Polis med för lite att göra anmäler Anders Borg

BROTTSLIGHET. För en tid sedan läste vi om att polisen lägger ned tretton våldtäktsutreningar om dagen för att istället prioritera enklare brott. 

Nu läser jag om en polis, Kristoffer Samsing, som tydligen har för lite att göra. Norrmalmspolisen har själv fattat beslut om anmälan efter att ha läst i tidningar.

– Det har kommit till min kännedom att brott kan ha begåtts och då är jag skyldig att ta upp en anmälan, säger Kristoffer Samsing till Aftonbladet, trots att det inte finns några målsägare, det har inte kommit in någon anmälan från någon deltagare på festen.

-Pettersson hoppas att herr Samsing behandlar alla brott han läser om likadant, annars misstänker jag att han gör detta av något annat skäl…

Kristoffer Samsing är tidigare åtalad för olaga frihetsberövande, misshandel och vållande till kroppsskada, alternativt tjänstefel. Han är också åtalad för flera fall av dataintrång då han, utan att ha rätt till det, gått in och läst anmälningar mot poliser, de flesta mot honom själv. Han dömdes i hovrätten men fick behålla jobbet.

44 thoughts on “Polis med för lite att göra anmäler Anders Borg

 1. förbannat fint att Borg ”luftar” va vi de flesta av oss
  anser om det politiska patrasket å deras hantlangare…
  skulle nog gjort lika lika dant själv (nykter) om jag fått
  chansen…heder åt Anders…

 2. Ni får gärna rösta ner mig nu😉, men min åsikt är att det är bra att visa att alla är lika inför lagen. Kanske kör AB och Dominica lite dirty talk hemma men det är inte problemfritt om han kallar okända för ”hora” o ”slampa” o tafsar på mäns kön OCH kommer undan med det för att han var känd och full och har minneslucka! Vanliga kriminella döms oavsett om de var fulla med minnesluckor och man kan bara höra vänstermänniskor som säger”… bara för att han är en vit man med makt tycker ni det är OK, men om det var en invandrare som sa ”hora” och tafsade så..”. Flera män jag känner undrar varför ingen man där ”nitade” AB, men det gör man inte som väluppfostad gäst när det handlar om om en fd finansminister ( eller polisanmäler). Såklart inte världens värsta brott, tycker det han och Reinfeldt har gjort mot landet är klart värre!

  • Hanna skriver att alla ska vara lika inför lagen. Borg är en fd minister. Schyman var aktiv politiker för V var packad och pinkade på röda mattan då hon satt i riksdagen. Hon använde sin riksdagstid och gratis resor för att kampanja för FI då hon satt för S. Hon ahr skrivit sig på sin sommaradress för att maxa bidragen. Werner var partiledare för VPK. Han var packad och slogs på krogen. Ingen skugga föll på honom.
   Borg var packad betedde sig antagligen som ett svin men han är inte aktiv politiker avlönad av skattebetalarna. Ekeroth-SD kanske felstavat av mig var dum i en krogkö och han straffades hårt i pressen. Lika inför lagen-neej.
   Jag kan gå längre tillbaka och skriva om S också. Jag väljer att inte göra det för det gagnar ingen. Jag har mycket på både ledande fackordföranden och ministrar. Det är sådant jag retar mig på.

 3. Idag Frågar sig Britta Svensson på Expressen hur
  Borgs offer mår idag efter hans utbrott??
  Märklig fråga från en journalist som ger fullständigt
  fan i att Unga flickor /Kvinnor/ Gamla kvinnor får
  dessa fula epitet slängda över sig varje dag utan
  att sådana som Britta Svensson bryr sig ett skit ??

  • Den är meningslös men är politiskt betingad för att hålla ”storyn” vid liv. S har problem och nu såg de en chans att svärta ner en föredetting för att sänka M. Problemet de har att tendensen är att klumpa ihop den sk sjuklövern till samma skrot och korn. Det gynnar SD som mobbas och står utanför. De vill ta fokus från de aktuella skandalerna d en regering får misstroendevotum och får ombilda regeringen pga en Trafikverketskandal av enorma mått. I ett annat land hade de fått gå men Sveriges medier håller dem om ryggen och är nyttiga idioter som lydigt håller med.
   De vill också slippa skriva om Venezuela. Molotovcocktails slängdes in på Spaniens ambassad, påven fördömer den nya konstitutionen och oppositionspartiernas ledare fängslas. USA fryser de enorma tillgångarna som de socialistiska ledarna tillskansat sig. Panama gav asyl för några magistrater-politiska ledare. Allt finns på youtube. Det är alltså det goda Venezuela som attackeras av de onda och då går säkringen i skallen på de svenska.
   Det gäller att ta fokus från detta och då blir en föredetting det perfekta offret. Det är pinsamt tycker jag.
   Tobe skulle ta avstånd-vad fan då för? Ska han ta avstånd för alla som super? Borg är ju ute och nu rökt men kolla så har han pengar så han klarar sig. De det är synd om är hans barn som ska se detta!
   Stackars tvillingarna och fd frun Sanna! Hon höll väl gylfen knäppt på karln

 4. Pervers-paraden drar genom Stockholm nu. Där är det ok att springa omkring och vifta med snoppen! Till och med poliser som dansar med i paraden! Och massor med poliser överallt runt där paraden drar fram.
  Då finns det resurser!!
  Sverige är totalt upp och ner!!!

 5. Polisanmälan mot Anders Borg är ett rättsövergrepp säger Peter Springare i en artikel i Nyheter Idag. Bör läsas även av dem som av olika skäl ogillar Anders Borg.

 6. Anders Borg har en fet plånbok. Kan det vara så att Samsing fikar efter en rundlig dusör för att dra tillbaka anmälan eller vill han bara komma in i centrum och få 15 min berömmelse.

 7. Fruktansvärt löjligt! Håller med tidigare kommentarer där ”hudingar” får gå fria efter mordbränder, gruppvåldtäkter, grov skadegörelse, tagningar osv osv men en onykter svensk (som nu råkar vara Anders Borg men det hade kunnat vara jag som tagit mig en fylla) polisanmäls av en polis. Fy tusan! Jaga viktigare/grövre brott och utred dessa istället! Lägg resurser på allvarligare ting!

 8. Borg blir polisanmäld av en kriminell polis som borde ha avskedats efter att ha brutit av armen på en 19-årig tjej samt gjort upprepade olagliga dataintrång. Utred våldtäkter och annan invandrakriminella aktiviteter istället.

 9. Om vad som skrivits i Borgfallet är sant till 50% så är det en fyllegrej vilken ingen skulle vara stolt över. Märk väl, han har inte som så många andra förnekat utan bett om ursäkt.
  Lägg resurser på riktigt polisarbete istället och agera om någon av de närvarande anmäler Borg, inte förr.

  Min utombordsmotor stals tillsammans med 6 andra, Polisen skrev 3 brev varav det sista meddelade: Ärendet avskrivs, brott kan ej styrkas. Detta tog jag som om de misstänkte mig och 6 andra helt vanliga svenska medborgare, alltid hårt arbetande skattebetalare, vara skyldiga.

  • Jag tycker att man ska anmäla hela Alliansen för bedrägeri – de gick inte på val att de skulle ha hög invandring, Fas3, inte låta sjuka vara långtidssjukskrivna. Media mörkade allt som hände i vårt samhälle.

   En krönikör Göteborgs posten skrev vem ska stå till svars för våra utsatta förorter, Vem? Krönikören skrev man kan nästan hänga en politiker som inte har betalt tv-avgiften, men journalisterna diskuterar aldrig vem som har skapat de utsatta förorterna.

   • Där håller jag väl inte riktigt med! Ingen kan väl ha missat att alliansen gick till val med att vi alla skulle behöva öppna våra hjärtan?

 10. Det hade väl varit bättre att anmäla Pride-jippot. För där tror jag verkligen att brott kan ha förekommit.
  Hade inget annat att göra, den där polisen?

  • Där skulle ju Borg kunna vara med idag. Många som springer runt och glatt visar snoppen idag.

 11. Fan vad löjligt ! Det är väl upp till nån av dom närvarande vid festen att anmäla om dom känner för det.

 12. Visst det gör inget om Borg åker dit, men Herre Jisses,? En polis som annars inte lägger två strå i kors för att sätta dit en enda av
  dom importerade skitstövlar som ständigt trakasserar Svenska flickor med
  våldtäkter, tafsningar, fula tillmälen o.s.v. borde ha häcken full av detta, men som väljer att koncentrera sig på en överklasstönt som firar midsommar ihop med får man förmoda överklassfjollor, varför är det
  högprioriterat?

 13. Anmäl Perversa Veckan (Pride) som just pågår. Där har man till och med fina möjligheter att ta blottare, pedofiler och perversa typer på bar gärning.

  I parti och minut.

   • I identitetspolitikens namn beror det nog på vem som begår brottet. Med andra ord: allas lika värde gäller inte

  • Smutsar ner hela innerstaden nu i flera timmar. Perversa nakna människor springer omkring och viftar med snoppen, trafiken står stilla i flera timmar. Det ska tydligen vara ok?

 14. Eftersom Borg är känd, så kommer det att sluta med ”inget uppsåt” och ”brott kan ej styrkas”…..

 15. Det är någon på festen dom har läckt till pressen uppenbarligen någon som inte gillar honom och vill jämnas?

 16. Å ena sidan ett omoget beteende från Borgs sida. Och blottning är ju straffbart.
  Å andra sidan uppfyller han ju en rad kriterier för att åka på ett kännbart straff: vit, medelålders, heterosexuell man. Å tredje sidan har han ju dragit sitt strå till stacken för att främja globalismen. Blir intressant att se vad som väger tyngst.

  • Ja just det,blottning är straffbart, men tydligen inte, när man springer omkring helnaken i pride tåget i Perversa veckan?

 17. Ganska uppenbart att även han skall straffas då han är en av dom som varit med och förstört Sverige, det råder det inget tvivel om, men jag hoppas att även resten av fanskapen till politiker också straffas.

 18. Okej, Anders Borg gjorde bort sig. Men varför polisanmäla! Polisanmäl alla våldtäkter som sker istället!

 19. En kriminell polis som uppenbarligen blundar för den importerade grova kriminaliteten ,hur många kriminella politiska poliser har vi i Sverige egentligen?Inte underligt att socialistjuntans massimport av grovt kriminella dysfunktionella klankulturer från fjärran länder får härja fritt i vårt numera alltmer laglösa land, (lagen verkar endast gälla för svenskar) våldta våra barn och kvinnor,råna och misshandla våra äldre,bränna ner skolor,grilla bilar,åka på stöldturne landet runt och plundra svenska folket och landet etc.Sverige styrs av kriminella för kriminella.

 20. Polisen tittar nog bara efter enkla jobb snacka om att sila mygg och svälja kameler. Men om en blatte slår ner en pensionär då kan inte polisen komma………

Kommentera