Malmö, hårt drabbat av organiserad brottslighet


INVANDRING. Malmö är en av de städer som är hårdast drabbat av organiserad brottslighet. För att göra Malmö tryggare vill kommunen komma åt den svarta ekonomin. Nu ska miljöinspektörer slå till mot verksamheter som verkar i det dolda. Det berättar Caroline Tandefelt, miljöinspektör i Malmö.

– Det handlar om olovliga boenden från fastighetsägarens sida, det handlar om fordonsbranschen, livsmedelsfusk, svartklubbar och andra offentliga lokaler, säger Caroline Tandefelt.

Malmö är hårt drabbat av organiserad brottslighet och har flera olösta mord. Men det handlar inte bara om dödligt våld utan också om den svarta ekonomin där exempelvis klubbar och restauranger utan tillstånd verkar.

 

-Pettersson läser om detta på Sveriges Radio och som vanligt ska andras pengar, eftersom Malmö är konkursmässigt, kastas bort. Inte ett ord om grunden till problemen, den största branschen av dem alla. Invandringsindustrin…

Malmö har tidigare konstaterat att Åtta av tio butiker skattefuskar, alla, kanske med något undantag drivna av invandrare.

Bidragsmiljoner går rakt in i skattefuskande invandrarföretag – år efter år

Och det är inte bara Malmö som är drabbat utan hela landet. Samhällskontraktet hotas medan PK låtsas som det regnar ett stilla ljummet sommarregn. Några exempel på hot mot samhällskontraktet:

Den syrisk-ortodoxe gudsmannen Halef Halef dömd till 3,5 års fängelse för systemhotande brottslighet

Torghandlare krävs på över en miljon

Notan efter Abu Ali – 10 miljoner kronor

Sagan om Södertälje

Använd gärna sökrutan till att leta mer. Det finns tusentals exempel…

Och jag vet att det finns svenska kriminella, men dem har vi bättre koll på, vi vet vilka de är, när de är födda och det finns ingen som helst anledning att fylla på med andra kriminella bara för att vi har egna.

Katrin Stjernfeldt Jammeh, Malmös starka kvinna påstår att invandringen är bra och problemen få. Varelsen till höger är hennes man.


6 responses to “Malmö, hårt drabbat av organiserad brottslighet

 • naimlap

  Bilden ovan säger mer än alla ord. Svinja sägs vara intelligenta djur men, så är inte fallet med svenska svinja. Vem vet de kanske inte ens tillhör djurriket utan är mer att, betrakta, som amöbor.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Mitt samhällskontrakt är uppsagt på obestämd tid.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man kan här inflika en ödmjuk fråga avseende vilka som skall eskortera dessa malmöitiska miljöinspektörer, vilka onekligen för tanken till hälsovårdsinspektörernas skrå. Rekommendabelt för motangrepp och rensningsaktioner i ovan berörda miljöer vore givetvis understöd av en beväpnad vaktstyrka – en åtgärd vi förmodligen kan förgäta inom ifrågavarande katastrofkalifat.

  Med hänsyn till den urståndsatta ordningsmakten och rättsstatens demontering, torde de illegitima näringsidkarna näppeligen behöva befara några nämnvärda driftstopp i den reguljära verksamheten.
  Att utan minsta konsekvenstänkande släppa svin i ärtåkern ger onekligen kännbara följder, i det närmaste omöjliga att hantera – denna vansläktade kommunlednings kostsamma uppvisningsprojekt till trots.
  Andreas.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Malmö blev inte paradiset ,trots värdegrund käbbel och multikulti. Varför slänger man inte ut medeltidsmänniskor som översvämmar hela vårt avlånga land? Begår dom brott då skall dom ut efter avtjänat Straff! MVH Adolf

  Gilla

 • Mary Agnes

  Paramalmö. Al-moe. Ett samhälle utöver det vanliga.

  Men, vad som sällan framgår är att Malmö är MÅNGA samhällen som är administrativt och namnmässigt sammanfogat till ett. De osynliga gränserna mellan samhällena vet bara malmeborna själva.

  Gilla

 • The proud Swede

  Med tanke på hur otroligt bra och nyttigt det är med mångkultur, enligt våra inkompetenta och ibland på gränsen till utvecklingsstörda makthavare, så borde ju Malmö vara paradiset på jorden….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: