Knivarnas land


BROTTSLIGHET. Igår blev en passagerare knivhuggen i magen av en person som saknade biljett på ett tåg som var på väg från Stockholm till Hallsberg. Folk har väl alltid försökt planka på tågen men då nöjd sig med att bli avkastade vid nästa station. 

I Långshyttan körde en bil med tre personer av vägen och ner i diket. Två andrar personer kom i en efterföljande bil och stannade för att se om de kunde hjälpa till. De tre personerna som fanns i bilen som åkt i diket gick då, enligt polisen, till attack med med kniv. En av männen som skulle hjälpa till skadades allvarligt och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus i Uppsala. Den andra skadades lindrigt.

-Pettersson antar att det är typiska galningar, men tycker att den typen av galningar har blivit betydligt vanligare i det nya Sverige…


11 responses to “Knivarnas land

 • Irakisk babbe misstänkt för att ha knivhuggit passagerare på SJ-tåg | Petterssons gör skillnad!

  […] INVANDRARVÅLD. I lördagskväll avgick ett SJ tåg från Stockholms central i riktning mot Hallsberg. När tåget närmade sig Bålsta gick konduktören igenom tåget och kontrollerade passagerarnas biljetter. När konduktören kom fram till en man vägrade han visa upp någon biljett. […]

  Gilla

 • ossie

  Bara faktumet att inget nämns i svensk ljugpress om att det är babbar säger ju allt.

  Gilla

 • assad

  Hej Andreas! Jag tror bestämt att Pettersson tog bort min Schyffertmaskin. Jag antar att den var för verkningsfull och ”final”, så att säga, dvs. en icke-reversibel process. 🙂

  Nåväl, här kommer lightvarianten.

  1. Råttfälla på fingrarna
  2. Snigel på ögat
  3. Klipulver
  4. Nyspulver
  5. Stinkbomb
  6. Häftstift på stolen
  7. Toalettpapper runt bilen
  8. Bananskal på golvet

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Hahaha! Touché, min käre Assad! Vilka synnerligen illpariga uppslag han djärves leverera – samtliga välförtjänta straffmarkeringar. Man kunde möjligtvis inflika nödvändigheten av att medelst OK/Q8:s eminenta superlim vidhäfta en uppblåsbar glädjedocka i framsätet på vederbörandes motorfordon.
   (Ett av undertecknad beprövat trick arrangerat för att bringa en skämtsam kamrat ur fattningen. Den arme krigaren har för övrigt upptäckt denna försmädliga docka även i sin Bolinder Munktell-traktor, vid ett prekärt tillfälle då hans hustru var i antågande.)
   Andreas 🙂

   Gilla

 • Jhonsson

  Det gamla Sverige kommer aldrig igen sa Mona Sahlin.
  Det väl enda gången hon hade rätt.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Är det kulturberikande inslag som ovan beskrivna, vilka i den alltmer våldsamma svenska vardagen skall utgöra ett slags tillskott till vårt av Sahlin offentligen bespottade midsommarfirande och andra yttringar av vårt usla kulturutövande? Kriminalimporten förnekar sig inte och vad som blir nästa djärva drag i detta blomstrande parasitparadis återstå att se. Säkert är dock att det kommer att bli något aldrig tidigare skådat illdåd inom rikets hank och stör.
  Andreas.

  Gilla

  • assad

   Fortsätt Andreas! Jag förlorar lätt sinnestillståndet och tänker mest på GPU-43/B när jag hör om våldsbabbarna.

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Avec plaisir, mon chevalier! Med största nöje. Kunde undertecknad kalasfarbror sedan upplysas om vad den mystiska abbreviationen GPU-43/B symboliserar, bleve han ännu gladare.
    Andreas 🙂

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: