Expressenmedarbetare och vänsterextremist deltog i G20-upploppen i Hamburg


VÄNSTEREXTREMISM. Facit efter vänsterextremisternas så kallade demonstrationer mot G20-toppmötet i tyska Hamburg har nu kommit – 476 skadade poliser. Bland våldsverkarna fanns den svenske vänsterextremisten Mathias Wåg.

Wåg tillhör vänsterextrema Researchgruppen som såväl Expressen som Aftonbladet har ett tätt samarbete med, bland annat för att via dataintrång upprätta det ökända åsiktsregistret över tusentals svenskar. I denna video har man tittat närmare på vad Wåg egentligen sysslade med under sitt besök i Hamburg enligt Avpixlat.

Om Mathias Wåg enligt bloggarkivet…

Granskare som inte tål en granskning. Mathias Wåg har aldrig gjort någon hemlighet att han tillhör den våldsbejakande vänstern. Ändå eller kanske tack vare får han arbete av hatmedia.

Tilläggas skall att Mathias Wåg, som är född 1971, är en av grundarna av AFA och livnär sig på att hänga ut oliktänkande har skyddad identitet. Tuff gubbe!


18 responses to “Expressenmedarbetare och vänsterextremist deltog i G20-upploppen i Hamburg

 • Socialismen á la Stalins metod hamnade i Hamburg.   – mickecarlssonsblog

  […] i AFA-manualen hur motståndare effektivt ska misshandlas.  Mathias Wåg var i Hamburg då vänstern (med AFA) misshandlade tyska medborgare och poliser. Kanske Wåg var i Hamburg för att göra Wågen för de som praktiserade Wågs […]

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Researchgruppens vänsterextremister Mathias Wåg och Martin Fredriksson har även varit mycket aktiva inom Afa.

  Researchgruppen som nu bl.a. samarbetar med Expressen.

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

 • larslindblog

  Fa fan för tjänstemännen på Skatteverket , Caroline da Costa , Lars Herder och chefen Segeljakt trilskades i över ett år ,för att sedan avslå en begäran från en stackare som utsatts för flera mordförsök av Mathias Wåg och hans Expokompisar…
  Det finns inte ord för hur djävliga myndigheterna är !!

  Gilla

 • Kurt

  En framtida aspirant som gör sig bra inför en tegelvägg.

  Gilla

 • Lena

  Vilket digert våldsregister den figuren besitter, varför inte hitta ett lämpligt kroppsarbete åt honom där han blir rejält trött efter arbetsdagen !
  http://www.friatider.se/v-ld-r-s-j-vla-roligt-m-t-m-nnen-bakom-researchgruppen

  Gilla

 • Stenbock


  Lyssna gärna till Wolfgang Bosbach,CDU som talar klartext kring kravallerna i Hamburg.Öppet anklagar han vänsterextrema randaler,som tycks ha immunitet bland straff förföljarna.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jävla svin,varför flyttar inte han till Nordkorea .Sådana djävlar passar inte i en demokrati.Typisk att expressen och aftonblaskan håller under armarna såna svin.Mvh Adolf

  Gilla

  • Kurt

   I Nord Korea skulle han sluta sitt liv i ett arbetsläger/fångläger genom misshandel svält eller ett nackskott.

   Gilla

 • Varför har Mathias Wåg skyddad identitet? | Petterssons gör skillnad!

  […] VÄNSTEREXTREMISM. Vi skrev tidigare idag om att vänsterextremisten Mathias Wåg varit i Hamburg och härjat. Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Mimi N.

  TVR rapporterade att förödelserna i Hamburg orsakats av personer som är emot kapitalism och globalisering, utan att vara tydliga om det. De har friheten att avslöja det negativa inom landet, och de gör det utan tvekan. Men när det kommer till orättvisorna ute i Europa, är man rädd för att EU kan hämnas genom att tvinga Rumänien ta emot migranter.
  Jag följer dagligen den vinkel som nyheterna rapporteras här. Hoppas på ändring – men ICKE är kanske bättre. Då kan man förstå hur rädda ni är i ert eget land – fast ute i Europa är Sverige ett föredöme när det gäller ”öppenhet och mänskliga rättigheter”. Really??

  Gilla

 • ossie

  Om denna kriminella dåre inte häktats i Tyskland så bör han häktas här hemma och lämnas ut för att straffas för sina gärningar i Tyskland.

  Gilla

 • Mimi N.

  Här ser vi Mathias Wåg i all sin ”splendour” !

  Gilla

  • Stenbock

   Om ni visste hur många bilder som fr.o.m. idag ganskas av polisen i Tyskland.Numera har varje polisgrupp en polis,som bär Camkamera.
   Dessa ger fina bilder.Nu utbytes dessa bilder mellan de olika delstaterna,för att söka identifiera de värsta våldsverkarna. För dagen sitter dryga 60-talet häktade i Hamburg och väntas bli hörda idag.Men det finns många hundratal från olika delar av Tyskland, samt därtill sådana svin som Wåg från andra länder som eftersökes.
   Om de sedan får något straff är en annan fråga,eftersom de som dömer är av samma skrot och korn !

   På bilden ovan från Hamburger Morgenpost.Stadens S-ledare och borgmästare Schultz,som nu får bära ansvaret för kravallerna.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Vad säger Thorwaldsson (svensk fackföreningsordförande) om det extrema våldet i Hamburg.

  Hur motiverar han tex kvinnor att vilja rösta på Socialdemokraterna?

  476 skadade poliser.

  Gilla

 • Tony

  Ja en Jubelidiot av många. Vänsterpacket lever utanför alla lagar och tycker sig ha rätt att göra det. Man stör ut tillståndsgivna möten med sitt
  gastande, undrar om det inte är dags att sätta in militära styrkor mot
  vänsterpacket både här i Sverige och i andra länder, dessa kräk samarbetar dessutom med Islamistiska terrorister.

  Inget land i världen kan fungera med detta helt vrickade system, det har visat sig i hela Östeuropa, i Sydamerika eller varhelst denna varböld dragit fram. Kommunism= stagnation tillbakagång efterblivenhet..

  Gilla

 • Mimi N.

  Enligt dessa parasiterande kanaljer, är allt de gör bara äventyr – hyllande av våld. Vi vet av erfarenhet att den utövande makten kan bruka våld på enskilda individer eller grupper. Så – vi är försvarslösa inför maktens lakejer.
  Är vi verkligen det ? Ni har haft tillräkligt med tid att tänka, nu måste ni skrida till verket. Låt inte kanaljerna äventyra era liv.

  Gilla

 • The proud Swede

  Ytterligare en jubelidiot från vänstern…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: