Stäng

Per Gudmundson: Tiggeri front för stölder, knark och prostitution

Nedanstående skriver Per Gudmundson i Svenska Dagbladet

INVANDRARBROTTSLIGHET. Det började med ett tips om en fastighet, där det bodde ovanligt mycket folk. Det var dels kvinnliga tiggare i trasor, men också en rad unga kvinnor, och framförallt unga män i dyra kläder. Ett namn på brevlådan gick att hitta på Facebook. Det blev nyckeln till en okänd värld av stora pengar, drogförsäljning, stölder och sexslaveri.

En norsk motsvarighet till Uppdrag granskning, NRK:s Brennpunkt, har granskat tiggeriet. Man har utgått från Bergen, Norges näst största stad – lite mindre än Malmö. Reportrarna har under två års tid kartlagt det nätverk som dominerar tiggeriet i staden.

Drygt 140 individer har identifierats, något som har underlättats då många av dem har haft helt öppna profiler i sociala medier. Bakom tiggarmuggarna uppenbaras en organiserad verksamhet som genererar mångmiljonbelopp genom narkotika, rån och prostitution.

När reportrarna intervjuar tiggarna på gatan säger samtliga att de är i landet på egen hand eller med den närmaste familjen. I själva verket är miljön hårt styrd. Nätverket har täta band och medlemmarna härstammar alla från samma region i sydvästra Rumänien. Männen i toppen organiserar och tar in pengarna. Längst ner står kvinnorna. Över 20 av de kartlagda kvinnorna är prostituerade. De kontrolleras av hallickar, som säljer både flickvänner och systrar.

I sociala medier visar männen upp sina sedelbuntar och hånar värdlandets godtrogenhet. Till och med försäljningen av tidskriften Folk er folk, den norska motsvarigheten till Situation Sthlm och Faktum, anges som täckmantel för knarkförsäljning.

Vinsterna transfereras ut ur landet, utanför det gängse bankväsendet. Det går inte att fastställa hur stor andel som kommer ur tiggarnätverket, men på fem år har 100 miljoner norska kronor skickats till Rumänien bara från Bergen. Landet är nu fjärde största mottagare för penningöverföringar från Norge, efter Somalia, Pakistan och Filippinerna.

Liknande nätverk styr tiggeriet även i andra norska städer, uppger Brennpunkt.

Finns det skäl att tro att situationen i Sverige skulle vara helt annorlunda?

Ovanstående skriver Per Gudmundson i Svenska Dagbladet, det är bra, Gudmundson är en av få något så när hederliga journalister i vårt land, men naturligtvis ingen nyhet. Vi skrev om det norska reportaget för en tid sedan och vi har i åratal skrivit om problemen med zigenarna och kriminaliteten i deras spår.

Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson tog också upp det i valrörelsen. Problemen förnekades då av ett enigt etablissemang enligt metoden att hellre förstöra Sverige än lyssna på Sverigedemokraterna.

-Pettersson undrar om vi inte behöver en sanningskommission eller katastrofutredning för att utreda fejkmedias lögner och inblandning i politiken.

Det som påstås ha hänt i USA-valet är inget jämfört med verkligheten i Sverige…

Trailer om det norska programmet, som SVT aldrig kommer att visa.

9 reaktioner på “Per Gudmundson: Tiggeri front för stölder, knark och prostitution

 1. Jag berättade för er om att rika zigenarna tar slavar av båda könen och alla åldrar. Detta händer i sina zigenarbyar där alla håller ihop – en maffia som infiltrerat landsbygden och polis- och gendarmmyndigheterna kämpar hårt emot bruna pesten.

 2. Här kan vi snacka slavhandel!
  Var är alla Feminazis? Kan de tillåta att unga flickor & kvinnor utnyttjas på detta vedervärdiga sätt? Var är PRO (gamla utnyttjas av unga)? HRF (funktions nedsatta som utnyttjas av andra)? Var är EU, FN & alla organisationer mot slavhandel?????
  Eller anser de att detta också är ”kultur”?

 3. Äntligen! Att någon tar av sig munkavlen eller släpper skrivarhanden lös vi får hoppas att flera vaknar så vi äntligen får slut på detta skojeri.
  Jag är så innerligt trött på alla dessa hej man möts av vid snart sagt alla affärsentréer, nästan lika trött på som de naiva svenskar som skänker pengar.

 4. Det är inte synd om zigenarna, tattarna!
  De har haft många hundra år på sig att anpassa sig till det normala, siciala samhället, men har bibehållit sin isolerade sekt under skenet att de är en speciell människoras.
  De har alltså, på eget initiativ sett till att inte få del av det normala samhället. Detta har resulterat i att de blivit utan skolgång och därmed utan möjlighet att försörja sig på ett normalt sätt, d.v.s. genom normalt arbete.
  De har i stället utnyttjat samhället genom att stjäla, luras och bosätta sig på normala människors bekostnad.

  De har själva valt sin situation!
  De vill inte ha med oss att göra!
  De fortsätter att leva på oss!

  Ge inte tattarna ett, enda öre!
  Var inte elak mot dem, men vi måste hjälpas åt att så att de får
  ”en intensiv längtan att lämna Sverige”!

  Vi kan, om vi hjälps åt!
  ”Yes we can” sade Obama.

 5. Ja Fy Fan ,ursäkta språket.När får vi en bra regering som värt namnet, svetsarn avgå medan du har din heder kvar,men det kan du inte ens stava till,Skäms.Mvh Adolf.

  1. Min bäste meningsfrände,
   hävdar han så på fullt allvar att vår så kallade statsminister skulle äga ett uns av den åtråvärda gåvan heder? Något man i alla avseenden förtjänar och sannerligen inget som per automatik bifogas en tjänst man i grunden saknar förutsättningar för att sköta. Vederbörande nationalnarr löper endast finanshierarkernas och globalistkotteriets ärenden och att tjäna det svenska folket ingår icke i hans högst begränsade begreppsuppfattning. Att undertecknads teori är befogad bevisas av de otaliga fadäser denne genom tiderna sämste socialakrobatiske härförare gjort sig skyldig till.
   Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: