Stäng

Skjuten babbe till sjuksköterska: jag ska våldta dig, din fitta…

INVANDRARVÅLD.En 20-åring från Malmö som skadats i en skottlossning på Holma i september 2016 åtalas för att han hotat sjukhuspersonalen till livet.

Mannen skickades till Lund för specialistvård. Där krävde han narkotikaklassad medicin och blev mycket uppretad när han inte fick som han ville.

Mannen hade blivit allvarligt skadad och skickades vidare från akuten i Malmö till Skånes universitetssjukhus i Lund.

Han vårdades där under fem dagar i september förra året, hela tiden med en eller annan kompis på plats som sällskap.

Personalen ska ha blivit så illa behandlad, hotad och utskälld att de kände sig tvungna att ringa efter både väktare och polis.

En sköterska berättar: – I onsdags sa han till mig: ”Jag ska våldta dig i din fitta”, ”Jag ska se till så du dör”, ”Se dig om när du går ut för jag har kompisar” och ”Jag ska döda dig”.

– Hans vänner vet om att det är jag som tagit hand om honom de här dagarna eftersom de har sett mig. Det är obehagligt och jag känner mig rädd.

Till och med när poliserna är på plats hör de 20-åringen hota en sjuksköterska. Så här beskriver en av poliserna händelsen: – När undertecknad samt (—) är på väg in i salen hör vi hur patienten säger till en sjuksköterska som är på väg att lämna salen att ”Jag hoppas att du snubblar och dör” samt kallar sjuksköterskan för ”Fitta”.

När en av sköterskorna skulle vidta en vårdåtgärd som riskerade göra ont började 20-åringen direkt att ifrågasätta henne och krävde att han skulle få narkotikaklassade tabletter mot smärtan.

Den 20-årige mannen åtalas nu för olaga hot mot två sköterskor – men nekar till detta. Han medger att han har ”sagt dumma grejer”, en inte att han hotat någon.

Kompisen som varit på plats i stort sett hela tiden har hört 20-åringen kalla någon för hora, men tycker inte detta är särskilt märkvärdigt.

-Pettersson säger att skåningarna verkar trevliga…synd att han inte for raka vägen till paradiset…

40 reaktioner på “Skjuten babbe till sjuksköterska: jag ska våldta dig, din fitta…

 1. Denna oacceptabla incident är dessvärre ingen isolerad händelse, varför man hoppas att de slavarbetande sjuksköterskorna enas om att vägra vårda patienter som är uttalat aggressiva och hotfulla mot personalen. Uppträder man på detta urusla sätt har man förverkat sin rätt till svensk sjukvård. Punkt slut!
  Andreas.

 2. Troligen får hen tungt lastbilskort gratis av Kriminalvården (horder av grov narkotikasmuggling utlänningar får utbildning gratis av Grönlunds i Hallonbergen betalad av Kriminalvården i slutet av sina långa fängelsevoltor)

 3. Hon skulle kanske gett honom lite antipsykotiska tabletter. Långtidsverkande. Eller kanske cyanid?

 4. Kan bara hända i Costa Gratis där fri sjukvård ges till allt och alla som tar sig till Sverige!!

 5. Varför spendera dyrbar tid och pengar på dessa pundhuvud? Det finns ju faktiskt folk, som är sjuka men som måste stå i kö.för att få vård.
  Ge invällaren en rulle silvertape, så får han väl fixa sig själv bäst han kan.

 6. Att bli kallad för hora o f¨tta är ngt fint och uppskattat av FI när en färgad eller muslim säger så.
  För dom hatar bara oss vita, jämlika, skattebetalande män, som uppskattar och högaktar våra självständiga vackra kvinnor.

 7. Sjukvårdspersonal ska inte nedlåta sig till att behandla kvinnofientliga barbarer som hotar dem till livet.Vägra!
  Skicka barbarerna till socialistjunta ledare Löfvens residens så kan han och hans svans av sk hycklarkändisar sköta om klankulturens brottslingar som de säger sig ömma så mycket för.

 8. En injektionsspruta full av luft i venen och så kan hon säga till honom att nu får du 72 fittor att våldta blatte jävel

 9. Lyft ut babbarna ur landet fortare än kvickt? Använd bedövningsgevär som man använder på vildsvin. Det är just de här riskerna riksdag och migrationsverket med entusiasm jobbat hårt med i åratal för att inplantera i samhället. Centern vill ha hit 30 miljoner fler, varav en hel del från MENA-länderna är vana klanmördare, hedersvåldsutövare och kriminella eftersom det ingår mer eller mindre i deras vardagskultur. Jag förstår inte hur Sverige tänkte, Någon gång för länge sedan tappade Sverige huvudet och ingen märkte något förrän det var för sent. Det tar många år att laga samhället där vi är idag, så det bör starta upp fortare än kvickt. Migrationsverket måste förstås följa upp turisterna via internationella register och säkrare källkontroller för att klara av urvalet. De som avslöjas som bidragsturister och inte kan styrka sin historia skall förstås skickas tillbaks. Att Sverige har blivit sjukt, visar alla nyheter och rapporteringar. Inslagen handlar snart till 100 procent om flyktingar eller s,k, flyktingar och hur Svenskarna måste lösa deras problem. Det är sjukt! Det som artikeln berättar får på inga villkor hända, hur tänker myndigheterna? Hur följs det här upp? Behövs beväpnade vakter på sjukhusen? Hur mycket mer måste Svenskar offra pga. invandringen? Naturligtvis ökar SD-väljarna, men att försöka återställa kaoset blir svårare och svårare. Det ser nuvarande riksdagsordning till, ungefär som att de frivilligt straffar ut sig med att stöka till det så mycket som möjligt, det verkar så men jag vet inte?

  1. Döende åldringar kastas ut från regionsjukhus och samtidigt kostas det på extremt dyrbar vård på resultatet av klanstrider. Ett svineri som 7-klövern är skyldiga till.

  2. Sverige, vårt fosterland, är på väg att bli uppätet, invaderat,
   ockuperat och stulet av muslimer/islam.

   Vi måste hjälpa dem med alla medel och knep att
   få en intensiv ”hemlängtan”!

   Varje muslim är muslim och slav under islam/koranen!

   Vill vi ha dem hos oss?
   Vill vi ha dem omkring oss?
   Vågar vi ha dem i vårt fosterland?
   Är du trygg med muslimer omkring dig?
   Jag är ädd!

  1. En muslimsk vårdcentral?
   Då får de troligen inte en riktig ” hemlängtan”.
   Om de får betala för vård i vårt fosterand så ökar
   deras ”hemlängtan”.

 10. Detta är mångkultur och den värderas högt av regeringspartierna och Alliansen. De kommer ju att bli lönsamma ”lite längre fram” säger vår statsminister.

 11. Kanske dags att betrakta muslimer för vad de verkligen är;
  hjärntvättade.
  En hjärntvättad individ har inte full, eller normal hjärnfunktion.
  En individ med begränsad hjärnfunktion är att betrakta som;
  psykiskt sjuk.
  En psykiskt sjuk individ behöver lämplig vård.
  Lämplig vård för en aggresiv, psykisk sjuk individ är;
  isolering.

  Varje muslim är muslim.

  Behöver vi dessa individer i vårt fosterland?
  Vill vi ha dessa individer i vårt fosterland?
  Vågar vi/du ha dessa individer i vårt fosterland?
  Känner du dig trygg med dem omkring dig?
  Jag är rädd!

 12. Varför vill sju riksdagspartier plus Fi att vi skall dela vårt land med dessa avskum?

  1. Gudrun Schyman råkade ju säga sanningen när hon kallade Fi för kommunistiskt initiativ,där har du svaret.

   1. Alla naturfolk kallar sin egen grupp för ”människor” eller ”de levande” eller ”folket” eller dylikt. Och såvitt jag vet så ser de på utgruppare som ”inte riktigt människor”. Jag tycker det är en bra attityd att ha, oavsett vad som är sant eller inte.
    För slutar man som civilisation att göra skillnad på ingrupp och utgrupp kommer det gå som det gått för oss svenskar.

 13. Jag hade gett grisen en riktig dos med insulin/morfin, då hade han i alla fall hållit truten.

 14. En stor spruta insulin hade löst det där problemet rätt bra. I den följande rättegången borde sköterskan ha tilldelats en lämplig summa i skottpeng och 2 veckors extra semester på Bali med fria drinkar.

 15. Men, det är ju enligt PK-maffian OK att kalla oss svenskar för diverse tillmälen, som ”svennehora”, ”ska knulla din mamma” och annat.

  Det är däremot inte OK att man reagerar på dessa tillmälen, då är man rasist och fascist. Förmodligen visade man också brist på respekt och empati.

 16. Han kände sig underlägsen. Vilket är hans rätta element.
  Satt på plats av vänlighet och omtanke. Hemskt för våldsfixerade människor.

  Det raseri han känner när hon är den kompetenta och han bara är en klant som misslyckats.

  Malmö är en belöning för de som önskat sig denna ”utveckling”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: