Bananrepublikens Jantelag 2017


INSÄNDARE. 


6 responses to “Bananrepublikens Jantelag 2017

 • Stefan Löven, Statsminister

  Jag gick förflyttades från hjälpklass till särskolan enär jag ingenting fattade, men alla är lika värda och ska ha rätt att bo GRATIS i Sverige!

  Gilla

 • Kent

  Det var en tragiskt rolig lista.
  Vill bara påpeka att bananrepublik kommer av mellanamerikanska länder som producerar en vara som tex bananer säljer i dollar och betalar löner i en lokal valuta som ständigt försämras medelst stor inflation. Naturligtvis är dessa länders kännetecken också stor korruption och oftast statskupper med våldsamheter.

  Att jämföra med Sverige som säljer skog, malm och en mängd industrivaror i dollar men betalar löner i kronor.
  Sveriges riksbank försöker slå knut på sig själv med att skapa så stor inflation som möjligt för att ”osynligt” stjäla köpkraft för svensken. I synnerhet pensionärerna som inte kan kompensera i höjda löner genom avtal.
  Naturligtvis så måste också skuldpyramiden växa hela tiden. Då kan omfördela från sparare till låntagare. Bådas summor minskar i takt med inflationen.

  Gilla

 • white lady

  Herla listan vore roligt om det vore ett skämt men blir skrämmande när man förstår att detta håller på att bli sant!

  Gilla

 • dave

  Vill bara lite försynt påpeka att Sverige är en monarki, så det borde väl heta bananmonarki.

  Gilla

  • ladulaas

   Sant, även om den svenske monarken bara är en skyltdocka.

   Hans farfars farfars farfarsfar tillsattes av den franska frimurarlogen ‘Grand Orient’, som låg bakom den franska revolutionen, efter att den låtit mörda den svenske kungen Gustav III, avsatt dennes son och efterföljare Gustav IV och dess knähund Karl XIII blivit oduglig efter slaganfall.

   Egentligen är Sverige varken monarki eller republik: Sverige är en frimurardiktatur, sedan slutet på 1700-talet. Alla offentliga ‘makthavare’ är endast skyltdockor, det är frimurarna – med Bank- och Näringslivstopparna vid rodret – som styr.

   Hela den s.k. ‘demokratin’ är en skickligt upplagd teater, med konstfärdigt framställda kulisser och noggrant utvalda skådespelare. I dunklet ovan scenen sitter frimurarnas satanister och rycker i trådarna, så statisterna sprattlar som de skall.

   Att det verkligen är så, ser vi idag, när frimurarnas envåldsmakt, för första gången någonsin, ifrågasätts offentligt:

   Det finns ingen hejd på politikers, medias och förvaltningschefers indignation över att få sin föreställning avslöjad i alternativa media. Fyllda av skräck, för vad de verkliga härskarna kommer att göra med dem, när deras alltmer patetiska skådespel snart inte kommer att ha någon publik, kastar de alla ‘demokratiska rättigheter’ överbord.

   Vi närmar oss alltmer den punkt, när alla illusioner och allt taskspeleri slitits bort och Lucifers tillbedjare blir avklädda in på bara kroppen. När diktatorernas slakt då börjar på oliktänkare, kommer de misslyckade medlöparna gå samma väg.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Lösning på tiggares invasion: stoppa bidragen, tänk på vilken livs- och samhällsfarlig halshuggarideologi du gör affärer med (socialism och islam leder bombsäkert till stenåldersnivå)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: