Skandalscener i lokal fotbollsmatch – motståndarnas linjeman hade kniv i byxlinningen

INVANDRARVÅLD. I går skrev vi om våldsam fotboll i Jokkmokk. Idag är det dags för Linköping mellan Hägerstad och Dulqad. Det började med att Hägerstad inte hade tillgång till något omklädningsrum innan matchen. Planen i Linköping fick de tillgång till först 20 minuter innan matchstart. Det var bara början…

– Efter ungefär en timme brakade det loss ordentligt. Det blev världens bråk vid deras avbytarbänk. Några kom i bråk. Tydligen var det en avbytare som blev arg för att han inte fick spela, säger Jesper Wahlström och fortsätter:
– Matchen fick avbrytas ungefär en kvart och det var tal om att den inte skulle fullföljas.

Sedan sprang plötsligt fem personer över planen, mitt under pågående match. – Det hände saker nästan hela tiden. Värst var väl när deras linjeman, som normalt sett spelar i deras lag, visade att han hade en kniv i byxlinningen för några av våra spelare. Varför han hade den där har jag inte en aning om.

 

Läs mer på Vimmerby Tidning…

-Pettersson säger inget men visar bilder på de två lagen. Hägerstads IF överst och Dulqad Ik underst. Östergötlands Fotbollsförbund kanske kunde kontakta Dulqad och fråga varför deras linjeman bar kniv…

15 thoughts on “Skandalscener i lokal fotbollsmatch – motståndarnas linjeman hade kniv i byxlinningen

 1. Såg ett sammandrag från VM i friidrott från London.Märkligt det syntes inte en enda arab med i tävlingarna.Men desto fler niggrar som representerade olika länder… Handlas det fortfarande med sådana afrikaner inom sportvärlden ? 🙂

 2. Vad det undre gruppfotot beträffar skulle det lika gärna kunnat vara hämtat från en friluftsdag i parken kring någon av våra klassiska mentalvårdsinrättningar, på den tid Sverige vinnlade sig om att institutionalisera individer som inte klarade av att ta ansvar för sitt eget liv, samt utgjorde en fara för andra.

  Har i eget intresse studerat en del bilder på av idiotism och svagsinne behäftade patienter vilka institutionerna dokumenterat, och om man bortser från skillnaden i hudfärg finns påtagliga likheter i fysionomierna, där icke minst det klassiska fånflinet är den främsta markören för infantilitet och andra sjukliga karaktärsegenskaper.

  Så kallade fotbollslag av ovan exemplifierade kaliber saknar samtliga förutsättningar för att fungera som regelmedvetna lagspelare och disciplinerade sportutövare inom den civiliserade idrottsvärlden – en värld som nu i allt högre grad kommit att präglas av skandalöst beteende.
  Seriösa lag har allt att vinna på att kollektivt vägra ställa upp under liknande förhållanden. Dags att sätta ned foten.
  Andreas.

 3. Varför gör negrerna V-tecknet?

  Att vara neger kan knappast vara något att fira eller vara glad för?

 4. Sport ses ofta som bra integration och föreningar kan få bidrag genom att ansöka för just det. Väldigt ofta ser man dock lag som är…tja, utomeuropeiska och ofta av en enda icke svensk nationalitet, vilket borde gå stick i stäv med integration?

 5. Jag bor nära en stor fotbollsplan där många matcher avgörs. Då vet man att man ska hålla sig långt borta från den framöver!

 6. Ja väljer man att spela mot dessa sk ”barn” så får man väl skylla sig själv. Klart som fan dom bär vapen, det liksom ligger i deras DNA.

 7. Tänk om man skulle starta ett lag och döpa det till ”Svenskarnas IF”
  Skulle det godkännas månntro?

 8. Nu vill jag inte vara rasistisk, men jag tycker inte om knivar i byxlinningen.
  Men det är också det enda jag ogillar här i livet.

 9. Den som säger att det kan vara en biologisk skillnad mellan man och kvinna kan få sparken – det är trevligt.
  Man upprätthåller då könsstereotyper.
  Kriminologi är också ett intressant område. Säg inte vem förövaren är och du får behålla jobbet – det är trevligt.
  Det är naturligtvis trevligt när den ena vetenskapen efter den andra blir mer mångkulturell och feministisk.
  Man skulle kunna säga att vetenskapen äntligen har blivit vetenskaplig på riktigt – på det nya sättet.
  Förresten, sluta drick mjölk.
  Är det någon som har en tidsmaskin att låna? Jag kan tänka mig att åka bakåt en bit.
  Tidsmaskiner är trevliga.

  • PS. Det där inlägget med tjockisarna i Tyskland och de nyanlända var roligt igår. Jag drömde i natt om det där vita monstret i filmen. Det var inte så trevligt.

 10. Om det vore en engångshändelse så… kan man ju bortse från sånt här.

  Men, det händer gång på gång när ”pensionsräddarna” är inblandade.

  Är det inte spelarnas om utsätts, så är det domaren, eller någon utanför planen, t.ex. en förälder.

  Jag undrar vad PK-vänstern har att säga om det?
  ” – de blev förmodligen provocerade av den svenska domaren..”
  ” – de hade inte fått reglerna förklarade för sig..”
  ” – de svenska spelarna hade agerat ohyfsat mot dem..”

  För det är ju alltid svenskarnas fel….

 11. De från Långtbortistan har inget begrepp om att tävla under sportliga och gemytliga former. För dem är det en strid på liv och död, speciellt om anseendet står på spel.

Kommentera