Stäng

Vad gör Danmark när Sverige kollapsar? Vad gör Ryssland…

INVANDRING. Sverige är mitt uppe i en kollaps , och när korthuset faller, kan det gå mycket snabbt. Allt större områden kontrolleras inte längre av den svenska regeringen eller polisen, utan av våldsamma islamistiska grupper.

Färsk forskning visar att svenska bostadsköpares viktigaste krav på ett nytt hem är att det är beläget i ett säkert område. Kampen för de allt mindre säkra områdena sätts in och då gäller Darwins lag: endast de med god ekonomi kommer att kunna leva i säkerhet, medan majoriteten av svenskarna kommer att ställas inför två val: att deras barn växer upp i en misslyckad stat med stridande muslimska fraktioner, sharia och läskigt hög risk för sexuella angrepp. Eller att flytta utomlands.

Norge har redan läst skriften på väggen och har inlett med en undantagslag som kommer att säkerställa gränsen och upphävande av internationella flyktingkonventioner, när det oundvikliga händer. Norges statsminister Erna Solberg säger att Norge måste ”förbereda sig för det värsta scenariot.”

Tolerans och apati är en döende civilisations sista dygderAristoteles

Läs vidare…

-Pettersson lägger märke till att danskarna skriver när och inte om…

7 reaktioner på “Vad gör Danmark när Sverige kollapsar? Vad gör Ryssland…

 1. Danmark kan inte göra ett smack. Det är ett lilleput-land, omgivet av muslimparadisen Sverige och Tyskland. De har även en hel del inhemska muslimgetton, så det landet är lika kört som Sverige, den dag muslimerna här tar över.

  Ryssland är en helt annan femma. De slår väl helt enkelt upp en ny Järnridå och låter Västeuropa gå under i sin egen dårskap. Med muslimer vid rodret här, kommer säkert de slipade imamerna att lämna Ryssland i fred. De är inte lika galna som de västledare, som nu sitter och joddlar med i NATO-kören, där de springer Bankmaffians och globalisternas ärenden och skiter i sina medborgare.

 2. Vi behöver nog inte fundera så mycket på vad som kommer att hända framöver. Vi behöver bara titta på hur det ser ut i Syrien idag och se fram emot ett likadant scenario här.

 3. Sverige kunde inte ens stoppa 160 000 tiggare, gav dem alla hotell och SPA och Herrgårdar. Borde hamna i historieböckerna, geniala arabiska erövringen av Europa/Eurabia 2.0 med mängder av eviga moskeer etablerade, etableringsersättning, gratis lägenheter, allt var balasch (gratis på arabiska)

  1. Tänk att världens högsta skatter inte räcker till skola, vård och omsorg i Sverige.
   Dom lurar oss att om vi höjer skatten lite till så blir det bättre lön till sjuksköterskor, men icke, det blir ytterligare resurser på fryshuset och ”återvändare” (krigsförbrytare).

  2. Visst är det så, men musliminvasionen är bara globalisternas murbräcka, för att krossa Europa. Sverige är i detta inget särfall, Storbritannien, Frankrike, Holland och Belgien är mer invaderade av muslimer än Sverige och Sydtyskland har lika många som här.

   (De sydeuropeiska länderna behöver man inte belamra med muslimer. De har man krossat ekonomiskt, genom att muta deras ledare att skuldsätta länderna upp över öronen. När tiden är mogen kommer dessa halvruttna länder att lätt plockas till den stora fruktkorgen New World Order.)

   Globalisterna har inga hämningar att slakta muslimer, vilket sågs vid USA’s angrepp på Afghanistan, Irak och Libyen. I Syrien är mönstret kristallklart: Muslimska jihadister är utbildade, beväpnade och finansierade av USA och dess bundsförvanter SaudiArabien, Turkiet och Israel. När de nu misslyckats, så har USA inga hämningar att dräpa sina egna muslimska legosoldater, vilket vi nu ser vid Mosul i norra Irak.

   Så tro inte att Bankeliten i världen låter det stanna vi ett muslimskt kalifat i Europa. När muslimerna har förstört Europas stater har de fullföljt sin uppgift och då kommer världens största krigsmakt att helt sonika döda dem, så att Europa i lugn och ordning kan införlivas i New World Order.

   1. ladulaas
    Vad kommer NWO att konkret betyda, förstår inte vad de vill ?
    Är det makt och åter makt som det handlar om…….pengar har de redan och även makt……..ser de det som ett spel ?
    När de drar i trådarna och marionetterna sprattlar, ger det de en tillfredsställelse ?

    Om du har tid och lust så försök att svara en som inte förstår.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: