Malmö kastar mer pengar i sjön och börjar med ett nytt meningslöst projekt

INVANDRING. ”Våra liv” ska avslutas………..och jag hoppas att jag har del i det. Projektet i Malmö ”Våra liv” mot våldsbejakande extremism (läs islamism) ska avslutas då man inte fått uträttat något, förutom att fylla sina konton med skattepengar. Tidigare HÄR. Så skrev Eva-Marie i går, det var del tio av hennes inlägg Malmös inkompetenta styre och slöseri. 

Nåväl, Malmö hinner inte avsluta ett projekt innan de börjar med nytt slöseri och ytterligare ett projekt mot våld och extremism bland unga. Att den senaste satsningen, kallad Våra Liv, blev ett fiasko, bekommer ingen i den röd-gröna konkursmässiga staden.

Men nu ska det bli annorlunda menar de nya projektledarna.

Projektet Våra Liv satte som mål att nå 50 radikaliserade unga varje år. Men så blev det inte.
SVT Nyheter Skåne avslöjade att gruppen haft närmare kontakt med betydligt färre, och bara funnit en ung man som betraktades som radikaliserad.

Det nya projektet, Resurscenter Safe Space Malmö finansierades med pengar från Allmänna Arvsfonden, som trots erfarenheterna från Våra Liv, går in i det nya projektet med 12,5 miljoner kronor. Flera av dem som deltog i den förra satsningen är nu drivande i det nya projektet.

-Pettersson säger att det är bortkastade pengar. Människor som sympatiserar med islamister, kastar sten på blåljuspersonal, skjuter och rånar är kriminella och kriminella ska låsas in eller utvisas.

Läs mer på SVT, läs under bilden och se vilka som ska minska brottsligheten i Malmö. Hoppas de har bra referenser från sina egna fredliga länder…och varför behövs satsningen. Brottsligheten minskar ju, eller…

10 thoughts on “Malmö kastar mer pengar i sjön och börjar med ett nytt meningslöst projekt

 1. Detta systematiska bedrägeri är en av alla nationella skandaler som grasserar och det existerar självklart inga funktionella lösningar på våldsproblematiken genom ett organiserat slöseri med förvekligade ambitioner som täckmantel. Feministtyranniet känner uppenbarligen inga som helst begränsningar och det malmöitiska vanstyret torde vara vårt verkliga praktexempel på de allomfattande galenskaperna.
  Andreas.

 2. Malmö är multikulturalismens avantgarde. Staden ska uppfödas och ges nyttig näring för att kunna växa upp fort och infektera hela Sverige. Ogräset måste utrotas innan friska samhället faller samman, eller vad som är kvar av friska samhället.

 3. När Sverige blivit som Malmö finns inget kvar om det inte händer något radikalt. En bra idé är att sätta in en förmyndarstyrelse för Malmö kommun och börja städa upp. Samma åtgärder behövs i Migrationsverket för att städa ut alla aktivister och börja tillämpa reglerna. Stoppa bidragen för alla papperslösa och utvisa alla kriminella, som är kvar illegalt, Vad är det för olagligheter myndigheterna verkar lagt sig till med, som skapar kaos utan kontroll?

 4. Nytt projekt, nytt namn, nya pengar, – Samma människor!
  Det stinker ju korruption ända upp till Norrland!
  Projektet ”Våra liv ska avslutas” verkade ju annars lovande, (åtminstone till namnet). Men uppenbarligen fegade de själva ut när det kom till kritan…

 5. Malmö har ingen sjö. Man har kanaler och Öresund. Men eftersom vinden alltid ligger på från väster, lär pengar som kastas i Öresund flyta iland i Malmö ändå.

  Enl Yougov och Sentio har SD ca 27 % i Sverige, vilket innebär att SD har ca 40% i Skåne. I vissa valkretsar säkert närmare 60%,

  Många törs inte berätta för sin make/maka att de röstar SD.

  • Det är så skrämmande, att människor kan inte, vågar inte, vara, säga & tycka som de vill idag 2017…

  • Jag såg först inte att det var ett dass….
   Tack för dagens första asgarv Hllviken!!!
   😂😂😂

 6. Sätt Malmö under förmyndare.
  Skötsamma kommuner skall inte pga robinhood-skatter tvingas betala till sådana, som uppenbart missköter sin ekonomi likt Malmö.

Kommentera