…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”


INVANDRING. 13 av de 14 män som tros ha planerat en attack mot ett asylboende i Nynäshamn har häktats av Södertörns tingsrätt. Samtliga 14 är skäligen misstänkta, den lägre misstankegraden, för förberedelse till grov misshandel. 

– Alla häktades förutom en av dem som är 17 år. Han försattes på fri fot med hänsyn till sin ungdom, säger kammaråklagare Patrik Viklund.

Tre av männen häktades i torsdags, resten under fredagen. De flesta av dem är polska medborgare, samtliga förnekar brott.

Nynäshamnposten skriver att de asylsökande påstår att ”…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

-Pettersson antar att det kunde ha blivit rejält livat på asylboendet om det genomförts en attack men undrar varför vuxna män med militär utbildning har deserterat och inte är kvar i hemlandet och kämpar för fred, frihet och välstånd?

2016-02-15_1025


42 responses to “…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: