Tiden rinner snabbt ut för Sverige…

INSÄNDARE. Sveriges båda polismyndigheter med sina respektive defekta polisledningar, framstår dock som världsunika då det handlar om att ”kartlägga” terrorism och kriminalitet.

Man kallar till sig statskontrollerad media och slår sig för bröstet, för att stolt berätta att man minsann känner till alla grovt kriminella individer samt alla som är disponerade för terrorism. Man vet till och med hur många de är… och var de håller hus!

Detta står helt klart om man skall tro Säpo-chefen Anders Thornberg och RPS-chefen Dan Eliasson.

Häromdagen lät Anders Thornberg uppdatera antalet radikaliserade mördarmuslimer och fiender till svenskarna och svenska staten, och som infiltrerat sig och rör sig fritt i samhället bland de övriga invasionstrupperna – från ett par hundra individer till flera tusen…

RPS-chefen Dan Eliasson är mer exakt; han svävar inte på målet då vi får veta att det finns 61 ockuperade no-go-zoner på svenskt territorium, med i praktiken eget lagsystem. 200 kriminella nätverk som bland annat hanterar prostitution, mord, rån, misshandel, våldtäkter, illegal spelverksamhet, ”beskyddarverksamhet”, häleriverksamhet, trafficking, agerar bilmålvakter, sköter försäljning av illegala vapen och narkotika och i övrigt bestämmer den dagliga agendan i hela stadsdelar över hela landet. Samtidigt får vi också veta att det finns 5 000 kriminella individer i landet. Det står helt klart att landets båda polismyndigheter gjort ett monumentalt jobb!

Detta fantastiska arbete måste ha inneburit att man under lång tid använt alla tillgängliga polisiära resurser. För hur skulle man annars ha lycktas kartlägga alla nätverk, räkna alla terrorister och så många grovt kriminella individer som finns i landet Sverige. Det är kanske därför som det under senare år ibland gått hela veckor då man inte sett till vare sig poliser eller polisbilar. Man har haft fullt upp med att kartlägga!

Och vem vet, kanske har man även lyckats ta reda på terroristernas skonummer och vilken färg de kriminella har på kalsongerna… Fast det är nog i så fall hemligt!

Med sina ”förfinade insamlingsmetoder” slår man i dag världen med häpnad, genom att kunna presentera ännu bättre ”underlag”. Detta måste helt enkelt få landets ”politiskt oberoende” megafoner på SVT & SR att häpna av beundran, medan pressens skattesubventionerade rapportörer skriver av hänförelse så tangenterna glöder!

Allt frid och fröjd i det islamiserade Sverige. Nu finns det åtminstone statistik och data på det dagliga helvete som framgångsrikt håller på att sänka Sverige. Nu återstår bara – enligt den intellektuella härdsmältan Stefan Löfven: att ”knäcka gängkriminaliteten”.

Fast enligt säkra källor (rikspolischef Eliasson) kommer detta att ”ta många år”. Då jag inte är politiskt korrumperad och dessutom realist, ser jag det som fullständigt omöjligt att någonsin hinna ifatt…

I synnerhet under de politiskt korrupta premisser som råder i landet, och med tanke på hur lögnen och bedrägeriet satts i system och på hur Sverige i dag missköts genom ett vanstyre som trotsar all beskrivning, inom praktiskt taget precis alla områden.

Invasionsverkets utmaning för tiden fram till 2019 beräknas ligga på runt 350 000 anhörighetsinvandrare. Plus ett okänt antal bonus-nysvenskar på väg över Medelhavet via svenska kustbevakningens nya färjelinje mellan Nordafrika och Italien.

Att taxera hela invasionsarmén till kring en halv miljon kommer nog inte att slå helt fel. Dessutom har man upprättat en luftbro till Grekland, där man i dag är i full gång med att flyga in 3 000 nya resurser från Eritrea och Syrien till smörgåsborden i Luleå, fram till oktober månad. Sanden i timglaset håller för Sveriges del snabbt att ta slut…

Johansson

17 thoughts on “Tiden rinner snabbt ut för Sverige…

 1. Jag tror att ni faktiskt har lyckats förstöra ett välfungerande samhälle.
  Starkt jobbat!
  Det som jag och rätt många andra i världen inte har förstått är – varför?
  Tror ni verkligen att Somalierna och araberna verkligen kommer att förändra det här landet till det bättre.
  På vilket sätt?
  Det borde vara ganska enkelt att begripa att om man importerar folk från krig, oreda och misär så importerar man samtidigt krig, oreda och misär.
  Förvånad? Snopen?
  Det här kommer att sluta med elände och tårar.
  Mycket tårar.

 2. Ja, de har verkligen fördärvat vårt land totalt, de politikerasen! Och att tro, att tro, att man skulle kunna minska eländet, genom att fortsätta ösa in mera skit i bårt land, måste ju vara ett skämt. Fast inte något roligt sådant. Sverige, och hela väst, är dömt till undergång.

  • Det finns bara en åtgärd kvar (enligt många) på vad du räknar upp:
   Att Införa Undantagstillstånd & Lynchning.av landsförrädare, varefter sanering av dem du kallar skit kan börja.

 3. Kan inte polisen och Säpo ta fram nya armband och delar ut i alla no/go zoner?, kunde ju exempelvis finnas i olika färger och med diverse budskap såsom ” var snäll” ” ingen terror idag” eller varför inte ” detta har inget med islam att göra”.

 4. Den sittande regeringen har visat, att den vinnlägger sig om att förstöra så mycket som möjligt av det vår nuvarande svenska befolkning och våra förfäder byggt upp. För att inom den tid regeringen har kvar vid makten hinna med att rasera så mycket som möjligt, låter de nu flyga in bidragstagare. Fösta klass skall det minsann vara redan från början.
  Vilket målet och meningen med denna ödeläggelse egentlign är, har dolts för det svenska folket. Men vet våra makthavare själva, vad de håller på att åstadkomma? Jag tror inte det. Men jag säger såsom de gamla vikingarna:”Ett vet jag som aldrig dör, domen över död man”.
  Kanske något att tänka på för dagens naiva politiker. För domen över dem kommer inte att bli lätt att bära!

 5. Dan Eliasson säger att polisen fått ”förfinade insamlingsmetoder”, för sin statistik. Hur skulle det vara, om polisen skaffade sig förfinade insamlingsmetoder, när det gäller att samla in de kriminella?

 6. Det kommer att bli en jobbig tid för många framtida generationers svenska skattebetalare. Men jag tror att flykten av välutbildade från landet Sverige kommer att bli stor. Skattetrycket kommer att närma sig total konfiskation och vem stannar här för att jobba som slav åt politiker och parasiter från Mena-länderna?

 7. Trångboddheten. Där har vi tydligen anledningen till allt våld. Jag känner igen det, från min far. Det fanns inte på kartan att man gjorde annat, än slog varandra på käften. I dagens knarkområden, har man gått ifrån att sparka människor i huvudet i ring, till att skjuta människor i benet, till att skjuta folk i huvudet, till att kasta handgranater igenom fönstret. Jag må vara konservativ men har inte ”utveckligen” gått lite väl mycket ”framåt”?

  • Ja, jag håller med.Mycket bra sammanfattning på hur bra dom är på att exakt veta vad dom är men sen kan dom inte fånga in dom.Detta påminner om Joseph Hellers bok Catch 22(Moment22)

 8. De styrande och deras underhuggare kommer att säga (även fast de mycket väl visste vad de gjorde):

  Vi kan inte säga att vi inte blev varnade men vi kommer, kommer vi inte?
  När vi slutligen förstår vad vi har gjort, kommer vi att säga:
  Vi visste inte, det är inte vårat fel.
  Vi var inte uppmärksamma.
  Vi brydde oss inte om att ta reda på vad som stod på spel förrän det var för sent.
  Skyll inte på oss.

  Men framtida generationer kommer att skylla på oss och det med rätta.

 9. Sedan kommer de att säga att ”vi kunde ju inte veta”. Eftersom vi inte hade aktuell statistik baserad på brottslingar medborgarskap eller annan lämplig #.

Kommentera