Bodström: Du kan inte avgöra skuld


BROTTSLIGHET. Idrottsprofilen Patrik Sjöberg kritiseras av advokaten och tidigare socialdemokratiske justitieministern Thomas Bodström för sitt beslut att hänga ut en misstänkt pedofil med namn och bild i sociala medier.

– Du kan inte avgöra om någon är skyldig, sa Bodström när de båda möttes i TV4:s Nyhetsmorgon.

Bodström kritiserade Sjöberg för att agera domstol och uppmanade honom att lämna det till rättsväsendet.

– Annars får vi ett samhälle som vi hade på medeltiden där man pekar ut folk: ”du är skyldig, du är inte skyldig”.

Sjöberg försvarar sitt agerande och menar att det är viktigt att en person som den utpekade ställs inför rätta. Fallet har lett till uppmärksamhet då polisen inte lyckades hitta den misstänkte pedofilen innan fallet preskriberades.

-Pettersson undrar vad det är fråga om? Den misstänkte hade chansen att infinna sig i domstol men har hållit sig undan i tio år.

Thomas Bodström borde inse att domstolarna inte är perfekta. Fungerade rättsystemet så skulle Patriks uthängning inte behövas. Jag är dessutom övertygad om att herr Bodström åtskilliga gånger har sett till så skyldiga har klarat sig…så Bodströn, du kan inte avgöra skuld!

Nåväl, Patrik Sjöberg var inte ensam när Pedofilen Patrik Windahl klarade sig, men… 


19 responses to “Bodström: Du kan inte avgöra skuld

 • Jag

  Patrik Sjöberg har kurage!! Vilket man INTE kan säga om våra s k ”politiker”. Vårt rättsväsende är ett hån mot oss Svenskar, där man åtalar oss Svenskar för småbrott med den ena handen samtidigt som man avskriver/lägger ned grova brott – våldtäkter/ gruppvåldtäkter/mordbrand/våld mot blåljuspersonal/hedersmord/”nya OS-grenen Släng-ut-din-fru-från-balkongen”/skiter i att kvinnor tar livet av sig pga invällare.
  Satsar oerhörda resurser på invällare inom vård, skola och omsorg samtidigt som Våra Svenska barn och ungdomar lämnas åt sitt öde! Psykiatrin överbelastas med ”getkn*ll@re/IS-jihadister/muslimskit som av misstag ätit fläskkött/muslimidiot som antastar kvinnor och åkt på stryk osv osv

  Gilla

 • compulsoryunion

  Bodström bara fakturerar skattebetalarna, 1 miljon kr per huvudförhandling,
  det skämtas om hen där hen så kallade utbildade sig på Stockholms universitet, hen satt längst bak och kunde inget, gillade fotboll.
  Vilken klient är nöjd med charlatanen, och har hen fått någon frikänd någon gång?

  Gilla

 • Sven-Erik

  Pettersson slutsats är lysande ”Jag är dessutom övertygad om att herr Bodström åtskilliga gånger har sett till så skyldiga har klarat sig…så Bodströn, du kan inte avgöra skuld!”

  Gilla

  • Mia

   En advokat har inget att säga till om när det gäller domen. Åklagaren framför varför den åtalade bör dömas och advokaten för fram vad som är till hans klients fördel.
   Sedan gäller det för nämndemän och domare att döma efter vad som kommit fram.
   Och om advokaten har sagt att hans klient är vit som snö har ingen betydelse.

   Gilla

   • Mr Q

    Jasså !! Naturligtvis har dessa paragrafryttare alla möjligheter,
    att om inget annat,förse den skyldige anklagade med trix som kan fria dem.
    Advokater är och förblir parasiter,ofta på samhällets bekostnad.Hitta undanflykter är enklare,än att finna bevis !

    Gilla

 • larslindblog

  Det där som enligt Patrik hände mellan Patrik & tränaren har jag hört ganska länge nu…
  Något liknande har hänt mig också- men jag tycker inte att det är något att älta nu 50 år senare.

  Gilla

 • Tobbe

  Detta är resultatet av att rättsväsendet inte levererar heller.

  Gilla

 • Argus

  Om man erkänner under förhör och sedan dessutom inte inställer sig i domstol så är man skyldig. I andra länder håller man rättegång utan den åtalade om denne trots flera kallelser inte infinner och mig veterligen finns ingen preskription på fängelsestraff.

  Gilla

 • ruben

  Bodström avslöjar för tydligt att han inte är i takt med tiden och dess plågade befolkning, som aldrig blir betrodda om något. Jag kan mest förstå frustrationen av Patrik S. att ingenting hände innan det var för sent. Lika dant med den under lång tid vansinniga massinvandringen, som resulterat i de Kriminellt styrda no go zonerna, som inte nås av Svenska lagar. Det kan nästan liknas vid annekteringen av Krim, men flera mindre områden strategiskt utspridda i Sverige. Varför reagerar inte regeringen lika starkt och med omedelbara åtgärder när Sverige råkar ut för ungefär samma sak? Vad sysslar egentligen Sveriges riksdag med? Det finns problem att åtgärda fort.

  Gilla

 • The proud Swede

  Patrik, du är kung! Jag önskar att alla hade ditt civilkurage och din jävlaranamma…. Stå på dig, annars gör någon annan det…

  Gilla

 • Blåsfirren

  Vi har redan ett samhälle där man pekar ut ”skyldiga” Är man nationell och har sina åsikter blir man uthängd och i värsta mister jobbet. Bodström = folkförrädare.

  Gillad av 1 person

 • Håkan

  Bodström är patetisk!

  Gillad av 1 person

 • Mr Jordan

  Om det humanitära, feministiska, digitaliserade samhället gör sitt så…

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Bodström är kanske duktig i sitt arbete men som människa är han värdelös!
  Vänder kappan efter vinden och är bara intresserat av att Money!

  Gilla

 • br

  Varför är det en sån jävla uppståndelse ang. Ekroth.det värsta som kan hända är att han klappat till en med öppen hand.men om alla våldtäckter,attacker mot blåljus,rån på gamla så är det ingen ifrån vänstern som säger nåt.tänk om ekroth hade ryckt ett halsband av en 85 åring,typ i Helsingborg.fy faan vilket liv det skulle bli!

  Gilla

 • Jhonsson

  Man behöver inte vara advokat för att avgöra, vad som är rätt och fel.

  Gilla

 • ossie

  Bodström är en riktig skithög. Har hatat den mannen sen han satt i nån panel i TV och hurrade och berömde Expressens uthängningar och hembesök av oliktänkande. Sen var han ju en springpojke till amerikanska affärsintressen vid Pirate Bay tillslaget. Men Piratebay lever vidare 11 år efter hans misslyckade attack.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: