81 procent av ”barnen” som undersöks är över 18 år


INVANDRING. Nya siffror från Rättsmedicinalverket visar att 81 procent av de ”ensamkommande flyktingbarnen” som undersökts av Rättsmedicinalverket är över 18 år. Enbart dessa 2 027 bedragare har kostat Sveriges skattebetalare i runda slängar fyra miljarder skattekronor för de två år de befunnit sig i Sverige.

Rättsmedicinalverket startade verksamheten med medicinska åldersbedömningar i asylärenden i mitten av mars, till en början i liten skala. Här presenterar vi inkomna och skickade ärenden till och med den 31 juli 2017:

 • Antal ärenden: 6 880
 • Antal ärenden där anvisningar är skickade till god man och asylsökande: 6 823
 • Antal skickade utlåtanden till Migrationsverket: 2 481
 • Av de rättsmedicinska utlåtanden som hittills är utfärdade, är 83 asylsökande av kvinnligt kön (3,3 %) och 2 398 asylsökande av manligt kön (96,7 %).
 • I 2 002 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (52 asylsökande av kvinnligt kön och 1 950 av manligt kön).
 • I 25 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (endast för asylsökande av kvinnligt kön, bland annat på grund av tidigare skelettmognad).
 • I 432 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är under 18 år (6 asylsökande av kvinnligt kön och 426 asylsökande av manligt kön).
 • I 22 ärenden har någon bedömning av den undersökta personens ålder inte varit möjlig att göra eftersom visdomständer saknats och det inte varit möjligt att göra en magnetkameraundersökning av knäleden.

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta


9 responses to “81 procent av ”barnen” som undersöks är över 18 år

 • Bananrepubliken Sverige är ett faktum | Petterssons gör skillnad!

  […] 81 procent av ”barnen” som undersöks är över 18 år […]

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Någon som är förvånad förutom PK maffian.

  Gilla

 • Stenbock

  Till dessa 4 miljarder du nämner Pettersson,kommer otaliga summor ytterligare….Många av dem är utbildade terrorister,som i sin tur lär sina yngre islamister,att begå olika former av sabotage i vårt land.Är t.ex. säker på att de organiserade bil-,skolbränderna landet över natt efter natt är i grunden organiserade,för att skada oss ! Öm sedan gravskändningar och otaliga andra brott finns på deras konto,får var och en överlägga !

  Liked by 1 person

 • age

  Men vi kan ju inte klaga!
  87% av ”oss” har ju röstat för den här utvecklingen!
  – Eller är det så att 87% av ”oss” inte har hjärnkapacitet att räkna ut något om framtiden?

  Lilla livbåten Sverige är full och vi kan bara hoppas att 87% av ”oss” fattar att den sjunker när vi blir för många i båten!

  Kanske Komvux kan arrangera kurser i att lära sig förstå konsekvens av ett visst handlande. 87% av ”oss” behöver gå en sådan kurs!

  Om den här texten har för långa meningar och för svåra ord för 87% av ”oss”, så kan jag skriva det i en mera lättläst form.
  => kommentera bara: Förstår inte!

  Gilla

 • Carl

  Kommer osökt på att tänka på detta haveri.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag kan inte hjälpa att folk sprider myter?

  Nej men han är högst ansvarig för vad han och hans tidning sprider.

  Flodhästar har en teknik för att hålla ifrån sig det de inte vill ha nära sig. Med sin korta svans snurrar de med hög hastighet runt den och sprider effektivt den avföring de just levererat till svansen.

  Är anders som en flodhäst som kastar skit på andra för att slippa höra obehagliga sanningar?

  Gilla

 • Fredde

  Ska bli intressant att se ”pensionsräddarnas” kramare dementera dessa uppgifter.

  Anmärkningsvärt är också att 97% av ”barnen” är manliga, det borde ju väcka FI och MP´s intresse. Var är tjejerna? Var är alla de ”fria” kvinnorna?

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är tycker den mkt gode Anders är att det kostar inte Svenska arbetare o folket 1 enda krona, för det vet jag hälsar Anders, grattis PK!
  PS; Rättsmedicinal verket ljuger, för jag vet allt och har alltid rätt, ”Anders”!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: