Kärringen mot strömmen

Om Södra Ryd, Skövdes motsvarighet till Stockholms Tensta/Rinkeby, har vi tidigare berättat här på Pettersson. Det har varit stenkastning, skjutning med fyrverkeripjäser, skolbränder, bilbränder, stenkastning mot blåljuspersonal och beskjutning av bussar.

När vår lokaltidning intervjuat en del av de boende så har man, med något enstaka undantag, velat tona ner händelserna och framhållit att Södra Ryd egentligen är ett ganska trivsamt ställe att bo på.

;Men här här kommer ”kärringen mot strömmen” in, nämligen vår polisområdeschef i Skaraborg, Helena Trolläng. (Nåja kärring och kärring. Hon ser relativt ung ut på korten i tidningen)

Helena Trolläng ”ser allvarligt på läget” i Södra Ryd. För Lusharpan innebär det en stor skillnad mellan att en polischef ser allvarligt på läget och ett trivsamt bostadsområde. Det känns som om de boende i området försöker att tona ner problemen ungefär som vår inrikesminister. Det är lite ”stökigt”.

Nu kommer Helena Trolläng att sätt in åtgärder i form av områdespoliser. Eftersom Regeringen inte skjutit till några extra medel så får man väl anta att denna insats sker på bekostnad av bemanningen någon annanstans.

Fortsätter utvecklingen på samma sätt så kommer snart hela den svenska poliskåren att vara samlad i våra 53 no-go-zoner. Resten av landet får klara sig utan poliser.

Trenden påminner om alla satsningar i övrigt som Stefan Löfven gör på sitt sk ”Sverigebygge”. I stort sett utan undantag kommer dessa våra nyanlända tillgodo, inte de skattebetalare som betalt kalaset.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

 

3 thoughts on “Kärringen mot strömmen

  1. Överfallsvåldtäktsvetenskapsmännen dras till Sverige med de snyggaste tjejjerna och högsta bidragen i världen. araben berättade att männen är här mest för att kunna se och knulla sexiga kvinnor här. MENA har mest örnnäsor och är håriga om de inte opererar ansiktet, och deras farsor ska ha betalt om de ska gifta sig. Jmfr Atheer Al Suh…. (alexandramannen) Våldtog 100 unga svenskor. araber och afrikaner som är fattiga kammar 0 där, men i Sverige får jordens skummaste t.o.m. jobb på SR p3 och SVT.

  2. Om man funderar över varför det ser ut som det gör i Mellanöstern och Afrika, inser man också. hur det kommer att se ut i Sverige om 10-20 år

  3. Vilka framsteg som gjorts i Sverige och i min gamla bostadsort Skövde. Då på -60 talet var det ingen osämja mellan invånare och Polisen.
    Är det här som kallas framsteg och utveckling?
    Grattis alla regeringar från Palme och framåt!

Kommentera