Nya “flyktingar”

Nu erkänner t.o.m. SVT att majoriteten av de som nu flyr till Europa är unga män från Västafrika som bara är ute efter ekonomiska fördelar.

13 thoughts on “Nya “flyktingar”

 1. Hon säger att EU kommer skicka tillbaka dom för att dom är ekonomiska migranter, frågan är vad svenska myndigheter kommer göra om de tar sig hit – kommer Migrationsverket att ge dom asyl ändå (asyl till alla) som man brukar?
  (Uppsamlingslägren hon pratar om kommer Sverige säga nej till, man vill ha hit alla)

 2. Frågan är om alla kappvändares sk erkännande kommer att förändra något. Min uppfattning är att det redan är för sent.

 3. Jag såg inslaget i Aktuellt och inser nog att det var nog det närmaste vi kommer ett erkännande från SVT att de gångna årens politik varit katastrofal och att SD haft rätt hela tiden.

 4. Till att börja med “No Way for Europe” (Australiens framgångsrika signalpolitik). Inför gränskontroller mellan länder i EU. Säg upp New York-protokollet. Dra in på välfärden för de som redan är här så att de inte kan skicka pengar till Afrika. Inför “penningstvättsreglerna” från 0 kronor för överföringar till Afrika. Förbjud hjälp till illegala migranter.

 5. Nu gäller det inte bara vårt land utan hela Europa. Kan någon förstå varför EU gynnar människosmugglare?
  De smugglarna kan skicka iväg betalande passagerare i vilket ruttet flytetyg som helst eftersom de vet att EU patrullerar och ”räddar” de som kommer. Räddar dem till vad? Varför tänker ingen på EU’s befolkning?
  Och varför, i all sin dar, kör de inte båtpassagerarna tillbaka till Afrikas kust och låter dem gå iland varifrån de kom?
  Så går det när hjärtat är större än förståndet!

 6. 20 000 nya låtsasjobb har skapats av EU i Västafrika men Sverige ger bort all inclusive till 160 000 nya oidentifierade varje år. Förvånad att neger tar båten?

 7. Att man säger “ekonomiska migranter” i SVT känns overkligt.
  Hur visste hon att hon kunde säga “ekonomisk migrant” i SVT utan att bli av med sitt jobb, bli påhoppad, bli av med alla sina vänner, råka ut för mediedrev och allt vad som nu brukar hända….?

  • Kappvändare är extremt känsliga för vindkantringar. För ett tag sedan hade hon hellre käkat mask vilket hon nu skulle tvingas göra om hon inte följer de nya direktiven och blivit av med det överbetalda jobbet.

   SD:s politik (fast egentligen tidigare svensk konsensuspolitik) kommer att upphöjas till norm, men utan SD då de andra helt fräckt snott den och väljarna har kortare minne än en daggmask.

 8. Har SVT blivit nazister? Detta är ju exakt vad SD har varnat för i 15 år och för det har dom blivit kallade just nazister.

 9. Såg pogrammet (Av misstag. Förlåt 😑). Nu är de vapenföra männen utrustade med skyddavästar över den kamouflerade hudfärgen så att trupptransportföretaget spar drivmedelskostnader. Dessutom påstås i Aktuellt inslaget att männen själva tagit sig genom Saharöknen. Fan trott. Nästa steg blir att de vill återförenas med sina svarta bröder och systrar i Amerika och simmar själva dit.

Kommentera