Sina är dömd till döden för att ha hädat profeten och i Sverige förföljs de som kritiserar detta

ISLAM. Ali Sina är en iraniern, boende i Kanada som är aktivist och en stark kritiker av islam. Ali Sina kallar sig själv före detta muslim. Han är grundare av Faith Freedom International, som han beskriver som en gräsrotsrörelse av ex-muslimer.

Nåväl, nu har Ali Sina dömts till döden av Irans högsta domstol för att han hädat profeten, detta enligt islams sharia-lagar. Samtidigt pågår en häxjakt i Sverige på människor som kritiserar islam, här påstas det att shariainte har något med islam att göra och att islam inte har något med islam att göra. Muslimerna sprider bara fred och tur är väl det så världens första feministiska regering får sälja lastbilar, bussar och telekom utrustning till Iran. Att göra affärer med diktaturer går bra men att göra detsamma med demokratier…

10 thoughts on “Sina är dömd till döden för att ha hädat profeten och i Sverige förföljs de som kritiserar detta

  1. Skall det helvete som håller på nu få fortsätta så är det nog bara en tidsfråga innan sådant här förekommer i Sverige också.

  2. Utan dödsdomar för att lämna islam skulle islam dö ut fortare än kvickt. Det som är lite att fundera över är hur någon kan komma på den självdestruktiva idén att konvertera till islam – det är ju som att bli satt i fängelse.

  3. Den svenska vänstern argumenterar emot sig själv. Vänsterns ideologiska fader sa en gång i tiden att religionerna är ett opium för folket. Islam om något är väl ultrahöger och fascism om något är det.

  4. Men Löfven och hans feministiska regering, världskändisar sedan sitt besök i Iran, tycker det är helt OK, att ha affärer med detta land.

  5. Javisst är det förskräckligt att de som kritiserar Islam jagas i sitt fosterland,
    vi får enas om att ändra detta tillstånd i valet 2018, eller hur?

  6. ”Har hädat en pedofil” . Släng ut Is…ist-p…et för f.n, direkt imorgon, sådana här a. har inget i detta land att göra!!!! Någon som vill ha dem????
    Låt dem ha sina skitländer för sig själva, men se f.n till att de inte skaffar kärnvapen !!!!!!

Kommentera