Stäng

Bråk på asylboende – flera till sjukhus

INVANDRARBROTT. Ett flertal polispatruller fick rycka ut till ett bråk mellan ett 20-tal personer på ett boende i Migrationsverkets regi i Gamleby, Västervik. Bråket bröt ut vid tvåtiden och polisen försöker fortfarande reda ut vad bråket handlar om.

– Det är ett så pass stort bråk att det är oklart vad som har hänt och vem som startat vad, säger Åsa Emanuelsson, informatör vi Polisregion Syd.

Några personer har förts till sjukhus, men det finns inga uppgifter om hur många och hur illa skadade de är. Ingen är gripen men ett flertal våldsbrott ska ha begåtts, bland annat grov misshandel.

Polisen

-Pettersson noterar att polisen helt korrekt skriver boende medan TT, Aftonbladet, Expressen med flera  felaktigt kallar det flyktingboende, hur som helst är det babbar som slåss och bråkar…

14 reaktioner på “Bråk på asylboende – flera till sjukhus

 1. Det görs en pod av ensamkommande (från en studio på Södermalm) där de säger att de har mycket svårt att få kontakt med svenskar och att de tror att det beror på vad som skrivs i media om dem?

  1. Stackars dom på Söder jag tror att dom kan flytta in hos Orly, han har gott om plats och inget ARBETE !!!!

 2. Misstänker de flesta svenskar struntar fullständigt i hur det bråkas på platser som man kan låta bli att besöka (att vara likgiltig ger ingen rasiststämpel). I vart fall så länge bråket är tillräckligt långt borta från det egna bostadsområdet…

 3. Överfallsgruppvåldtäktsmännen kanske inte hade tillräckligt många svenska tjejer att tafsa på. Svenskarna behöver en god man, t.ex. Donald Trump… Inte en galen skitful turk som bostadsminster som mest byggde moskeer…

 4. Får de som svenskar ibland riktigt gamla svenskar vänta på akuten i timmar och sedan ligga i korridoren utan uppmärksamhet ! ??????

 5. Nu stiger vårt BNP igen och Maggan kan skryta med att vår utlandsskuld är bara 30% av BNP, att vår utlandsskuld har ökat med 195785 miljoner från 2010 till 2016 är skrämmande. En ökning med 17%
  BNP består av ca 70% från tjänster ju mera flyktingboenden desto högre BNP. Ju flera människor desto lägre utlandsskuld per capita, här har vi förklaringen till varför regeringar sedan Erlanders har hållit en hög svansföring vad gäller invandring.
  Ju högre BNP desto lägre blir den procentuella utlandsskulden och Maggan gläds tillsammans med 75% av väljarkåren.
  Allt medan den tidigare så frodiga Moder Svea får mindre kött på benen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: