”Frige den svenske journalisten i Spanien”

MEDIA. ”Frige den svenske journalisten i Spanien” skriver Journalisten.se och många svenska medier hakar på. En del kallar också ”svensken” Halmstadsbo, vilken kan vara nästan rätt, han bor i Halmstad.  

Bakgrunden är att ”svensken” frihetsberövades i torsdags den 3 augusti, på Barcelonas flygplats. Frihetsberövandet skedde för att Turkiet hade utfärdat en efterlysning på ”svensken” via Interpol. ”Svensken” fördes till domstol i Barcelona och häktades. Spanien inväntar nu svar från Turkiet om varför man begär hans utlämnande. Handläggningstid är 40 dagar.

Nåväl, svensken heter Hamza Yalcin, och är en 59-årig kurd med turkiskt och svenskt medborgarskap. Om han är skyldig eller oskyldig har jag inte en aning om, men han är inte svensk, utan kurd med dubbla medborgarskap.

De spanska domstolarna ska ha uppgett för Hamza att Turkiet anklagar honom för att ha organiserat terrorhandlingar på tidningen Odak Dergisi i Turkiet under 2010. Turkiska myndigheter ska ha anfört inspelade internetsamtal som bevisföring.

Odak Dergisi betyder Fokus Magasin och när jag tittar på deras hemsida så verkar de inte helt oskyldiga utan verkar ha en hel del fokus på en kommunistisk massmördare från Argentina – Che Guevara – och väpnad revolution.

-Pettersson undrar hur svenska journalister kan veta att Hamza är oskyldig? Om de vet det kanske de kan skicka bevisen till den spanska domstolen. Vet de inte så har de fabricerat falska nyheter…

Vi kanske ska avskaffa rättsystemet och låta journalisterna ta över, de kan vara försvarsadvokater, åklagare och domare – allt i ett. Anders Borg får livstid för drängfylla och Hamza Yalcin frikänns för han är en ”journalist” på den goda sidan som skriver i en socialistisk tidning…

9 thoughts on “”Frige den svenske journalisten i Spanien”

 1. Enligt den herostratiska PK-ismens irrationella filosofi tycks samtliga världens människor vara våra egna landsmän, varför man förvånas över att de nationsfientliga värdegrundsbarbarer som löper det korrupta etablissemangets allmänfarliga ärenden inte inkluderar till exempel Donald Trump eller Sverigedemokraterna i denna gigantiska skara.

  Då de maniskt pixlande agendajournalisterna definierar någon som svensk, kan vi vara förvissade om att det rör sig om en suspekt individ som definitivt hör hemma någon annanstans, ty annars hade man icke betonat vederbörandes nationella tillhörighet.
  Andreas.

 2. Varje land skapar de problem man inte redan har…
  I valtider (som just i Tyskland) försöker de Gröna kommunisterna med alla medel,nu skrämma upp de inte ont anande.Började som bekant i denna valkampanjen med de ”giftiga äggen”,och idag vänder man sig till sina djurvänliga väljare,och veganer kring information om att ”Ekorrsjukan” har utbrutit i landet.Alla gröna sympatisörer,uppmanas nu hjälpa de stackars djuren.Alltså bara en tidsfråga,tills ni får läsa om denna nya epedemi i absurdska PK-pressen.
  Samtidigt löper kampanjen mot alla motordrivna fordon vidare.Nu begärs ett totalförbud mot Dieseldrivna fordon.Skulle dessa gröna fjärrskådare få gehör för detta vansinniga förslag,innebär detta att miljontals människor i autolandets olika verksamheter,ställes på gatan arbetslösa !
  Dessa exempel för utopier får räcka för idag.lovar återkomma kring nya rapporter om absurditeter,ju närmre valdagen kommer.Det negativa för vår del i denna propaganda är,att den smittar av sig till oss !
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/dieselmotor.jpg

 3. Ett grundläggande fel är att vi tillåter dubbla medborgarskap.
  Vill du verkligen bli svensk rakt av, leva som en svensk avsäga dig ditt forna medborgarskap, bevisa i tester att du klarar språk, historia, mm. Då men först då efter att ha levt försörjt dig och inte begått allvarligt brott kan du komma ifråga att bli svensk.
  Det är naturligtvis en utopi, eftersom vi inga rättrådiga politiker har vid makten i Absurdistan.

 4. Spanien är en rättsstat till skillnad från Sverige. Man undersöker och utreder ett fall där alla får komma till tals. Korruptionen är hög vilket påtalats av EU. Då skärper man sig. Skillnaden från Sverige är att där får man pension medan man här visas upp och åker dit ordentligt. Det gäller alla-en prinsessa fick villkorligt och hennes man fängelse. Nu är det ett gäng till som åker.
  Jag tror att man vill göra landet bättre och den drivande kraften verkar saknas i Sverige.
  Jan Guillou skrev ihop en gräsligt tendensiös krönika i AB om Mallorca. Han var expert efter några dagar. Han skrev om hatet mot turister. Det är en grupp som heter Arran . De är från Barcelona och är vänster som AFA. De saboterar. de har skurit sönder cyklar och igår berättade företagaren att det går åt h-vete då hela hans rörelse är slut-inga cyklar måste köpa nya säsongen borta. Alla tra avstånd och de jagas nu.
  På Mallorca handlade det om en aktion då en regatta gick i Palma-Arran från Barcelona.
  Det är klotter på de gamla husen i gamla staden. Klottret var kvar länge då disk var mellan kommunen och hyresgäster och husägare vem som skulle ta bort och sanera.
  Det är trist då dessa sk journalister sänker sig själva. De har en agenda men då de styrker den med rena lögner blir det galet

 5. Ja, precis min tankegång som jag skrev en kommentar om i blogginlägget över, om Anders Borg! Nu har journalisternas artiklar t o m ett värde inom rättsväsendet som ett slags underlag för åtgärder. Det är så snurrigt att jag snart ger upp på detta land!

 6. Löjets skimmer som vanligt på STATS-TV text.Kurden anges som en svensk journalist,och anställd på en ”socialistisk tidning”…Det sista kunde man besparat ur texten eftersom,det endast förekommer socialistisk press i
  Absurdistan.
  Skulle några neutralt förnuftiga söka komma ifråga,blir dessa förföljda intill dödsdagar liksom,oss verksamma på nätet. Nåväl,för landet i stort kommer inte denne kommunists agerande,att påverka statsbudgeten ! 🙁

Kommentera