Stäng

17 reaktioner på “Pensionsräddarna anländer

 1. I allvarliga krislägen som dessa finns det egentligen bara ett effektivt och avskräckande medel att tillgripa för att säkra såväl ordningen som territoriet, och det är att öppna eld mot de aggressiva inkräktarna.
  Detta är det enda språk dessa anhopningar av socialt invalidiserade usurpatorer är kapabla att tillgodogöra sig – något annat skall man inte inbilla sig då det gäller att upprätthålla ett funktionellt gränsskydd.
  Andreas.

 2. Nu när vi fått in så många pension-räddare är det väl dags att höja pensionen.
  Eller var det en bluff?

 3. Om våra pensionärer vaknar upp någon gång och slutar rösta på de partier, som diskriminerar dem, kan vi få en ändring. Men om de fortsätter att rösta på S, Mp och Alliensen, får de välja mellan att gå tandlösa genom livet eller betala sina tänder själva.
  Partierna jag räknat upp ovan sviker ständigt sitt eget folk till förmån för hitresta lycksökare. De har bjudit ön hela världens befolkning för att med dem dela våra sociala förmåner. Förmåner som många av våra tidigare generationer kämpat för att åstadkomma.
  Det våra politiker,uppvisar är inget annat än ett enormt förräderi!
  Vakna, vakna, vakna svenska folk!
  Snart har invandrarna tagit över makten, då är det kört.

  1. Det kommer aldrig att ske. En gång dumsvensk alltid dumsvensk. Lägg därtill deras extrema feghet så förstår ni varför det ser ut, som det gör i Svenstia.

 4. Dom här som kommer tillför ju för fan ingenting till samhället. Dom är ju bara en ren belastning. Dom som kom före 2000 är ju iofs annorlunda dom bidrar ju en hel del till samhället.

 5. Kunde haft folkomröstning i samband med valet 2018, men kanske för tidigt. Brexit skall vara klart i mars 2019. Då kommer EU inte få några bidrag från Storbritanien längre. Kommer innebära att Sverige betalar mer till EU. Mycket pengar.

  Orosmomentet många ser är att inte andra EU medborgare får arbeta eller studera där. Stämmer inte. Är bara det sociala som inte vi får ta del av.
  Idag jobbar många från Öst Europa svart, precis som i Sverige och uppbär samtidigt bidrag.

  Skrämselpropagandan från pk media är skev. Vi hade klarat oss bättre utan EU. Speciella avtal med varje land hade räckt. Tullunion som vi hade förr.

  EU har blivit en stor koloss som kostar mycket. Även är jordbruksstödet mycket generöst. Fuskas mycket med detta.

  Nu tror jag inte SD skall lägga så mycket krut på detta inför valet, utan kommer ge sig själv när vi ser hur bra det kommer gå för SB.

  Marine Le Pen gjorde detta misstag och kostade henne President posten.

  Okunskap och desinformation är stora problem. SVT skall bort senast 2020. Sändningstillståndet går ut då.

 6. SAAB behöver inte oroa sig för framtida rekryteringsproblem.
  Importen av raketforskare verkar vara säkrad.

 7. Nja! Denna gång tog de sig inte ÖVER gränsstängslet, vilket skedde nyligen. Denna gång gjorde de en rasande attack direkt mot en gränsövergång och den väl bemannade övergångens personal hann inte mobilisera innan invällarna helt enkelt rusat förbi dem.
  Nu väntar några våldsamma veckor medan invällarna stjäl, rånar, mördar för att komma över senaste mode i kläder resp mobiltelefoner. Vidare till Europa kan de ändå inte ta sig utan giltiga papper.

  Marocco är ett av islams få civilicerade länder och de gör så gott de kan för att hantera barbarer som smugglas in i landet, så ingen skugga över detta land.

  1. Ja, det visas varje morgon på TV nyheterna. En butiksägare visades då han försökte hindra dem och bröt då benet som dinglade. Det påminner om djunglen i Calais, de är fortfarande kvar och förstör. De placerades på landsbygden men drog till Paris eller till Calais.
   Det är skrämmande och hemskt då de inte uppför sig som människor utan som en hord. De lugnar ner sig lite på sin väg mot Sverige. Tre miljoner återvände nu från Afrika genom Spanien. De hade varit på semester i landet de flytt från.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: