Stäng

SD stoppas från att hyra Folkets Hus i Alvesta

DEMOKRATI. Sverigedemokraterna stoppas från att hålla ett islamkritiskt möte på Folkets hus i Alvesta. – Vi säger nej till rasistiska, främlingsfientliga och exkluderande organisationer, det är vår rekommendation, säger Calle Nathansson som är vd för Folkets Hus och parker till Smålandsposten som vi inte länkar till eftersom de har betalvägg. 

Folkets Hus i Alvesta har även tidigare stoppat islamkritiska ex-muslimen Mona Walter från att hålla föredrag i Folkets hus.

Att vara kritisk till en fascistisk dödskult och en totalitär ideologi är tydligen rasism och inte tillåtet för det bidragsberoende Folkets hus?

Märkligt är dock att socialdemokratiska Folkets Hus exkluderar minst 20 procent av de människor som betalar de bidrag de lever på…

36 reaktioner på “SD stoppas från att hyra Folkets Hus i Alvesta

 1. Ännu ett typexempel på multikulturalismens dokumenterade kulturfientlighet. Den mest utpräglade och våldsbenägna ideologin – islam, en dödskult som kontinuerligt tenderar att underkuva övriga politiska och religiösa yttringar – ges konstant största möjliga uppmärksamhet och befrämjan. Det svenska och av etablissemanget initierade muslimjuckandet tar sig dagligen uttryck i diskriminering av SD-anhängare och har legitimerats från högre ort. Det anses politiskt duktigt och korrekt att per automatik diskvalificera opponenterna till det globalistiska vanstyret och den värdegrund som konsekvent exkluderar den som ifrågasätter dess luddiga känslopjunk och existensberättigande.
  Skam vidlåder hela Folkets Hus-organisationen och vi sållar nu fortlöpande de korrumperade agnarna från det hederliga vetet.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, patriot och anhängare av en rimlig invandring UTAN inslag av koranförslavade och samhällsfientliga element.

 2. Som vanligt gäller helt andra regler för den totalitära religionsideologin islam än vad som gäller för svenska invandringskritiker och nationalister!
  Hyckleriet är institutionaliserat!

 3. Men de hade säkert hyrt ut sina lokaler till någon islamisk förening som bjudit någon hatprediklant.

 4. Folkets Hus hade gladeligen hyrt ut lokalen till muslimer.

  Muslimpartiet Socialdemokraterna är livsfarliga för Sverige.

  LO är rena maffian.

 5. Sedan när har Islams anhängare blivit en ras? Är det verkligen främlingsfientligt att ha en åsikt om Islam?
  Exkluderande organisationer, har SD hindrat exempelvis en muslim att bli medlem?
  Denne Nathansson är väl i högsta grad exkluderande, kanske beroende på att det är vår och alla hästar inte är hemma.

 6. Dom är ju exkluderande själva. År det ens lagligt? Jag tycker det skulle prövas på allvar om man kan neka någon att hyra en allmän lokal av godtyckliga politiska skäl. Det luktar unken diktatur i utövande. Det här blir bittert för folkrörelserna, när de upptäcker att de skitit i det blå skåpet.

  1. Förmodar att Folket Husföreningen har kommunala bidrag och då är ett uteslutande av annan förening i allra högsta grad tveksamt.
   Men naturligtvis vet en sosse allt bättre än någon annan, även så i Alvesta.

 7. Calle Nathansson skall passa sig, det kommer en uppgörelse med sosseriet inom en snar framtid, vi vet var du bor!

 8. ”A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and he carries his banners openly. But the traitor moves among those within the gates freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very hall of government itself. For the traitor appears not traitor – he speaks in the accents familiar to his victims, and he wears their face and their garments, and he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation – he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of a city – he infects the body politic so that is can no longer resist. A murderer is less to be feared.” Cicero 42 B.C.

  1. ”En nation kan överleva sina dårar, och även ambitiösa. Men det kan inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid porten är mindre formidabel, för han är känd och han bär sina banderoller öppet. Men förrädaren rör bland dem innanför grindarna fritt, hans sluga viskningar prasslande genom alla gränder, hörs i mycket hall regeringen själv för förrädaren inte visas förrädare -. han talar i accenter välbekanta för sina offer, och han bär deras ansikte och sina kläder, och han tilltalar den eländighet som ligger djupt i hjärtat hos alla män, han förgiftar själen av en nation, han arbetar i hemlighet och okända i natten för att underminera pelarna i en stad, han infekterar politiska kroppen så det är inte längre kan motstå en mördare är mindre att frukta. ” Cicero, 42 B.C.

 9. Svt gör publicitet för muslimska brödraskapet och sharia:

  Terrorstämplade Wafaa: ”Sharia är lösningen” | SVT Nyheter
  http://www.svt.se/nyheter/utrikes/sharia-ar-losningen
  för 21 minuter sedan – Terrorstämplade Wafaa: ”Sharia är lösningen”. Wafaa Hefny, barnbarn till det muslimska brödraskapets grundare, Hassan al Banna. Foto: SVT.

 10. Syltryggarna inom Sosse inaveln förnekar sig inte, det
  är dessa pajasfigurer som älter ordet demokrati mest av
  alla(h) , och dom som pissar på demokratin mest av alla.

 11. Då måste det vara ok, att neka
  Vissa människor att tex. Komma in
  På nattklubbar / restauranger.
  Samt att stoppa romer i grupp som
  Vill in på bensinstationer.
  Känns som stoppandet av SD här och
  Där, kommer bli en följetong med
  Stopp hit och dit för olika människor,
  Blir nog bra så då……
  men känner jag etablisimanget så får
  Nog förbud endast gälla SD. Enligt
  Svensk feministisk demokrati ?????

 12. (S)kräcken för SD inom övriga partier är total men störst hos (S).
  Man glömmer snabbt sitt eget ständiga tjat om ”allas lika värde” .
  När de försöker lägga krokben för SD, tycker socialdemokraterna att alla fula trick är tillåtna. Jag tror dock att utestängningen får motsatt effekt, än den tänkta och den gynnar SD. Sådant har visat sig förr!

  1. Allt som knäppgökarna i 7-klövern gör som dom inbillar sig skall förstöra för SD blir bara tvärt om. SD är det ända parti som blir större och större, medans alla andra blir mindre och mindre.
   Jag är helt övertygad om att SD får minst 60% av rösterna i valet 2018.

 13. Samtidigt föreslår S att religiösa skolor inte skall skattefinansieras.

  Hur ska de hantera denna rasismnazismfascismsexismislamofobianti-feminism?

 14. I Sverige räcker det inte att vara ett av landets största politiska parti.
  Man måste uppfylla oskrivna vänsterkrav för att hyra lokal för politiskt möte.
  Man mister jobbet om man funderar över hur det varit om det funnits 50 miljoner etniska svenskar men inte om vi haft 50 miljoner invandarare.
  Man får inga uppdrag i fackföreningen om man tillhör ”fel” riksdagsparti.

  I Ungern miste man jobbet om röstade på fel parti. Vi är tillbaka där nu.

  Hur skulle det gå om en invandrarförening inte fick hyra lokal av liknande anledning?

  Utvecklingen är skrämmande.

 15. Glöm inte de importerade valboskapen. Det är valet 2018 som gäller. Å andra sidan, det finns snart inga skattepengar till understöd av Folkets Hus

 16. Det börjar bli många nu som bitit i gräset i och med att de valt att diskriminera SD:s väljare som kunder. Man skulle tro att de var stormrika.

  Förr sa man: De tänker inte längre än näsan räcker….

 17. Snart kan de väl kalla Sig ”folkets” moske’ !!!!! Öppet Bara för Regimens och Diktaturens propaganda !!!!!!

 18. Så här blev sossarna behandlade för 100 år sen. Nu är det dom som agerar lika odemokratiskt. Deras fall utför kommer bara att accelerera. Under 20% i nästa val.

   1. Tror inte alls att tönten i nedre hörnet har några
    23 %, möjligen 15 och som är sådana som lever
    av Sosseriet.

   2. SD är om SANNINGEN skall fram Sveriges i särklass största part. Men om man ljuger och manipulerar som sossarna gör så är S störst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: