Stäng

Muslimer kan inte samexistera med andra…

ISLAM. Saudisk shejk berättar att det är oacceptabelt för muslimer att samexistera med andra troende och ateister eftersom alla som förnekar Allah måste dödas.

I Sverige kallas denna sort av ”tolerans” för mångkultur och här tillåts saudierna finansiera moskéer och muslimska friskolor. PK verkar vara övertygad om att det lärs ut demokrati och jämlikhet i dessa lokaler…

43 reaktioner på “Muslimer kan inte samexistera med andra…

 1. Spelar liten roll vad svergie och liberaler,gröna,center m.m.tror.
  Dom kan alldrig tvinga integration och demokrati(diktatorship) på araber/muslimer.
  Dom vill inte ha del av det så därför lever man farligt med liberalt samhälle.Svenska politiker kan tro vad dom vil men 95%av innvandrar tror på Allah eller löttare sagt mohammad och det säger det mesta.Det är vel på tiden att fokusera på dom som vill bli svensk?som dom kristna?dom som är dom riktiga offren som blir jagade och mördade?Och kansje familjer med barn och inte ensamkommande”soldater”
  Hela afghan greien er ju dum sedan orsaken är att svenska soldater är där så man tror man har skyldighet att importera ”soldaterna” hit för att få slut på krig där?
  Till slut så har man så mångs hör så dom får majoritet i att rösta ned?
  Jag är skattebetalare och jobbar i svk och är mån om att hjälpa människor men detta är ett skämt och andra fasar och skrattar på samma gång.Inte vill Jag betala skatt för att fylla politiker’s fickor.
  Diktaturen som finns i liberala samhället och kallas demokrati är den döda demokratien.
  Som tur är gjör Unger’n och Polen nåt som kristna kan vara stolta över,hjälpa fattigs och hämlösa familier kvinnor och barn,inte bara unga men ”barn” mellan 18-40 från mellanöster’n.
  Dom tar inga mutor från Iran och Saudiarabien och vill ha kontroll och fred i sina länder.

 2. Sverigevänner, sluta försöka övertyga Mia, hon (eller han) är en teflonmänniska precis som muslimerna – alla logiska argument rinner av ytan, ingenting fastnar. Ser ni inte att hon bara retas med er ?

  1. Skilda Gudar är det största skälet, varför de inte kan samexistera med oss. Nåja, i alla fall en är det. När deras inte ens är det, utan det svartaste svarta, blir det svårt, mycket svårt, att samexistera.

   1. Nä, inte alls, Mia. Det är en vänsterristisk pådyvlad ”alla (h):s-likas-värdes”-myt. Det framgår fullt klart av min länk, om du läser vad som står där. Lever man för Gud, bär man sig inte åt som svin, som muslimerna på alla sätt gör. De bevisar så bra själva sin ockultism och hedendom.

 3. Alla muslimer är anhängare av den demokratifientliga våldsideologin Islam, Islam måste likställas med nazismen och förbjudas i Europa.

  Muslimpartiet Socialdemokraterna är Sveriges största hot, de måste bort för all framtid..

  1. Nazismen fängslade och avrättade mindre än 10 miljoner. Marxismen har avlivat 50 miljoner människor i Kina, 20 miljoner i Sovjet, 2 miljoner i Kambodja o.s.v., o.s.v.

   Det vänstervurmande svenska folket har röstat in 5 socialistpartier, ett anarkistparti och ett kommunistparti i riksdagen. Svenskar tycker tydligen att det är helt OK med slakt på den egna befolkningen, så länge det är grannen som fimpas och inte de själva.

   Det är väl därför som 87% av svenskarna röstade för fortsatt eller ökad invandring av muslimer i senaste valet.

 4. Alla muslimer är naturligtvis inte idioter, men de som visat sig vara det är det på grund av sin religion.

  1. Det är de visst.
   Jag kände en iranier i herrans många år, han bevisade dagligen att han är idiot.
   Stjäl allt löst.
   Ljuger alltid.

 5. I Spanien firar de varje år som fan, att de lyckades sparka ut fanskaps ideologin redan för 600 år sedan (la reconquista). Efter att ha gruppvåldtagits i 700 år. De med erfarenhet, och som bor grannar med galningarna, tar emot 0 asylbedragare.

 6. Förvånansvärt många jag känner tror att muslimer som flyttar hit är lika sekulariserade i lika stor utsträckning som svenskar när det gäller kristendom. De blir förbannade på mig när jag vänligt frågar vad de tror att religiöst förtryck i förorten ökar beror på, som till och med gammelmedia skriver om. ”De (=muslimerna från mena) kommer ändra sig!” Säger de. -”Varför tror du de skulle det, frågar jag, med tanke på att det religösa förtrycket ÖKAR? Inte minskar.” säger jag och hänvisar pedagogiskt till msm.
  Det är då de blir förbannade och inte vill svara. Det VILL så gärna tro att världen är god och vi i Sverige är skapelsens krona som alla ser upp till.

   1. Ja, jag tycker ju att även den som enbart läser gammelmedia inte borde kunna blunda för ”utmaningarna” som eskalerat senaste åren. Men tydligen lyckas många.

 7. Eftersom de enligt egen utsago inte kan existera med / hos andra: Vad gör de då här? Förslag till lösning: Försvinner de inte till varifrån de kom, så skall avhuvning tillämpas enligt deras Sharia-lag(?).

 8. Det han har glömt är att han också kommer att falla ned död en dag och i samma ögonblick (för han förlorar aldrig medvetandet) så greppar hans dedicerade ”ängel” honom och för honom direkt till helvetet. Givetvis så blir han mäkta förvånad för han tror förstås att han ska komma till paradiset, men sorry, paradiset stängdes när Jesus fullbordade Guds verk på korset.

  Alla som inte tar emot Guds kärlek, genom Jesus Kristus, är redan dömda till helvetet, men för de som tar emot Honom väntar evigt liv!

  1. Vilket skitsnack. All religion är trams. Att vuxna människor tror på sådant nonsens upphör aldrig att förvåna mig. Sagor för vuxna.

   1. Nej,jag tror inte på gudar,andar eller troll.ej heller tomten,änglar eller vättar.jag tror på det jag kan se.fysiska personer och fysiska saker.det är ofattbart att det år 2017 finns så många som tror på gudar och profeter.

 9. Om de nu ska ta över hela vår värld så blir det jobbigt för dem. Islam är väl nu ungefär 20% av jordens befolkning så de måste döda åtminstone 60% av nuvarande antal. Jag gissar att de vill väl alla ha en tjänare, nja inte alla de fattiga får va utan. De rika ska ju också ha varsitt harem så de får spara lite på krutet när det gäller att döda hon och hen.
  Vilket helvetes dravel hur kan någon någotsånär utbildad gå på hans vidriga snack!

 10. Det är väl bara att se hur det ser ut i 95 % av alla muslimska länder är det inbördes krig. Samtidigt massimporterar vi dessa individer till Sverige om 15 – 20 år får vi samma helvete i så förut vårt fina land. Denna import måste stoppas omgående. Tänker på mina barn barn……….

 11. Det verkar inte som att muslimer kan samexistera med någon, de bombar, skjuter och halshugger även andra muslimer. De senaste dagarna har media uppmärksammat att imamer i Sverige hotar tolvåriga flickor med att hamna i helvetet. Om det finns någon gud så tror jag att de första som hamnar i helvetet är självmordsbombare, imamer och de som sätter på barn efter tvångsgifte.

 12. ”Om du tvingar mig att integreras i ditt samhälle måste jag döda dig”…. är det så man ska tolka det han säger.

  1. Hittills har ingen svensk i detta land dödats för att han/hon inte är muslim. De flesta muslimer lever vanliga liv här och går till jobbet, hämtar barn på dagis och är som alla andra.

   Ju längre de bor här ju mer påverkas de av vår livsstil.

   1. Snälla Mia, att du fortfarande orkar vara så naiv. De kommer aldrig att påverkas av vårt västerländska leverne. De vill ju att vi ska rätta oss efter dom. Har du verkligen inte fattat det än?

   2. Det är klart man påverkas av den miljö man lever i antingen man vill eller inte.Det mesta är ganska annorlunda här jämfört med de länder de kommer ifrån.

    Kvinnor som varit hemma och skött barn och hushåll t.ex måste nu börja jobba, eftersom vårt samhälle är uppbyggt på det. Kan vara svårt att komma ut på arbetsmarknaden för dem men så småningom kommer fler och fler ha ett jobb att gå till. På arbetet påverkas det också av svenskars sätt att leva.

   3. ”Mia” är inte någon naiv som inte fattar, hen är en av ’dem’, en trojansk häst, en femte kolonnare.

   4. Säkert det ha vi exempel på i V. Tyskland Hur assimilerad de ha blivit våra kära Gästarbetare med familj de senaste 50 åren . De senaste dagarna ha de visat väldig tydlig va deras lojalitet ligger. Jag ha set dem komma under slutet av 50 talet, det enda som ha ändrat sig är att deras unga prata Tyska nu och ha 2 pass
    Jag kan bara säger på Tyska till dig , Mia Du bist Bekloppt!

   5. Häromåret hade vi Albin här som propagerade likadana idéer på bloggen, men den Albin som vi kallade för ’zoomaliskan’, var inte av samma ’kaliber’ som ”Mia”. Hans sätt att utrycka sig var ödmjukare och oljig, medan det ”Mia” sätter på pränt är avsiktligt framhävt, överlägset, arrogant. Kan ni inte läsa mellan raderna, fast själva raderna är tydliga ….
    Jag vill bara varna er, inte skapa indignation och osämja. Det handlar om att vara klarsynt, det får vara nog med naivitet.

   6. Överrepresentation när det gäller asylinvandrade muslimer är enorm:
    – Bidragstagande, Arbetslöshet, Undersyssselsättning, stort antal skattefinansierade Fakejobb
    . Kriminalitet: Våldtäkter, Mord, Rån offren oftast icke muslimer
    – Samhällsomstörtande verksamhet, t.ex. det muslimska brödraskapet tentakler/aktiviteter i Sverige, sök t.ex. ”msb rapport norell”

 13. Hen behöver PUT, SFI och gratis All Inclusive i Rinkeby, och rösträtt i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: