Stäng

Vildsvin dödar tre är jihadister

MELLANÖSTERN. Islamska statens gud verkar ha övergivit sina kämpar. Nu vänder sig även djuren emot IS-krigarna. I söndags förlorade tre av den muslimska kriminella organisationens terrorister livet efter att de blivit attackerade av en flock vildsvin söder om staden Kirkuk i norra Irak.

Al-sumaria citerar en lokal källa som bor i det IS-kontrollerade områden runt staden Hawija, enligt källan var det en stor grupp av vildsvin som dödade de tre kriminella terrorister på landsbygden 50 kilometer söder om Kirkuk.

”Efter attacken försökte islamiska staten hämnas på områdets vildsvin”, säger källan till al-sumaria.

Al-sumaria skriver i ett mejl till Berlingske att historien är sann och att inte är en felaktig tolkning eller översättning från USA:s stridsplan heter A-10 Thunderbolt som kallas warthog, det vill säga vildsvin.

Brittiska medier citerade Anwar al-Assi, en lokal irakisk schejk som rapporterade om attacken. Schejken sade till The Times att åtminstone åtta terrorister var närvarande när attacken ägde rum.

Vildsvinen förmodade framfart har fått fart på sociala medel ”Även Iraks vildsvin har fått nog av den islamiska staten”, skrev Mohammed Saleh, en irakisk Twitter användare.

En annan antyder USA släpper vildsvin i fallskärm i IS-kontrollerade områden. Många andra föreslog sarkastiskt att de döda jihadister varken bör förvänta sig att belönas med paradiset eller svartögda oskulder.

Läs mer på danska Berlingske…

-Pettersson säger att historien är bra, sann eller inte. Hos mig bor vildsvinen vid stugknuten och de syns då och då efter mörkrets inbrott. Det känns bra att veta att de inte gillar islamister, för jag har inget emot dem även om den oäkta hustrun morrar lite när de kommer för närma…

På filmen ses ett vildsvin och ett gäng hundar, om de är från islamska staten vet jag ej men de är lika, jagar i flock och fega när det gäller…

31 reaktioner på “Vildsvin dödar tre är jihadister

 1. Läs gärna boken Jihadistjägaren! Spännande att få följa jakten på de samvetslösa jihadisterna i al-Qaida. Bokens handling börjar strax innan elfte september attackerna i USA. Sedan följer en intensiv jakt på de som ligger bakom. Boken finns hos alla bokhandlare i Norden på svenska. Läs mer på hemsidan http://www.zittymedia.nu där det även finns kommentarer från läsarna. En uppföljare kommer förhoppningsvis under hösten och den kommer att få titeln Helvetestrappan. Där kommer frågan upp om jihadisterna verkligen kommer till den himmel de strävar efter med oskulder och ett evigt underbart liv. Lägg namnet Jihadistjägaren på minnet!

 2. Detta måste varit det värsta sättet att dö på. Att bli dödad av ett svin som näst efter oss är det värsta………..

 3. Gjör dom bättre job än ”alliansen” på marken så skicka in förstärkningar.Razorback’s nya hotet mot isis är fantastisk.Vi har många i svergie,skicka dom dit istället för att jägare fyller sin frys.

 4. FEGA flockdjur som anfaller i grupp men här springer flocken undan, de vet att vildsvinets biter grymt bra…..
  Så här fungerar de flesta djur utom svenskar som lägger sig platt för usla politiker som vill ha massinvandring av vissa flockdjur=muslimska, unga män!

  1. Svenskar ar varken fega eller radda, vi bidar var tid. Studera lite i ”ART OF WAR” forstar din synpunkt, men kvinnorna ar inte mycket att ha i strid. Manga man ar numera kvinnor men vi andra finns dar och har inte, och kommer varken forsvinna eller forlora. Grundtipset ar dock att det kommer vara snalt med plats for liberala nar resan ar over. Dom far nog dra till Afghistan nar segern har kommit.

   http://www.puppetpress.com/classics/ArtofWarbySunTzu.pdf

 5. Jag har alltid tyckt att grisar är kloka djur. Nu fick jag ännu ett bevis för att det är så!

  1. Kloka !!! Jämfört med Absurdistans stassminister är dessa vilda djur
   ju högintelligenta…..

   1. Och de är dessutom betydligt mer feministiska då det brukar vara en hona som leder flocken.

 6. Hundarna är dock lite modigare än babbarna. Det är mycket svårt att vara fegare än en babbe. Det är nämligen på det viset, att en babbe alltid är en babbe.

  Babb, babb, babb när jag ser dom får jag skabb.

 7. Kanske vi skulle ha ett vildsvin till statsminister istället, det verkar bli mer gjort. 🙂

 8. Men se det var allt en samling tilltagsna och näpna nassar! Oftast hör man ju talas om deras vådliga framfart i skog och mark samt att de icke ens drar sig för vandalisera villatomter. På mina uppländska hemtrakter har vi också märkt av en invasion vildsvin som aldrig tidigare kunnat förmärkas. Roligt att konstatera att de fyrbenta bestarna nu attackerat de tvåbenta och vi hoppas att de återkommer med förnyad kraft i kampen mot mänsklighetens och djurrikets största fiende. Tryffel åt dessa hedersgaltar!
  Andreas 🙂

   1. Ackurat! Oursäktligt av mig att förgäta det faktum att dagens fruntimmer uppvisar en passionerad stridslust.
    Andreas 🙂

  1. Har tillsammans med min hustru träffat på dessa bestar under ett försök att finna svampar.I en skog norr om Berlin,hörde vi plötsligt ett lite annorlunda väsande bland buskarna….Där stod ett vildsvin med rejäla långa tänder,c:a 10 meter från oss. Vet inte vem av oss som blev mest skrajs,efter att vi stått som förstenade,vände svinet och försvann.
   Sedan har jag varit ute för samma händelse vid möte av en 12-taggare,,,Men det är en annan historia.

 9. Svinet på filmen är ett vårtsvin. Det tuffa djuret hittar man i Afrika.

  Till skillnad från andra svin runt om i världen, så är de aktiva på dagen.

  Att vildsvin ger sig på jihadister, tackar vi för . Bra svin-omdöme.

  Naturen med tillhörande djur, kan man lita på.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: