

  Fel av mej hon var funnen och anmälde det brott som hon utsatts för !!!

  När blir våldtäktsmannen anhållen och satt inom lås och bom ?

  Är våldtäktsmannen av börd utanför Sverige (även om han har fått medborgarskap de senaste 5 åren)
  NÄR BLIR DENNE VÅLDSVERKARE UTVISAD PÅ LIVSTID FRÅN SVERIGE ???

  Kan Stefan Lövén tala om för mej hur han ska ordna till rättvisa och ordning i Sverige ???

  Jag vill ha reda på när, innan flera flickor/quinnor BLIR DRABBADE OCH SKADADADE FÖR RESTEN AV LIVET !!!!

 3. Här har vi under flera år hört snyfthistorier om polisens dåliga löner och vilka dåliga förutsättningar de har att klara av sitt jobb. I fortsättningen kommer i alla fall jag saknar allt förtroende för denna organisation då de vägrar att utföra sitt jobb och göra ID-kontroll på dessa skäggebarn med motivering att det saknas politisk vilja??? Exakt var och hur är detta formulerat i lagtexten, det kan ju vara bra att veta i andra frågor och om det då finns politisk vilja. Måtte fan ta alla snutar som gnäller om lagar och dåliga arbetsvillkor i fortsättningen.

 4. Dom skitar ner Södermalm, luktar kiss o bajs ö på Medborgarplatsen ställ åtminstone dit bajamajor

  • Varför ???
   De som bor i grannskapet behöver ju “känna på mångkulturen” de önskar ju detta mer än allt annat !!!

   • Realist
    Ge de mycket mat och dricka så att de fortsätter att uträtta sina behov !

 5. Det finn metoder för att få bort de “strejkande barnen”. Såg för en tid sedan en film, som visade hur en engelsk(?) bonde blev kvitt ett gäng zigenare, som slagit läger på hans åkrar. Han hämtade en spridare för svinpiss och körde runt lägret. Det funkade utmärkt. Stanken är grym.
  Finns det ingen bonde i trakten av Stockholm, som har lite svinpiss över?
  Det räcker nog med ett par 20-liters dunkar att tippa ut intill “barnen”.

 6. Slut på finansiering av tolkar via skattemedel.
  Slut på finansiering av rättshjälp till icke-svenska medborgare via skattemedel.
  Inför ett absolut tak för skattemedel till rättshjälp för svenska medborgare.

  • Det finns redan ett “sådant tak” för svenskar, rättshjälpen är begränsad och uträknad efter inkomsten !!!!!

 7. Svenska medgörliga politiker, är nuförtiden en stor fara för vårt demokratiska system. Trodde aldrig jag skulle behöva skriva det eller ens få uppleva det under min egen livstid.

  Folkets respekt förtjänar man som politiker, genom att efterleva ordning och reda i ett demokratiskt samhälle. Där det finns lagar och förordningar som reglerar detsamma.

  Vi är inte där idag. Hur kunde detta ske?

  Nånting har gått riktigt galet med efterlevnaden och respekten för vad som är rätt och fel och hur landets myndigheter ska agera.

  Som humanist och demokrati vän, är det svårt att förstå att hela myndighets Sverige har blivit så undfallande.

  Åt en skara veliga politiker som har tappat respekten för folket och demokratins bästa. Media har dessutom varit en god hjälp till att vi har hamnat där vi nu är.

  Sverige idag, med hjälp av våra politiker, balanserar nu delvis utanför demokratins heliga gränser.

 8. Varför har vi ens Migrationsverket och lagar överhuvudtaget längre?? När ledande politiker i Stockholm nu kräver att alla afghanska män ska få amnesti och stanna här OAVSETT att de redan fått tre avvisningsbeslut??

  • Det har tyvärr att göra med att Sverige under lång tid ledats av imbecilla fegisar ock kräk som skiter i sitt land och sitt folk.
   Respekten för myndigheter håller på att förvinna helt.
   Migrationsverket är ett stort kaos, förväxling av ärenden osv. hör till vardagen i deras byggnader. Det kan mer beskrivas som ett instabilt öltält än en myndighet.

   • Precis, jag tycker vi skall importera varenda skäggebarn som finns i menaområdet och erbjuda alla batikhäxor i landet minst en girltoy var.

  • Det behövs inget svinpiss, det räcker med att lägga ut lite griskött här och där då dör många av svinpest.

  • Invandrare har kallats “pensionsräddare, inkräktare och snyltgäster b.a. Jag vet vad dom är! Dom är diolomater. Dom har ju diplomatisk immunitet och är straffbefriade i Sverige.

 9. Vem fan är det som bestämmer i landet egentligen? Vem agerar efter egna lagar? Dom får nog passa sig jävligt noga Löfven och hans rövslickare. Det finns en gräns på idioti även i bananrepubliken Sverige. Utmanar man för mycket så kan man sluta som Palme och det vill nog ingen svensk väljare. Än så länge finns det andra partier än sossarna att rösta på. Men fan vet hur länge till dom får finnas.

  • Invandrare har kallats “pensionsräddare, inkräktare och snyltgäster b.a. Jag vet vad dom är! Dom är diolomater. Dom har ju diplomatisk immunitet och är straffbefriade i Sverige.

  • Svenskarna är alldeles för flata. Vi måste lära oss av andra länder och gå ut och tala om för våra s.k. folkvalda och övriga världen att nu har det Svenska folket tröttnat på att bli kuvade av den muslimska regeringen i landet och nu är vi förbannade. Nu vill vi se de som styr och ställer i detta land inför rätta för landsförräderi och folkmord på sina medborgare. I Sverige går folk omkring och knyter näven i fickan. I andra länder demonstrerar folk på gator och torg för sina lagstadgade rättigheter. Svenskarna är nog det fegaste folk som finns på jorden.

 10. Gud, skicka hit ett hagelregn – inte med iskorn utan med isstenar lika stora som deras fula skallar. Utpressarna ska pressas till marken, bita i asfalten. Låt dem slockna på fläcken, lämna Sverige med fötterna före, raka vägen till sina skäggiga getter och sina förfäder – bums !!
  Usch, jag mår illa i magen ….. jag vräkte ur mig allt jag kunde (nästan !)
  Nå, hit med tumme ned – jag bryr mig inte ett dugg om vad ni tycker ….

  • Jag tycker att du skall se till att detta genomförs. Komma med förslag om vad vi skall göra med dessa varelser från apornas planet går väldigt bra, men att se till att dom genomförs är tydligen en omöjlighet för den fege Svensken.

 11. Tokstolleriet a la miljömupp har nu smittat hela samhället och når ständigt nya glänsande höjder. Till och med Hilda och Ruben är skraja.

 12. Sveriges förfall har varit tydligt länge. Det finns inte en enda myndighet längre som ger ackurata svar.

  Du tvingas kontakta dessa genier via webbformulär och sedan kan du inte föra en sammanhängande dialog med dem eftersom olika handläggare svarar hela tiden.

  Många sitter förmodligen decentraliserat och har fått instruktioner om att referera till länkar (som du redan känner till) eller lämna ett värdelöst standardsvar.

  Kompetensproblemet som finns hos Regeringen finns således även hos myndigheterna.

  Lägg till lite värdegrunder här och där och vi får något helt unikt. Lämna sedan luddiga instruktioner om hur dessa luddiga värdegrunder ska tolkas och fyll universiteten med kurser med likande innehåll.

  Förresten, jag hörde nyss talas om en busschaufför som fick sparken eftersom han ansåg att även somalier skulle betala för resan.

  Det går inte i ord att beskriva dessa absurditeter – det är helt omöjligt. Det är så dumt så det går inte att skriva om läget. Man förnedrar sig själv eftersom argumentationen blir helt orimlig.

  Påstående: somalier ska, som alla andra, betala för biljetten.

  Svar: Nej, blaaaaa blaaaa blaaaaaaaa skit i byx.

 13. Är det inte på tiden att våran statsminister tar och slår näven i bordet så att grogglasen hoppar . Han ska säga till att alla dessa “barn” som sitter snart i varenda ort i Sverige att det är bara att masa sig hem , samt ta polisen i örat och se till att dom gör sitt jobb med avvisningar och id kontroller , för som det nu är så är det ju en stor parodi som pågår livligt påhejad av diverse rättshaverister och blomsterhattsfruntimmer .

 14. Märker att man inte missar något då man avslutade sin
  prenumeration på SvD efter mångårigt prenumerande.

  SvD har tydligen hakat fast i Följa-John journalistiken,
  totalt intetsägande läsning och med en förutsägbarhet
  Nord-Korea när det gäller den politiska korrektheten.

 15. Ju mer jag tänker på det, desto mer förundrad och förskräckt blir jag över demokratin i vårt land. Här kan således ett polisbefäl öppet erkänna att man underlåter att verkställa riksdagsbeslut därför att några enstaka riksdagsledamöter från jag antar vänsterpartiet, miljöpartiet, centerpartiet och liberalerna minglar med dem som enligt lag ska kollas.

  Kom sedan inte och beklaga er över att det bildas medborgargarden.

 16. Bananrepubliken Sverige är läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän och poliser.

  Rättsväsendets förfall blir en förtjänst för samhället lite längre fram. Just nu försöker många döda fly och det är viktigt att de får apelsinjuice för att upprätthålla kaliumbalasen, annars kan de dö igen.

 17. Det är hemskt att uppleva det, som nu händer i Sverige. Att på några få år gå från välordnad välfärdsstat till ett tillstånd av totalt kaos Snart en fullt utvecklad anarki. Detta brukar följas av inbördeskrig.
  Den som lever får se. De kloka flyr i tid till ett annat land. Sverige är tyvärr bortom all räddning.

 18. Varför gör polisen inte sitt jobb.???
  Är det polismakten som skall upprätta lag och ordning eller är det beroende av om politiker är synliga eller inte. Vilket dj-a trams. Men så sluta då för fn.

  • När nationella delar flygblad/säljer tidning är polisen riktigt på hugget..Vrålskriker patrioterna rakt i ansiktet , ilskna som terriers…och går lös på dom obeväpnade med sina batonger…Vrålar om ID osv…

 19. Här kan ni se vilken fin utbildning landsförräderskan har fått i DDR!

  http://www.hallandsposten.se/%C3%A5sikter/mariannes-mening/friheten-f%C3%B6rpliktigar-1.4524168

  Listigt att använda en bild med Jimmie Åkesson på, för att få det att framstå som att SD och NMR skulle vara samma sak och därigenom försöka skrämma bort väljarna från SD så att hennes dröm om kalifatet Sverigeistan kan gå i uppfyllelse! Kim Jong måste vara grön av avund och Honecker ler väl i sin grav!

  • Hon vill att polisen förlägger nazisternas demonstrationer till en annan plats. En bra plats är utmed territorialgränsen uti Östersjön.
   Längst ut mot denna gräns utan båtar.

 20. Skillnaden mellan att vara ung i Afghanistan och i Sverige beror på skillnader i värdegrund. I Afghanistan lever man i hög grad med värderingar som utestänger kvinnor från utbildning och arbetslivet. Därför är kan afghanerna inte nå upp till västerländskt välstånd. Afghaner som kommer till väst tror i hög grad de skall få del av västerländskt välstånd men fortsätta leva med värderingar från Afghanistan.

  Svenskan politk,er bör tala som för dem att de får välja mellan medeltida livsstil eller västerländskt. Bäst är det afghanerna reser tillbaka och tar något av västländernas kultur med sig, så de kan bygga upp sitt land.

 21. Nu är det polisbefäl som bestämmer om man ska följa riksdagsbeslut eller om man inte har lust. Det är den svenska modellen med ordning och reda…..

  Eller hur statsministern? Var är du? Var är partiledarna? Fegisar!!!!

  • Jag tror inte att partiledarna är fegisar. Att dom är osynliga beror nog på flera saker. Dom har helt enkelt inte en aning om hur dom skall agera. Dom är livrädda för invandrare. Varför skulle dom annars vara omringade av livvakter för? Är dom kanske rädda för sina landsmän? Ett förslag från mig är att spara in massor med pengar på att ta bort alla livvakter och låta politiker försvara sig själva eller se till att alla etniska svenskar också får gratis livvakter när dom skall gå utanför dörren.

 22. Som vanligt kloka ord från Pettersson… Det är tråkigt att se hur dessa “barn” på bara några få dagar,har fårats av stundens allvar.Av bildkavalkaden tycks en del åldrats till den grad,att man skulle nästan tro, det var medelålders män som sitter på torget…Hoppas nu bara att de får återvända hem,innan snöväder och kyla drar in över M-platsen !

Kommentera