Babbe dömd för inblandning i Facebook-våldtäkten ute och använder kniven


INVANDRARVÅLD. I fredags attackerade den iranier som dömdes i den uppmärksammade Facebook-våldtäkten nyligen sina familjemedlemmar med kniv. Han sitter nu återigen häktad, sannolikt misstänkt för grov misshandel, försök till grov misshandel och våld mot tjänsteman.

Klockan 17.41 fick polisen ett larm om en knivbeväpnad man som rört sig på Hugo Alfvéns väg i Uppsala, varpå en stor polisinsats inletts.

– Det var två uniformerade polispatruller på plats, sen ringde man in insatsstyrkan men jag vet inte om de hann komma till platsen, säger förundersökningsledare och kammaråklagare Karin Koci.

Den 24-åriga mannen dömdes 25 april för sin inblandning i Facebook-våldtäkten till sex månaders fängelse. Då han tidigare suttit häktad hade han redan avtjänat sitt straff och fick i april återinträda i samhället.

– Vad jag kan säga är att det här rör sig om en person som har uttalat livsleda, och har i samband med det attackerat två familjemedlemmar med kniv, berättar Karin Koci.

 

-Pettersson menar att detta visar att straffen är för låga, herr Khodagholi är uppenbart farlig för sin omgivning och bör sitta inlåst tills han ändrat beteende…

TIDIGARE 2017-04-23. Tre babbar dömda för den livesända Facebook-våldtäkten

INVANDRARVÅLD. Tre unga invandrarmän dömdes i dag till fängelse för en våldtäkt som direktsändes sociala medier. Åklagarnas bevisning har lutat sig mycket mot vittnen som såg sändningen i den slutna gruppen på Facebook natten den 22 januari. 

Under rättegången har mycket handlat om huruvida kvinnan var medvetslös eller inte under våldtäkten. 30-åringen har själv berättat att hon har minnesluckor. En film som visar våldtäkten nådde åklagarna mitt under pågående rättegång.

Den 24-årige mannen, som är svensk medborgare med iransk ­bakgrund, döms för grovt förtal, ringa narkotikabrott och underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

För den 18-årige afghanen, som släpptes för några dagar, blir påföljden ett års fängelse medan afghanen på 21 år döms till två år och fyra månader i fängelse. Orsaken att 18-åringen får ett lägre straff uppges vara hans ålder.

-Pettersson noterar att statsradion inte med ett ord nämner att de dömda är invandrare, tvärtom så illustrerar de våldtäkten med en bild på mycket ljusa armar.

Åklagaren hade först yrkat på utvisning av de båda afghanska medborgarna men tog sedan tillbaka det kravet så de får stanna i landet. Anledningen till detta är att de var under 15 år då de kom hit.

Det är ännu en anledning till att visa ut dem. De har varit här tillräckligt länge för att lära sig vett. Sedan är straffen väldigt låga. Hoppas åklagaren överklagar.

Pressmeddelande från Uppsala Tingsrätt

TIDIGARE 2017-03-15. Tre invandrare åtalas för våldtäkten som sändes live på Facebook

INVANDRARVÅLD. Två män i 20-årsåldern åtalas för den misstänka våldtäkten i Uppsala som ska ha livesänts på Facebook, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Två män åtalas misstänkta för våldtäkt, den tredje personen åtalas misstänkt för medhjälp till våldtäkt alternativt underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Tillsammans misstänks de ha våldtagit och filmat när de våldtog en kvinna i 30-årsåldern i Uppsala i januari. Den misstänka våldtäkten kom till polisens kännedom när vittne som sett övergreppet live på Facebook slog larm. Polisen kunde då ta sig till platsen och avbryta.

De tre männen har suttit häktade sedan den 25 januari och polisen har under utredningsarbetet sedan dess stärkt bevisningen mot de åtalade. De två våldtäktsmisstänkta afghanska männen har enligt åtalet i tur och ordning “genomfört samlag med målsäganden genom att otillbörligt utnyttja att målsäganden på grund av trötthet och påverkan av alkohol och narkotika befann sig i en särskilt utsatt situation“.

Den medhjälps- och förtalsmisstänkte mannen med iranskt ursprung har enligt åtalet “medverkat till gärningarna genom att att han i båda fallen befunnit sig i samma rum eller lägenhet där våldtäkterna begicks, skrattat samt på nära håll filmat händelserna med sin mobiltelefon och sänt detta live på Facebook, underlåtit att ringa 112 trots att han av flera personer blev direkt uppmanad att agera mot våldtäkterna och i stället för att försöka avstyra eller ingripa mot gärningarna uppmuntrat gärningsmännen genom att uttala ord med innebörd att målsägaren var en hora och att hon skulle knullas“.

Åtalet omfattar inte vapenbrott, trots att en av männen ska ha viftat med en pistol i samband med våldtäkten. Det finns heller inget yrkande om utvisning i åtalet, trots att två av de åtalade är utländska medborgare.

Uppdaterat: Åklagaren meddelar att det yrkas på utvisning av de två afghanerna.

Samtliga tre åtalade förnekar brott.

De tre åtalade är:

Maysam Afshar, född 1998-05-22, medborgare i Afghanistan, misstänkt för våldtäkt
Reza Mohammed Ahmadi, född 1996-02-23, medborgare i Afghanistan, misstänkt för våldtäkt och narkotikabrott
Emil Khodagholi, född 1992-12-19, misstänkt för medhjälp till våldtäkt och grovt förtal

Uppsala tingsrätt, B 386-17.

-Pettersson är inte förvånad, men trots debatten om invandrare och brottslighet som pågår så nämner inte de svenskfientliga medierna med ett ord att de misstänkta och åtalade är invandrare.

TIDIGARE 2017-02-09. Tre babbar omhäktade för våldtäkten på Facebook

INVANDRARVÅLD. På onsdagen omhäktades den man som tidigare suttit häktad för att han inte stoppat en våldtäkt som vittnen säger sändes live på Facebook. Efter att ett nytt videoklipp kommit fram är han nu misstänkt även för medhjälp till våldtäkt. De andra två männen omhäktades utan häktesförhandling, misstänkta för våldtäkt.

Två ensamkommande ”flyktingbarn” från Afghanistan som uppger sig vara 17 och 20 år är misstänkta för själva våldtäkten mot kvinnan. Den tredje mannen, en 24-åring vars föräldrar kommer från Iran, är nu misstänkt medhjälp till våldtäkt. Det är han som syns i klipp som spridits från händelsen där han ”svär på sin mamma” att han ska ”göra kaos” och ”bråka” strax innan polisen kommer till lägenheten.

Bevisen mot de tre har stärkts.

TIDIGARE 2017-01-25. Tre babbar häktade för våldtäkten på Facebook

De män som misstänks för att ha våldtagit en kvinna och sänt övergreppen på Facebook häktades på onsdagen. Två misstänks för våldtäkt och den tredje för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Alla tre häktades på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden. De två afghanerna som är så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” är misstänkta för våldtäkten och den tredje som är svensk medborgare med iransk bakgrund är misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt. 

Eftersom hatmedia som just nu driver en förtroendekampanj och gör allt för att dölja de misstänktas bakgrund så går vi ut med namn och bakgrund så inga oskyldiga upplänningar blir misstänkta.

De häktade är:

Maysam Afshar, född 1998-05-22. Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Reza Mohammed Ahmadi, född 1996-02-23, Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Emil Khodagholi, född 1992-12-19. Svensk medborgare. Misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Uppsala tingsrätt, B 386-17

-Pettersson menar att  eftersom Sverige inte är vad det varit och inte vad det borde kanske det är lika bra att byta namn på det gamla landet till Babbelonien.

Jag tycker också vi ska införa jourdomstolar. Där de inom 48 timmar befinns oskyldiga eller om de är skyldiga sitter på ett plan hem med en lapp om halsen där det står hur långt fängelsestraff de ska avtjäna på hemmaplan. Givetvis av humanitära skäl…

TIDIGARE 2017-01-22. Tre babbar gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Uppsala som de livesände på Facebook

Tre män har gripits misstänkta för grov våldtäkt i Uppsala under söndagsmorgonen. Enligt uppgifter ska åtminstone delar av övergreppet ha filmats och sänts ut live i en sluten grupp på Facebook.

Uppgifterna har inte bekräftats av polisen. – Vi kommenterar ingenting i nuläget. En förundersökning har inletts och det råder full sekretess, säger Ivan Åslund, befäl på polisens ledningscentral.

En lägenhet där våldtäkten misstänks ha skett har spärrats av för teknisk undersökning.

– Pettersson har sett bilder på de misstänkta gärningsmännen och det ser mörkt ut som vanligt, fast inte kolmörkt så vi hamnar i något Mena-land.

En av de misstänkta babbarna, eller som Leif GW sade en gång i TV, det är så här de brukar se ut…”Rubriceringen är grov våldtäkt och männen som är anhållna är födda -92, -96 och -98″

Internationella medier tar upp den fina reklamen med gruppvåldtäkter och livesändning.

uppsala-babbe

uppsala2-460x817 uppsala3-460x717 uppsala1-460x817


18 responses to “Babbe dömd för inblandning i Facebook-våldtäkten ute och använder kniven

 • compulsoryunion

  Även om de utvisas så kommer utvisning inte verkställas av Polisen, och via SSU kan de Unga Örnar näsor hamna i Regeringen, liksom Ardalan Schrekarabi (hen har varit utvisad) klä sig i Ronald McDonald pajas fluga och får kramar av proffsboxaransiktet Röfven.

  Gilla

 • Jag

  Ut med svinet! Han har förverkat sin rätt att vistas i mitt Sverige! Kemisk kastrering och UT! Han är missanpassad! Empatilösa äckel!
  Hur i satan kan vi massimportera såna här äckel?!?!
  Tack Reinfeldt till att du bidrar till ett otryggare Sverige! Du och ditt anhang, s k ”politiker”, ”proffspolitiker”, en ”elit” som har tappat kontakten med verkligheten, verkligt arbetande folk, oss Svenskar. Förrädare är ni!!!

  Gilla

 • Tobbe

  Totalt respektlösa. De har förverkat sin rätt att befinna sig på svensk mark.

  Gilla

 • Blåsfirren

  Fy fan vilka äckel.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det svenska så kallade rättssystemet är nu så pass infekterat att det per automatik agerar primus motor för den importerade och av etablissemanget coachade våldskriminaliteten.
  Sunda förnuftet gör enligt undertecknads förmenande gällande att i ett brottsfall som ovan beskrivna borde förövarna ha tvenne alternativ att välja emellan – nämligen livstids utvisning eller dödsstraff medelst hängning. Detsamma må anses gälla för de värdegrundskorrumperade lagvrängarna, då dessa genom sitt ogenerat brottsbefrämjande agerande i globalismens och den demografiska ommöbleringens namn förverkat sin status som svenska medborgare.
  Punkt slut!
  Andreas.

  Gilla

 • Mm

  Straffet för att våldföra sig mot kvinnor 1280 reglerades genom att få straffet som fredlös, dvs vem som helst kunde när som helst slå ihjäl förövaren. Straffet ansågs mildare än dödsstraff, då det fanns en chans till förlikning eller möjlighet att överleva hämnden. Eftersom dessa invällarbabianer lever och vill följa islam så kan vi väl aktivera Edsöreslagen från 1280, nu görs ju ingenting, vi offrar oskyldiga flickor, kvinnor för att politruckerna skall förverkliga sig själva. Den lilla svetsarn åker ner till Polen för att tala om för ett suveränt land hur de skall göra med muslim invandringen, vilken liten förmäten skit. Han är inte min Statsminister, för att tala som kommunisten i Riksdagen när hon uttryckte att Talmannnen inte var hennes Talman.
  Se till att kvinnofriden fungerar eller har lagen ändrats sedan 1280, att vi skall tillåta våldtäkter av dessa muslim grobianer. Låt dem bli fredslösa och löpa gatlopp och känna rädsla var de än rör sig i vårt land

  Gilla

  • finnjävel

   Det där var en lysande lösning! Jag tror att det skulle bli mindre populärt med våldtäkter per omgående. Och det utan att behöva höja skatten för att stärka på polismyndigheten.
   Jag skulle kunna tänka mig att delta på jakten av våldtäktsmän med några skott.
   Utan ersättning!

   Gilla

 • ruben

  Ja bra förslag med jourdomstolar. Det är i linje med idén om enkla jobb också. Enkla snabba rättsprocesser åtföljt direkt av eventuella straffet, enkelbiljett hem. Enkelt och lätt att förstå. Om man inte tar tillfällena i akt att skicka tillbaks de bidragsturister, som helst leker översittare och plågoandar mot befolkningen i en demokrati i Europa, skall omedelbums skickas tillbaks på livstid till sitt ursprung.

  Gilla

 • finnjävel

  Vad är problemet?
  Ni har har ju lockat hit/bjudit in dem. De gör som de kan och är uppvuxna med.
  Umgås ni med svin-så ska ni inte klaga över deras bordsskick.
  Grymta med och böka på!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad har dom för värdegrund? Samma som svetsarn tror jag.Kasta ut dom från Sverige på en gång.Hur länge skall det här vansinnet pågå,när är det slut?Jag känner inte igen mitt land ,så här kan vi inte ha det.Vakna Svenskar!!!!MVH Adolf

  Gilla

 • Jhonsson

  Kollen av den mentala hälsan hos sådan här figurer borde kanske kollas lite bättre.
  Skall de verkligen tillåtas gå lösa? Kan ju hugga kniven i vem som helst.

  Gilla

  • Anna

   Väldigt fula negrer.

   Gilla

  • age

   Jag får svåra kräkreflexer när jag ser bilder på den där reinfeldt.
   Jag ska kanske uppsöka psykvården för att få veta vad det är för fel på mig för att jag en gång röstade på den där nollan.

   Gilla

 • Mr Jordan

  Fucked for life. Tur för er, vi har inte dödsstraff i Sverige. Jag lägger ingen större värdering i det, jag är emot dödsstraff, när staten utför det. Man kan inte bli åtalad för sina tankar och tur är väl det. Särskilt när vänstern bara agerar på känsla och vägrar all logik. Det samhället vill vi INTE ha!

  Gilla

 • Carl

  Alltså. Vad är det här. Herregud. Känns så jäkla långt till valet 2018. SD för hela slanten blir det.

  Gilla

 • Ulf

  Oj då, dessa pojkar behöver snabbspår till lägenhet, jobb och blondiner.
  Kom igen nu i sosseriet in med pengar och batikhäxor till de stackars barnen.
  Eller så väljer vi att:
  Internera.
  Deportera.
  Repatriera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: