Pedofilen Patrik Windahl klarade sig, men…

BROTTSLIGHET. Polisen vädjade om allmänhetens tips för att kunna gripa en pedofilmisstänkt idrottstränare, men tiden gick ut och fallet preskriberades vid midnatt. – Min klient är förtvivlad. Hon är i kris, säger målsägarbiträdet Susanna Cleve.

Åtalet preskriberades vid midnatt mellan söndagen och måndagen och polisen kämpade mot klockan, rapporterar flera medier. Men polisen hittade inte den misstänkte.

Mannen, som är i 50-årsåldern och bosatt i Stockholms län, misstänks för att ha grovt sexuellt utnyttjat en underårig flicka som han varit idrottstränare åt. Flickan var bara 13 år när tränaren började utnyttja henne.

Mannen var även flickans betygsättande lärare vilket enligt åklagaren gjorde att flickan var i en utsatt beroendeställning.

När rättegången skulle inledas dök mannen inte upp, och en häktningsbegäran avslogs. Men när det framkom i maj att mannen kunde fly omvärderades beslutet.

– Flickan ångrar att hon gjorde en polisanmälan. Hon har tappat allt förtroende för rättssystemet.

-Pettersson tycker det är fullständigt orimligt att en pedofil, visserligen inte dömd, ska klara sig för att han håller sig undan rättvisan, så…

Detta är pedofilen Patrik Windahl som håller sig undan det svenska rättsystemet och fällande dom. Patrik Windahl har känt målsäganden sedan låg och mellanstadiet och även varit hennes handbollstränare och utnyttjat sin roll som både tränare och lärare. Patrik har redan erkänt brotten i förhör och menar att det var ett misstag.. Ett misstag som pågått under flera år…!!!

Patrik har familj och tydligen någon/några som hjälper honom att hålla sig gömd. Det hade nog varit bättre för herr Windahl att träda fram.

13 thoughts on “Pedofilen Patrik Windahl klarade sig, men…

 1. Tycker Pettersson ska slå upp ordet pedofil, men ska hjälpa honom på traven: en pedofil är en person som har sex med ett barn som inte gått igenom puberteten.

  I vanliga fall brukar jag hålla med dig om det mesta du publicerar, men i det här fallet gör du fel.

 2. Svenska pedofiler ska SJUTAS!@ få in det i era skithuven ok.sd JENSEN också bort.👇👇👇👇👎👎👎👎👎

  • Om du ska skriva med versaler (skrika) så kan du väl i alla fall stava rätt SKJUTAS.

 3. Sveriges lagstiftning måste skrivas om helt på många områden så den stämmer överens med landet av idag.

 4. Alla som anmält något till polis ångrar sig. Det är slöseri med tid, och ofta mindre kompetenta goddag yxskaft kvinnor på polisen, än om du skulle tala med en dagis kvinna när hon byter blöja. Ärligt talat, i vart fall i Dalkurdistan Sture Bergwall distriktet.

 5. hen slapp spiele handball, 2 år i runkorkestern på sexbrottsanstalt med zoo Mali er.

 6. Sverige har ett icke fungerande rättsväsende men en ställer sig frågande till att hon valde att vänta så länge innan hon anmälde brottet. Preskriptionstiden räknas från dagen hon fyllde 18, nu är hon 28.

  • Oftast handlar det om skuld & skam. Du vill inte att andra ska veta att du varit så fruktansvärt hjälplös & inte kunnat fredag dig.

  • För att de avslutade sitt förhållande när hon var drygt 26 om man utgår från FU, då kom hon helt plötsligt på att hon blivit utnyttjad, de kanske hon blev som 15 -18 åring men som vuxen knappast, när man är 20-25 tror du inte du är kär i någon man är kär, de pratade om giftermål, hus, barn..när drömmen sprack och han står kvar vid frugan passar det att anmäla. Att en 38 åring blir kåt på en 15 åring är fucked up, men inte fan håller den på i över 10 år när man inte lever ihop, syns var dag som på skola isåfall osv utan att man då vill det, hon ville ha saker från han, han ville ha sexet, jävligt äckligt men ingen nyhet de va win win för båda, lätt att skylla på sexuellt utnyttjande när man hamnar i kris som vuxen då reflekterar man på sin barndom och vart det gick fel, hon insåg att hon gått miste om flera år på en person hon trodde hon hade en framtid med.

   • Bra skrivet! Så sant, så sant! Äntligen någon som VÅGAR se ett sånt här fall ur en annan synvinkel! En tjej är inte alltid en ”oskyldig liten ängel” trots att hon ”bara” är 15 år. Denna realitet sticker som fan i ögonen på typer som Patrik Sjöberg men kvarstår dock dessvärre….

Kommentera