Hemma hos zigenarna

Helt klart finns det många zigenare som är utfattiga och lever i misär. Lika klart finns det en hel del som lever överdådigt.

Bilderna är från Rumänien och Moldavien, där zigenarhövdingarna slagit sig ned – på frågan var rikedomarna kommer ifrån svarar samtliga metallhandel.

-Pettersson vill inte spekulera i vad det är för sorts metallhandel men helt klart kan tiggarna i Nyköping som åker BMW eller de zigenare i Göteborg som nyss fått 6,4 miljoner i bidrag med fördel åka någon annanstans och tigga lite av överskottet på metallhandeln.

För enligt de resande romerna ska man dela med sig av sitt överflöd

Nåväl, skapliga hyddor romernas kungar har, och den guldfärgade slipsen på herrn är just guld och jävligt tung

37 thoughts on “Hemma hos zigenarna

  • Säkert ett bra givande spår att följa,för event, försök att lösa gåtan ! Skall själv hålla ett öga öppet i min omgivning.
   I mitt Ghetto bor en mångfald av dessa metallarbetare…
   Tvivlar dock på att ”de mina” tillhör de klaner,som poserar på dina bilder Pettersson.
   Dina ”utländska zigenare” med sina palats är troligare,de som skickar hit sina trupper av anställda tiggare ?

  • Säg inte det Pettersson…
   Det sker liknande handlingar i de ännu civiliserade delarna av Europa.
   För c:a 14 dagar sedan utsattes den stora kyrkogården i Stansdorf vid Berlin,för en riktigt stor kupp.Värden för en halv miljon Euro uppstod.Bronsstatyer och även koppartak på flera gravkammare blev ett fett byte.
   F.ö försvinner stora statyer i olika former av metall,även här i Absurdistan.Detta skrives smått och talas tyst om.För vem vill tala illa om zigenare i Sverige ?

 1. Nu måste vi se till att någon inte smugglar in ett grg m/48 och förstör för dem, när de nu är så lyckliga! Det vore ju jättehemskt! Jaha (blir uppringd)? Så man behöver inte smuggla in dem? De finns redan där? Jamendåså.. Men bumpor finns väl ändå inte tillgängliga? Jasså.. Både slpsgr och sgr? Men skytt & laddare då? ”Finns massor med frivlliga”? Nu hörs det väldigt dåligt… Skrap, störning, ”BOOM!”. Hoppsan, vad hände? ”Målet bekämpat, ordern utförd”.

 2. Bilder som visar vad tillräckligt många av kringresande tiggare,kan tillföra chefen !
  Dessutom har ju regeringarna(läs skattebetalarna) i England,Sverige,Tyskland m.fl.visat stor givmildhet.
  Detta för att dessa ”stackars” zigenarna,inte skall behöva lida nöd.

 3. Det var rysligt, vilka fula hus! Skulle väl kunna ligga i något slags Disney-land! Men så är det väl överallt, egentligen – våra egna bankmagnater m.fl. ligga ej långt efter, möjligen före, vad smaken gäller åtminstone! Trots allt är jag glad att byggnadsnämnderna finnas…!

  • Så ditt hus har inte Mercedes-stjärnor som utsmyckning? Nåja, det har inte mitt hus heller.Och så finns det de som anklagar amerikaner för att ha dålig smak…

   • Nej, och jag har intetäckt mina fingrar och armar med guld heller! Och ingen bil. Fet och blank är jag inte heller (gottseidank!). Man skulle väl kunna önska att de här fetknoppskungarna delade med sig åt sina landsmän, så de slipper sitta och frysa med trasiga dragspel utanför systembolaget!

 4. De behöver sannerligen inte nöja sig med en bärbar toalettstol i vardagsrummet, som svenska pensionärer får göra.

Kommentera