Stäng

Irakisk babbe misstänkt för att ha knivhuggit passagerare på SJ-tåg

INVANDRARVÅLD. I lördagskväll avgick ett SJ tåg från Stockholms central i riktning mot Hallsberg. När tåget närmade sig Bålsta gick konduktören igenom tåget och kontrollerade passagerarnas biljetter. När konduktören kom fram till en man vägrade han visa upp någon biljett.

Enligt SVT ska en med­passagerare som är i 30-årsåldern då ha konfronterat 25-åringen, vilket gjorde att denne drog kniv och högg medpassageraren i magen.

Mannen greps vid Bålsta station och anhölls strax efter midnatt natten till söndagen. Under gårdagen lämnade kammaråklagare Elin Blank in en häktnings­framställan mot mannen.

-Pettersson noterar att SVT inte med ett ord nämner att mannen är Karim Alaa Hussain, född 1991. Karim kom till Sverige som ”flykting” från Bagdad i Irak  i mars 2003 tillsammans med sina föräldrar och fem syskon. Han beviljades svenskt medborgarskap i april 2008, trots att han redan då var dömd för grova brott, blaand annat rån. Sedan dess har irakiern dömts för flera grova brott, bland annat rån, narkotikabrott, hot mot tjänsteman, olovlig körning och rattfylleri. Idag finns han med under ett 20-tal avsnitt i belastnings­registret.

I april 2014 var 25-åringen inblandad i ett vilt knivslagsmål mellan en grupp arabiska män på Stora Essingen i Stockholm. En av männen knivhöggs i hjärtat i samband med slagsmålet och var ytterst nära att dö. 25-åringen dömdes senare för grov misshandel för sin delaktighet i slagsmålet medan en annan man dömdes för mordförsök.

Hur fan kunde karl få medborgarskap efter fem år i landet och dömd för grova brott. Varför utvisades Hussain inte?

Uppsala Tingsrätt B 2381-17

46 reaktioner på “Irakisk babbe misstänkt för att ha knivhuggit passagerare på SJ-tåg

 1. Era fucking horungar ni som snackar skit om karim, ska hitta alla er, vänsta och se ska äta er en och en i taget.

 2. Det vore intressant om bloggen hade några kommentarer som bara inte höll med, utan åtminstone ibland hade en annan infallsvinkel än den som oftast förekommer här.

 3. Vilket tjat om brottslingar, sjukt att läsa denna blogg var eviga dag.
  Alla vet att utlännigar begår fler brott i sverige än infödda svenskar.
  Men att frossa i det och skriva ungefär samma kommentarer år ut och år in är knepigt.

  1. Om du nu har en annan mening varför skriver du inte ner den ?
   De rader du nu plitat ner,höjer inte bloggen något nämnvärt !
   Sen skall du veta,att Pettersson har mellan 20-40.000 läsare dagligen över hela vårt klot. Vi som kommenterar är som du kanske då begriper én mycket liten del.

   1. Ja jag begriper, men ser det ändå som en form av självplågeri att varje dag läsa dåliga nyheter och dessutom kommentera dem
    En vecka okey , en månad ,tja, men år ut och år in, det är inte bra för hälsan.

   2. Petterssons blogg har med åren blivit ett verkligt alternativ till den alltmer tinande PK-pressen samt inte minst,en blogg som skriver ut sanningen.
    Bloggen kan kanske som du anser, uppehålla sig alltför öppet vad gäller namnuppgifter och härstamning av brottslingar. Utgår därför att du tillhör en yngre årgång.I mina unga år publicerade dagstidningar,och andra medier på samma sätt som Pettersson idag ! Landet och dagens indoktrinering av barnen från förskolan,har förändrat vårt gamla goda Sverige.

   3. Jag tänker inte på namnuppgifter och dyligt, det jag tänker på att det är trist att dagligen tröska igenom en massa brott.
    Att ägna mycket tid till en massa elände tror jag är skadligt.
    Jag förstår syftet med bloggen, men att lusläsa den varje dag och dessutom kommentera, det tror jag bara gör en olycklig

 4. Det är i sådana här lägen vi behöver lära om och konfrontera en sådan här figur i grupp. Om en större grupp av passagerarna konfronterat mannen hade han fått det svårare.

 5. Det är lika med afrikanerna som hjälptes åt med att knivhugga mig, båda hade redan innan dådet, en diger svensk brottslista…

  Utvisning? Nej, nej, nej.
  Lågt straff, ute efter 2/3-delar av strafftiden minus häktestiden.

  I min effektiva värld ger man en överdos sömnmedel till ingentingarna med IQ på utvecklingsstörningsnivå. Men i blöt-Sverige är det långt bättre att de får kosta stora summor pengar samt får fortsätta att trakassera vanligt folk.

  Den här blötheten kommer att bli vår död.

  1. Har skaffat skyddsväst som uppfyller RPS2 förra året. Går inte utanför dörren utan att ha den på. Plus fjäderbatong.

 6. Intressant info, hatmedia nämner inte att den unga muslimen/Irakiern var just den han är en kriminell flykting….!
  MEN utan den här informationen så sa händelsen att det var högst troligt med en sådan här gärningsman!
  ”De flyr för sina liv….!” skrek Stefan Löven till Jimmy Åkesson under en partiledardebatt…
  OM dessa politiker får fortsätta den ansvarslösa massinvandringen kommer Sverige att ”balla” ut totalt om det inte redan gjort det…..
  Sverige är UNIKT med riktiga nötter till ansvariga som fullständigt skiter i den egna befolkningen!

 7. SOM-institutet presenterade i dag en undersökning (justerad?) som angav att endast 52% AB svenskarna anser att kvoten flyktingar är fylld.
  Hur tänker de resterande 48 procenten?

 8. Till dig Maja Anokhina vill säga, att i Sverige premieras en annan grupp än de skötsamma. Man kan fråga sig varför.

 9. Tack för den infon. Misstänkte genast att det var någon från den kriminella ledighetskommiten med tanke på klädseln, svarta mysbyxor och vita gympadojor.

 10. Ja visst är det obegripligt att få svenskt medborgarskap för någon som vae dömd för grova brott.
  Men något är fel på uppgifterna Pettersson, från 2003 till 2008 är det faktiskt 5 år. Därmed inte sagt att medborgarskapet skall ges till kreti och pleti bara för de varit här i 5 år.

 11. Pedofiler fast i polis razzia. Bofink är namnet på insatsen.

  http://www.fageln.se/art/bofink.aspx

  ”Fringilla coelebs – vilket betyder, ogift bofink. Syftar till att bofinkshannarna om våren oftast anländer först och honorna någon vecka senare.”

  Hannarna kommer först och sedan ….

 12. Jag har sett åtskilliga incidenter mellan ombordare och gratisåkare som spelar/är korkade, och som försöker slingra sig undan. Och det är nästan alltid berikare…

  Det ska f-n jobba ombord och ständigt hamna i såna situationer. Att gå till jobbet och veta att man kanske får en kniv i magen för att man gör sitt jobb.

  Men, som PK-eliten säger – Sverige har aldrig varit tryggare.
  Jag skulle vilja veta om Expressen tycker att även knivskärningar och dödshot var vanligt även på 70-talet…

  1. Då var det inte förbjudet att bära kniv. Och folk använde sina knivar. Men inte till att skära i varandra.

 13. Enda kravet för att bli Svensk medborgare är nog att du måste vara kriminell o våldsam och bidragsberoende livet ut. Då blir du välkomnad av 7 klövern……

 14. Hot mot tågpersonal har eskalerat dom senaste åren . Jag hör flera som jobbar mellan Gbg och Sthlm är utsatta hela tiden och är oroliga för vad som kan hända när det är så många blattar som åker utan biljett .
  Personalen blir oftast hotade när dom kräver att blatten ska kliva av tåget och blir då hotade med ”I will cut your head off”. Får man sådana hot är det bara att backa tillbaka in i en annan vagn och ringa polisen som kanske har tid att vara vid nästa station för att gripa den hotande blatten . Inte lätt för tågpersonalen idag . 🙂

 15. Jag vet en kvinna från Latinamerika gift med en svensk man som inte beviljades svenskt medborgarskap p g a snatteri i en affär. Men hur kan en våldsbenägen aggressiv person med ett digert register och en samhällsfara erhålla svenskt medborgarskap? Vad är det för inkompetent personal som godtyckligt beslutar om medborgarskap?

 16. Som ett svar på inläggets fråga, kan det på förekommen anledning misstänkas att just dessa föga hedervärda kvalifikationer utgjorde själva förutsättningen för ett beviljat svenskt medborgarskap.
  Andreas.

 17. Kanske dags för SJ att införa säkerhetskontroller liknande dem de har innan avresa på flyg? Eller/+ patrullerande poliser som de vill införa på bussarna i Stockholm?
  Alternativt skulle de kunna införa ”terroristfria” vagnar (för sådana som är allergiska mot mångkultur, och rädda om sina liv).

  Har själv slutat åka tåg efter alla skräckhistorier man fått höra genom en släkting som arbetar som konduktör. Allt sådant tystas dock ned av SJ. Undviker, av samma anledning, även att resa kommunalt numera…

 18. Dessa jävla batikhäxor som låter sådana få bli medborgare ,tycker att det måste vara lite koll på dessa kriminella blattar.Har man begått flera brott inom en tioårs period ska man ut ur landet utan medborgarskap ”faster then lightning”

 19. Medan sådana som jag laglydiga och självförsörjande invandrare f.d. höginkomsttagare ( numera student) har väntat på permanent uppehållstillstånd längre än i 4 år och på medborgarskap längre än 6 år brottslingar- ” flyktingar” får det fortare.
  Är det det vad svenskarnas ” alla lika värde” betyder?

  1. @Maja, du gör rätt. Lycka till med studier och framtiden. Om, när du väljer en livskamrat, välj rätt med rätt värdegrund.

  2. Som en gammal man högaktar jag alla som kommer till oss, lägger manken till utbildar sig arbetar och bidrar till allas vårt bästa.
   Att du och de dina ännu ej fått PUT eller chans till medborgarskap skyller jag vår nomenklatura för, de som kallar sig demokratiska.

  3. ”Maja”!
   Vi klankar, här på bloggen på invandrare.
   Hoppas att du känner att sådana som du är inte betraktade som invandrare => du och alla som kommer till oss med kunnande och ambition se vi som medhjälpare, medmänniskor i Sverige.

   Hoppas att du snart blir accepterad även av ”myndigheterna”.
   Vi behöver sådana som du men om du är muslim så avsäg dig medlemskapet i sekten omedelbart. Annars blir du aldrig svensk!

   Vi kan inte ha individer i Sverige, som betraktar oss, svenskar som fiender.

  4. Här har vi en person Maja Anokhina, som vill komma till detta förstörda land och bidra och bygga upp. Vad får hon annat än skit!

   Sjukt är inte ens förnamnet.

   Varför sitter det klanledare på migv.

   Bort och väck med dessa. Fan!

  1. I det här landet är det så att missköter du dig så är det synd om dig och du anses du behöva hjälp här i livet, exempelvis ett svenskt medborgarskap.
   För skötsamma tycks andra regler gälla.

 20. Detta hände i Löfvens trygga Sverige.
  Måste våra politiker utplåna medborgarnas trygghet totalt?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: