Stäng

Om tiggarnas verklighet som du inte får se på SVT…

ZIGENARE. Norges motsvarighet till SVT, norska NRK har i nästan två år dokumenterat tiggarna i Bergen, Norge. NRK har arbetat med dold kamera och under täckmantel. 

Konstigt nog är det precis som vi påstått i åratal. Pengarna som tiggarna får in går till några få män som festar, köper horor, arbetar som hallickar och säljer droger, köper fina bilar och bygger lyxiga hus.

Här syns tydligt att de som ger pengar till tiggare finansierar grovt kriminellas lyxliv men det lär vi aldrig få se i SVT…i Sverige är det så synd om dem de kriminella…

Titta på Lykkelandet…

Nedan bilder som ziggisarna lägger ut på Facebook och skryter om…

Hemma hos zigenarna

Zigenarna bygger palats för bidragspengar och brottslighet

Där zigenarna bor

22 reaktioner på “Om tiggarnas verklighet som du inte får se på SVT…

 1. Jag tycker att alla skulle lämna dom en korvbit i stället för pängar. Då blir det inte lika intresangt att tigga längre 👍

 2. SVT som köper in och visar så många norska produktioner, varför visar de inte Lykkelandet för oss i Sverige?
  Nej där visas sanningen och se det passar sig inte i att visas i Absurdistan.

 3. Helt klart är att NRK motsvarar sin uppgift bättre än vår svenska motsvarighet. Minns bara hur nyheterna tog upp det omfattande bidragsfusket bland somaliska familjer för något år sedan. Att det fuskas på samma sätt bland somaliska familjer i Sverige kan vi nog förutsätta, men det skulle aldrig Rapport ta upp.

 4. Tiggeri är förbjudet i Sverige.
  Jag bygger detta på att om jag som Svensk fattigpensionär skulle sätta mig där och tigga så skulle det inte ta många minuter innan polisen kom och tog mig.

  1. Där har du fel. Har skrivit detta tidigare, att där jag går och handlar mat sitter det en svensk fattigpensionär och tigger. Han säger att han suttit där i snart tre år. ALLA oavsett nationalitet får tigga, även om de allra flesta är zigenare från Rumänien och Bulgarien.

 5. Svenska medier: ”Hoten är organiserade och vill tysta oss.”

  Säger medierna själva . De är ingen opartisk och neutral undersökning som säger det.

  Vilket kanske säger en hel del, om den brist på självinsikt, som journalisterna har till det de har producerat och även fortsätter framställa.

  Genom sitt arbete i en partisk bred media front, med ”rätt tycke”. Som de har format genom sitt personliga politiska ställningstagande och genom den styrning de får av sin tidningsledning.

  Reportaget nedan……

  http://www.svt.se/kultur/medier/hot-mot-journalister-allt-mer-orkestrerade

  Jag säger att hot och våld är aldrig försvarbart i en demokratisk debatt. Där åsikter och yttrandefriheten måste respekteras av alla parter.

  Opartiskhet måste vara grundläggande och måste råda hos svenska medier. I den frågan om så gör, har nog jag och en stor del av svensk media, helt klart olika åsikter.

 6. Varför sitter dom inte utanför riksdagshuset ? Där finns de pengar ! Många överbetalda ”kärringar ”som vistas där !!!

 7. Om jag var butiksägare skulle jag varje morgon dutta lite surströmming vid entren. Jag är så innerligt trött på tiggarna nu.

  1. Bra idé Kajsa! Men eftersom de själva luktar så illa (gäller kanske inte alla, men de flesta), så tror jag inte att de skulle märka något.

 8. Hahaha, något man som svensk fått bekräftat av barndomsvänner från f.d kommunistländer för typ 100 år sen, men dessa är väl rasister hela högen enligt svensk msm-media samt svenska politiker. När de europeiska majoritetsbefolkningarna från de f.d kommunistländer med mest Zigenare i själva verket är överlag mest kunniga när det gäller zigenare precis som vi i Sverige och många av de rikaste länderna i Europa är mest kunniga på typ folk från Mellanöstern och Afrika.

  Man lär helt enkelt känna de minoriteters beteenden som man har mest av i sina länder, behövs ingen akademisk examen eller hög IQ för detta, svårare än så är det faktiskt inte, precis som den mest vältränade kollegan på arbetsplatsen med största sannolikhet kan allra mest om träning och kost.

  Å andra sidan är vi ju trots allt i Sverige och här får ju de olika europeiska majoritetsbefolkningarna (inklusive etniska svenskar givetvis) alltid skiten för att de olika minoriteterna som lever i europeiska länder inte lyckas bli integrerade, är överrepresenterade i vissa sorters brott, inte har normal sysselsättningsgrad osv…

  Orka…

 9. Eftersom jag i stort sett dagligen i flera år har valt NRK-nyheter framför SVT-nyheter, vågar jag påstå att NRK trots vissa övertramp fortfarande förstår vad objektivitet är. D.v.s. de visar inslag som avslöjar sanningen.
  SVT har blivit en lögn och propagandamaskin som vid en internationell jämförelse är ett hån mot det egna folket.

 10. OT
  Somalia exporterar:
  http://atlas.media.mit.edu/en/visualize/tree_map/hs92/export/som/all/show/2015/

  Sverige exporterar:
  http://atlas.media.mit.edu/en/visualize/tree_map/hs92/export/swe/all/show/2015/

  Är det här idéerna om kamelfarmer i Sverige kommer in?

  Hur menar politikerna att de som invandrar hit ska kunna försörja sig? Den utbildning som krävs kommer inte att betala sig för vare sig samhälle eller individ?

  Finns det någon som kan förklara vad de menar så vill jag gärna veta?

 11. Jag förstår mig inte på folk som ger pengar till tiggarna! Men det värsta jag kan se är när inga korkade mammor skickar fram sina små barn att lägga en slant i muggen.

 12. Politiker påstår ”tiggeriet är inte organiserat”.
  Hur naiva (korkade) eller lögnaktiga får egentligen personer vara, som är satta att leda ett land?
  Det tycks allt mera klart att Sverige är bortom all räddning

 13. Svenskar ( de naiva och de lättledda, utan eget tänkande ) går på att detta, och skänker pengar till ännu mer kriminalitet.
  Tur att det finns ca. 35% av svenskarna som är upplysta och lever i verkligheten, som inte låter sig kuperas av 7-klöverns vilseledda snyft historer.

 14. Där jag bor sitter det tiggare vid livsbutikerna vid det lilla köpcentrat. Alltid. Men vid den stora gallerian en bit bort finns det aldrig några tiggare. Jag är överrygad om att gallerialedningen betalar zigenarhövdingen för att slippa tiggeriet. Att gallerians ordningsvakter skulle köra bort tiggarna finner jag uteslutet, det skulle massmedia aldrig tillåta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: